Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
906
0

Miрон Кіндій знов про судівство

Віце-президент АМФУ знову вважає, що його команду засудили.

Miрон Кіндій знов про судівство

 

Мирон Кіндій: “Навіть за рахунку 0:3 вірив у свою команду”
Пропускати голи на останніх секундах гри завжди дуже боляче. “ТВД” у матчі з “Єнакієвцем” проустив гол за 13 секунд до фінальної сирени, а в кубковому поєдинку з “Енергією” – за 48 секунд до завершення гри. Що це? Брак досвіду чи концентрації, відсутність психології переможців чи звичайнісіньке невезіння? Одним словом, можна лише поспівчувати гравцям і тренерам команди “ТВД”, яким дуже важко пережити такі неприємні моменти.
Якщо дивитися на кінцевий результат сьогоднішнього протистояння з “Енергією” у мене не має коментарів, – зізнався гравець і президент “ТВД” Мирон КІНДІЙ. – Я вражений тим, що були за крок від фіналу і не використали цей шанс. Щодо гри, то вона ділиться на дві частини: у першому таймі – зіграли нижче своїх можливостей, не виконали тренерські настанови. Нас ловили на помилках досвідчені гравці “Енергії” й тому вони були попереду (2:0). У другому таймі ми не забили свовідсотковий гол і тут же пропустили після контрвипаду і грубої помилки Кадири. Та навіть за рахунку (0:3), я вірив у свою команду, бо в нас класні, молоді, перспективні гравці, з якими через рік-другий планую виграти Кубок і чемпіонат України.
Нинішня гра також показала, що рівень суддівства бажає кращого. У відповідальний момент наприкінці матчу за рахунку 3:3 грубої помилки допустив арбітр з Києва Дараган, призначивши штрафний удар, з якого і розпочався гол у наші ворота. Більше того, на останіх секундах гри Дєнюжкін вкидує м ’ яч до воріт суперника, він влучає в перекладину, відбивається в поле і в той момент, коли наш гравець хотів його добити, на ньому фолять. Це стовідсотковий пенальті, але свисток арбітра чомусь мовчав... Якщо так буде й надалі, то росту українського футзалу не буде. Саме через такі речі, які творяться на футзальних майданчиках України, наш чемпіон у матчах єврокубків виглядає блідою тінню на фоні суперників з Європи. Яскравий приклад цьому – поєдинок між “Шахтарем“ і “Бумерангом”. Якщо ми не наведемо порядку в своєму футзальному господарстві, то в Європі нам нічого не світить.

www.energia.lviv.ua

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.