Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
|
5331
13

Александрия от Премьер-лиги на расстоянии одной победы

Анонс 31 тура Первой лиги Украины

Александрия от Премьер-лиги на расстоянии одной победы
ПФК Александрия
20 травня 2011 року
 
«Енергетик» Бурштин – «Кримтеплиця» Молодіжне
 
16:30. м. Бурштин, стадіон «Енергетик»
Арбітр: Бондар І. І. (Київ)
Асистенти арбітра: Староста І. І. (Ужгород), Куценко І. В. (Бровари)
 
«Енергетик» продовжує відчайдушну боротьбу за прописку у першій лізі. 16-те місце це ще не пониження у класі, але ані бурштинська команда, ані її конкуренти не мають бажання доводити справу до участі у плей-офф. «Кримтеплиця» вирішує більш приємні завдання, кримчани і досі є претендентами на вихід до Прем’єр-ліги. Звісно, піднятися хоча б на друге місце буде непросто, але здобути принаймні бронзові нагороди першості футболісти з Молодіжного цілком можуть.
 
21 травня 2011 року
 
«Арсенал» Біла Церква – «Чорноморець» Одеса
 
17:00. м. Біла Церква, стадіон «Трудові резерви»
Арбітр: Труханов К. В. (Харків)
Асистенти арбітра: Харко Л. М. (Луцьк), Скрипка А. М. (Кіровоград)
 
Календар склався таким чином, що під завісу першості «Арсеналу» випало грати з обома основними претендентами на підвищення у класі. З лідером турнірної таблиці підопічні Ігоря Артимовича у гостях нічого вдіяти не змогли і поступилися 0:2. Тепер же білоцерківці у рідних стінах протистоятимуть «Чорноморцю». Варто зазначити, що цей матч буде першим, який «Арсенал» проведе на своєму основному стадіоні у Білій Церкві. Ця ж зустріч стане для команди і останньою домашньою у сезоні, всі інші матчі, що залишилися, білоцерківці проведуть вже у гостях.
 
Одесити наразі лише на два залікові пункти випереджають «Буковину», тож «моряки» просто не можуть собі дозволити втрачати очки, особливо якщо врахувати, що до завершення сезону залишилося всього чотири тури.
 
«Титан» Армянськ – ПФК «Олександрія»
 
17:00. м. Армянськ, стадіон «Хімік»
Арбітр: Ноздрачов А. М. (Харків)
Асистенти арбітра: Лазєєв В. В., Маньковський О. Ю. (обидва - Одеса)
 
У цьому матчі «Олександрія» може достроково вирішити своє завдання на сезон та здобути путівку до Прем’єр-ліги. Проте, на цьому боротьба для команди Володимира Шарана не завершиться, адже ще не вирішена доля першого місця. Щодо «Титану», то перед кримчанами все ще стоїть питання збереження прописки у першій лізі, тож футболістам задля перемоги слід забути про те, що зустрітися доведеться з лідером турнірної таблиці.
 
ФК «Львів» – «Буковина» Чернівці
 
16:00. м. Добромиль, стадіон «Лафорт-Арена»
Арбітр: Березка С. М. (Київ)
Асистенти арбітра: Пушенко В. Д. (Київ), Пилипенко В. О. (Київська обл.)
 
Здобуття трьох очок у цьому матчі означатиме для переможця збереження більш-менш реальних шансів на продовження боротьби за підвищення у класі. Кому саме посміхнеться вдача сказати наразі важко, обидві команди останнім часом виступають у першості дуже впевнено і справедливо займають місця у чільній п’ятірці. На боці «Львова» рідні стіни та палка підтримка вболівальників, проте можна не сумніватися, що свої вагомі аргументи знайдуться і у «Буковини». Зокрема це стосується найкращого бомбардира сезону Руслана Гунчака.
 
«Зірка» Кіровоград – «Динамо-2» Київ
 
17:00. м. Кіровоград, стадіон «Зірка»
Арбітр: Лаврів О. І. (Івано-Франківськ)
Асистенти арбітра: Кисельов Р. О., Паращенко О. М. (обидва - Суми)
 
Статистика виступів «Зірки» на своєму стадіоні у весняній частині першості просто вражає. Загалом кіровоградці провели п’ять матчів, у яких здобули чотири перемоги та одну нічию. При цьому підопічні Анатолія Бузніка забили у ворота суперників 13 голів, не пропустивши натомість жодного. Щоб продовжити цю серію «Зірці», необхідно вигравати у «Динамо-2», яке у цьому році всі гостьові матчі програло.
 
«Закарпаття» Ужгород – «Нафтовик-Укрнафта» Охтирка
 
16:00. м. Ужгород, стадіон «Авангард»
Арбітр: Яблонський А.Е. (Тернопіль)
Асистенти арбітра: Луцький В. В. (Івано-Франківськ), Пузанський Р. А. (Львів)
 
Важко сказати, що сталося із «Закарпаттям» взимку, але у другій частині першості команда стартувала настільки невдало, що швидко випала із числа основних претендентів на право виступати у Прем’єр-лізі. Лише три рази у цьому році ужгородці залишали футбольне поле у якості переможців. Але якщо боротьба за підвищення у класі для «Закарпаття» практично завершилася, то все ще залишається престиж, за який необхідно грати не менш самовіддано, ніж за золоті медалі.
 
«Дністер» Овідіополь – «Геліос» Харків
 
18:00. м. Одеса, стадіон «Спартак»
Арбітр: Білокур О. В. (Донецьк)
Асистенти арбітра: Ковальських С. В. (Сімферополь), Кір’янов Ю. І. (Київ)
 
На «Дністер» у другому матчі поспіль очікує протистояння із конкурентом за збереження прописки у першій лізі. Минулого туру овідіопольці грали з «Енергетиком» і змогли звести зустріч у нічию. Цього разу суперником підопічних Андрія Пархоменко стане «Геліос». Матчі за шість очок завжди відрізняються безкомпромісною та напруженою боротьбою, тож сумувати глядачам та трибунах одеського стадіону «Спартак» не доведеться.
 
22 травня 2011 року
 
«Сталь» Алчевськ – «Нива» Вінниця
 
18:00. м. Алчевськ, стадіон «Сталь»
Арбітр: Скирда С. І. (Харків)
Асистенти арбітра: Мартищенко О. М. (Київська обл.), Сидорук І. І. (Конотоп)
 
В останньому матчі туру на вболівальників очікує вельми цікава гра. Команди, що зустрінуться 22 травня в Алчевську, очолюють амбітні та висококваліфіковані наставники, тож, незважаючи на те, що першість добігає кінця, вони зможуть налаштувати своїх підопічних на боротьбу за результат. До того ж в складах «Сталі» та «Ниви» грають молоді футболісти, які і без настанов своїх тренерів у кожному матчі прагнуть досягти перемоги.
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 13
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vadya-metal (Greece)
Хотелось бы чтобы Бука победила, но мотивация у нее - это всего лишь 3-е место. В общем, в первую очередь на победу, я бы не ставил... Удивляют люди вроде корра, который писал анонс к этому поединку: " Здобуття трьох очок у цьому матчі означатиме для переможця збереження більш-менш реальних шансів на продовження боротьби за підвищення у класі."... Товарищ, или закусывайте, или выдыхайте, или просто будьте более информированным, чтоб не писать ахинею: Буковина НЕ СТРЕМИТСЯ в этом сезоне в ПЛ, о чем уже давно ПУБЛИЧНО заявило руководство клуба, ибо, к сожалению, НЕТУ ДЛЯ ЭТОГО ДОСТАТОЧНЫХ СРЕДСТВ и в первую очередь тренировочной базы.
Geoman
Да ты прав, но это особо дела не меняет.
Помню еще, что в том году благодаря ликвидации Александрии, МетаЗап не вылетел в 1 лигу. Но в этом году им уже ничего не поможет. Будет на один "никогда не вылетавшим в первую лигу" меньше.
xthyjvjhtw
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
funt03
Так она в прошлый раз дожила до конца а потом уже ликвидировали клуб.
Geoman
Главное чтобы Александрия дожила до конца чемпа ПЛ, а не как в прошлый раз
krusser2009
kwancta02 — 20.05.2011 19:24
Давай давай рыгай)))
kwancta02
A ny da) tu ne zhud- tu evrej))) a vsemirnue vonjy4ki eto zhudu)))
krusser2009
kwancta02 — 20.05.2011 16:32
Когда вы воняете,Я отдыхаю))))
kwancta02
Krusser2009
tu odesskij nostradamys? Kogda konec sveta? ili kogda vumryt zhudu?
krusser2009
Львов - Буковина 1-1 увы))
kwancta02
Yda4i Bykovuni!!!
alexsanju
Давай БУКОВИНО!!! ми в тебе ВІРИМО!!!!