Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
1211
1

Виталий Кличко готов стать регулировщиком на Евро-2012

Боксер считает волонтерскую помощь очень важной при организации турнира

Виталий Кличко готов стать регулировщиком на Евро-2012
Виталий Кличко
Чемпіон світу з боксу, Друг Євро-2012 і обличчя волонтерського проекту УЄФА Віталій Кличко вважає, що волонтерство – унікальний масштабний проект Євро-2012, який допоможе відкрити європейцям Україну з несподіваного ракурсу. Про це титулований боксер заявив в ексклюзивному коментарі Інформаційному центру «Україна-2012».
 
Відповідаючи на запитання про те, який волонтерський напрям він обрав би, записавшись у волонтери, Віталій зазначив: «Це передовсім організація дорожнього руху – важливий напрям, який має бути оптимально вибудований під час масштабного святкування. Загалом у волонтерському проекті є 20 напрямків роботи. Тож кожен знайде своє місце, щоб попрацювати на імідж країни».
 
За словами Друга Євро, буваючи на чемпіонатах Європи та світу з футболу, він неодноразово отримував допомогу від волонтерів. «Найбільше мене вразила робота волонтерів під час чемпіонату світу 2006 року з футболу, який проходив в Німеччині. Там помічники турніру працювали дуже оперативно, не боялись в разі потреби звертатись за допомогою до місцевих влад чи поліції. У мене, наприклад, був випадок, коли я, спізнюючись на матч, приїхав не до того входу. Щоб потрапити на стадіон, мені треба було обійти його майже повністю. Я звернувся за допомогою до волонтера – і через кілька хвилин під’їхала поліція, відкрила для мене спеціальний вхід на стадіон. Без їхньої допомоги я навряд чи потрапив би на матч. Разом з автографами дорога до VIP-входу зайняла б мені майже годину», – зауважив Віталій Кличко.
 
Боксер-Друг Євро дав також кілька рекомендацій українським волонтерам. «Без сумніву, помічники Євро-2012 мають знати іноземні мови і чітко знати свої функції в підготовці до турніру. Але головне – пам’ятати, що кожен волонтер є обличчям країни, він представляє не тільки себе, а всіх українців. Проведення турніру на найвищому рівні буде найкращою рекламою для України», –   переконаний спортсмен.
 
www.ukraine2012.gov.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Кот (Сумы)
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил