Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
2935
9

Славен БИЛИЧ: «Украина может дойти до финала Евро»

Если фортуна будет на ее стороне

Славен БИЛИЧ: «Украина может дойти до финала Евро»
Славен Билич
Тренер збірної Хорватії вважає, що команді Олега Блохіна до снаги поборотися за головний трофей Європи. Для цього нашій збірній необхідно трохи везіння.
 
Поразка від Грузії в кваліфікації до Євро-2012 помітно ускладнила завдання хорватської збірної фінішувати першою у відбірній групі. Нині команда Славена Білича ділить друге місце з Ізраїлем і на очко поступається Греції.
 
«Усі мої думки на матчі з Грузією, який пройде 4 червня, - розповів Билич в інтерв'ю газеті «Сегодня». - Нам треба взяти реванш за поразку в Тбілісі. Там ми грали дуже погано».
 
Білич каже, що після Євро-2012 він напевно піде зі збірної. По його інтонації помітно, що сумнівів у тому, що його команда влітку наступного року приїде в Україну і Польщу, у наставника немає: «Я більше клубний тренер. Мені треба бути з командою щодня. Тому після Євро я, швидше за все, очолю якийсь клуб. Не важливо з якої країни, - уточнює тренер. – Головне, щоб він був з великими амбіціями. Не виключаю варіант попрацювати в Україні. У вас в країні грає п'ять футболістів збірної Хорватії. Вони розповідають, наскільки прогресує тутешній чемпіонат. Повірте, багато гравців і тренерів мріють працювати тут».
 
Шанси збірної Олега Блохіна на Євро-2012 Славний Білич оцінив досить високо. «Мене не здивувало, що УЄФА вирішив провести чемпіонат в Україні і Польщі, - говорить хорватський наставник. - Це великі країни. Упевнений, турнір пройде на прекрасному рівні. Збірна ваша сильна і має в розпорядженні хороших футболістів. Крім того, проти господарів завжди складно грати. Якщо фортуна посміхнеться, не бачу причин, щоб Україна не дійшла до фіналу Євро-2012».
 
www.ukraine2012.gov.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Трубин не спас в серии пенальти. Марсель прошел Бенфику
Футбол | 19 апреля 2024, 00:51 18
Трубин не спас в серии пенальти. Марсель прошел Бенфику

Французская команда выиграла четвертьфинал ЛЕ

Известно, кто подсказал Лунину остаться на месте перед ударом Бернарду
Футбол | 18 апреля 2024, 12:44 1
Известно, кто подсказал Лунину остаться на месте перед ударом Бернарду

Тренер вратарей «Реала» считал, что не прыгать стоит только в одном случае из трех возможных

Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Jossy (Донецк)
Кому повезет, у того и петух снесет...
sawa.80
НЕДОСТАЮЩЕЕ ИЗ ИНТЕРВЬЮ- Срну и Вукоевича называют лучшими футболистами чемпионата Украины на своих позициях...
- Срна и Вукоевич - очень важные игроки и для сборной. Огги играл в моей молодежке и стал сильным опорником по европейским меркам. Срна - настоящий капитан, лидер сборной Хорватии. Для меня Дарио - лучший футболист на своей позиции не только в чемпионате Украины, но и во всем мире.
- Высказывается мнение, что Срна мог добиться большего, если бы перешел в европейский топ-клуб.
- "Шахтер" сейчас не та команда, в которую он приходил. Ринат Ахметов проделал невероятную работу. Я езжу по всему миру и могу сказать, что "Шахтер" - очень известная команда. Сейчас практически многие футболисты хотят играть в этой команде, многие тренеры хотят ее тренировать. Это реально очень большой клуб, с которым сегодня практически никто не хочет играть в еврокубках. Даже "Барселона" и "Манчестер Юнайтед". Нужно ли Дарио менять команду? Поверьте мне, не так много команд выше уровнем, чем "Шахтер".
- Как часто вы общаетесь со своими футболистами?
alex14_09
Повірте, багато гравців і тренерів мріють працювати тут. Ія не виключення - тому й лижу жо..у еврофутбольного сайта
fenhelhaus
Если тренером буду я!
tulja68
Та ментальнысть недоношених глибоко сидить у кожного із вас і коли вам говорять що ми можемо люди з інших країн у вас всерівно меншовартість і крім того що принижуете своє щей щиро хвалите чуже!це хвороба!
Vytas35
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
x-13
По литрболу же
trancelife
по бильярду?
finder10
Ваши слова да Богу уши !