Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1994
0

ФСК Химик принял поздравления

В Южном состоялось чествование чемпионок Украины по волейболу сезона 2010/2011

ФСК Химик принял поздравления
ФСК Химик
У місті Южне відбулося вшанування чемпіонок країни сезону-2010/11 волейболісток «Хіміка».
 
Яскрава подія, розцвічена золотим дощем конфетті та спалахами феєрверків, пройшла в спорткомплексі «Олімп», де команда кувала свою перемогу. Спеціально для цього на ігровому майданчику була встановлена сцена, до якої вела червона килимова доріжка. Настільки ж вражаюче, як і сама перемога в чемпіонаті, виглядали в цей день і самі винуватиці торжества, які вразили не тільки довжиною ніг, але і своїми вечірніми сукнями. Розділити з ними мить перемоги прийшли їх рідні, близькі і просто земляки. Далі власне про саму урочисту частину, початок якої переніс за тридев'ять земель. Ну уявіть!  
 
Промінь прожектора вихоплює з темряви красуню у вечірній сукні, на мить спалахують фонтани феєрверків, і вона починає своє дефіле по червоній килимовій доріжці в напрямку сцени під музику та бурхливі овації публіки. Красиво виглядає?! Останнім на сцену піднявся головний тренер «Хіміка» Євген Ніколаєв, який, нагадаємо, працює в команді з моменту заснування, з 2001 року, привівши її на вершину з першої ліги.
 
А далі, як з рогу достатку, слова подяки всім, хто сприяв цій великій перемозі маленького, але дуже амбітного, міста Южне.
 
Валерій ГОРБАТКО, директор Одеського Припортового Заводу:
 
- Завоювання звання чемпіонок країни - великий успіх. Хочеться подякувати всім тим, хто допомагав вам на шляху до цієї перемоги, вашим батькам, першим тренерам, усім тим людям, хто сприяв досягненню цієї мети. Волейбол в Южному пройшов непростий шлях, починаючи з 2001 року, і я хочу подякувати всім тим, хто брав участь в іграх команди «Хімік» за весь цей період. Велику допомогу у функціонуванні волейбольної команди надав фізкультурно-спортивний клуб «Хімік». Хочу висловити подяку заступнику директора заводу Нусрету Аблямітову, який зжився з командою і активно їй допомагав. Ви знаєте, утримати звання важче, ніж завоювати, і перед командою в подальшому будуть стояти великі завдання у розвитку майстерності, досягнення результатів на національному рівні, участь у Єврокубку.
 
Юрій ПОВОЛОЦЬКИЙ, начальник Одеського облспортуправління:
 
- Буквально на рівному місці виріс в Южному боєздатний колектив, який став чемпіоном України з волейболу серед жіночих команд суперліги. Якщо б не було тренерського колективу, не було б результату, але в першу чергу, успіх був би неможливий без Валерія Степановича Горбатка. Бажаю вам, чемпіонки, успіхів не тільки у спорті, але і в житті, щоб були б здорові і щасливі, мали б міцні сім'ї.
 
Анатолій КОВАЛЕНКО, голова арбітражної комісії ФВУ:
 
- Від імені президента Федерації волейболу України Володимира Туровського хотів би передати слова вітання. Знаєте, волейбол - гра інтелектуальна, у волейбол грають головою, ноги і руки потім. І, спостерігаючи за грою «Хіміка», ми знаходимо цьому підтвердження. Хочу побажати вам здоров'я, удачі, щоб вас обходили стороною травми. І, звичайно, слова подяки керівництву заводу і міста за ту підтримку, яку вони надають спорту, і зокрема, волейболу.
 
Володимир НОВАЦЬКИЙ, мер міста Южне:
 
- Ми горді, що наші дівчата довели, що вони сьогодні найкращі в Україні. Волейбольна команда «Хімік» - гордість нашого міста, його візитна картка. Дивився, як наші дівчата йшли по червоній доріжці - справжні моделі. Думаю, що і в конкурсі моделей вони стали б кращими. Хочу висловити подяку волейболісткам, тренерському складу за те, що вони зробили для міста. І ви знаєте, нам пощастило. Пощастило мешканцям Южного, самому місту, що є такий Одеський Припортовий Завод, є Валерій Степанович Горбатко - фанат спорту і фанат розвитку нашого міста. Упевнений, «Хімік» себе покаже і на європейському рівні.
 
А ось таким було «алаверди» чемпіонів країни.
 
Дар’я СТЕПАНОВСЬКА, капітан команди «Хімік»:
 
- Спасибі керівництву ОПЗ, що свого часу проявили інтерес до нашої команди і не втрачаєте його до цього дня. Дякуємо за шикарні умови для роботи, для досягнення високих результатів. Хочу подякувати нашому тренерському склад за виконану роботу, за терпіння та розуміння. І, звичайно, окрема подяка нашим уболівальникам за те, що ви завжди поруч, за те, що втішаєте після поразок, за те, що радієте з нами перемогам.
 
Євген НІКОЛАЄВ, головний тренер «Хіміка»:
 
- Перш за все, хочу подякувати за перемогу цій прекрасні команді. Величезне спасибі керівництву ОПЗ. Валерію Степановичу за те, що ви терпите нас, вчите нас жити та направляєте нас. Нусрету Джефаровічу, який щільно займається нами останні два сезони і завжди поруч з нами - в цій перемозі його значний внесок. Величезне спасибі уболівальникам, трудовому колективу, профспілкового комітету ОПЗ, жителям міста, всім-всім, хто в тій, чи іншій мірі сприяв нашому успіху.
 
Продовжилося вшанування золотих волейболісток святковим концертом, а завершилося, звичайно ж фото сесією - такі моменти повинні бути відображені і для історії, і для сімейного фотоальбому.
 
 

Влад ЄФІМОВ, газета «Врємя спорта», www.fvu.in.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Впервые в карьере. Ястремская вырвала победу в матче после 0:6 в 1-м сете
Теннис | 25 апреля 2024, 16:22 22
Впервые в карьере. Ястремская вырвала победу в матче после 0:6 в 1-м сете

Даяна чудесным образом сумела переиграть Эмилиану Аранго в Мадриде

Ливерпулю придется заплатить за нового коуча солидную сумму отступных
Футбол | 25 апреля 2024, 19:19 5
Ливерпулю придется заплатить за нового коуча солидную сумму отступных

Арне Слот близок к тому, чтобы стать преемником Юргена Клоппа

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.