Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1889
1

Виктор ВАЦКО: «Важнейшую роль будет играть мотивация»

Трое украинских комментаторов спрогнозировали результат противостояния «Металлурга» и «Карпат»

Виктор ВАЦКО: «Важнейшую роль будет играть мотивация»
Грегор Балажиц
Троє українських коментаторів розповіли про своє бачення майбутнього протистояння донецького «Металурга» та «Карпат».
 
Віктор ВАЦКО:
 
– В останніх турах дуже важливу роль матиме мотивація. Наприклад, у матчі проти «Динамо» мотивація була, а от чи буде вона проти «Металурга»? Якщо гравці «Карпат» думатимуть про відпустку, то нічого з цього не вийде. Я не знаю, чого чекати від «Металурга». Це команда з прекрасними фінансовими умовами, яка має все для того, щоб грати в єврокубках та боротися за найвищі місця в чемпіонаті, а вони просто пливуть за течією. Важливо, що не гратиме Зеньов та Мілошевіч. Іван, як би його не критикували, є основним гравцем захисту. Як бачимо, Борха та Балажіц ще не мають відповідної практики та порозуміння. Тактика в чотири лінійні захисники не може існувати без ідеального взаєморозуміння. Якщо «Карпати» налаштуються, то їх спокійно можна вважати фаворитами, адже за ігровими моментами вони, звичайно, більш збалансовані та організовані.
 
Кирило КРУТОРОГОВ:
 
– У неділю зустрінуться дві амбітні команди. Правда, зміна тренерів в Донецьку негативно впливає на гру «Металурга». Новий тренер П’ятенко – як пожежний варіант. Коли в клубі буде стабільність з тренером, тоді можна будувати нову команду. Як на мене, «Карпати» фаворит у цьому матчі. «Металург», незважаючи на попередні заяви деяких представників, втратив майже усі шанси на потрапляння в Лігу Європи. «Карпати» після поразки від «Динамо», з якою вони зовсім не згодні, будуть прагнути реабілітуватися перед вболівальниками. Так, своє завдання львів’яни вже виконали, але не факт, що вони не захочуть просто покращити свій минулорічний результат. Зважаючи на багато факторів, на мою думку, «зелено-білим» буде більше потрібна ця перемога, ніж донеччанам. Можливо, статистика і свідчить не на користь «Карпат», але це лише історичні факти. Якщо подивитись на фізичні можливості обох команд наприкінці сезону, то підопічні Кононова виглядають на голову вищими.
 
Андрій МАЛИНОВСЬКИЙ:
 
– З точки зору мотивації на цей матч, донецький «Металург» повинен зіграти на максимум своїх можливостей. З іншого боку, донеччани зараз не показують хорошої гри – чотири поразки в п’яти останніх матчах, а «Карпати» – навпаки, грають дуже добре. Це дуже важкий матч для прогнозування. Плюс для «Металурга» – те, що, по суті, для «Карпат» це буде товариська гра. А наступний матч «зелено-білі» проводять вдома проти «Ворскли», де перед своїми вболівальниками будь-що захочуть перемогти, аби подарувати їм свято. До чого я це все веду: «Ворскла» є головним суперником «Металурга» в боротьбі за єврокубки і за іронією долі, саме від матчу полтавчан у Львові буде багато чого залежати. Донеччанам треба перемагати вдома «Карпати» і вірити в «зелено-білих» у грі проти підопічних Павлова. Не факт, що два останні поєдинки дадуть «Металургу» путівку в Лігу Європи, але те, що вони будуть боротися за неї, це факт. Принаймні за бюд-жетом саме «Металург» серед усіх команд відповідає рівню шостого місця.
 

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
viko-lviv
Металург Д. - Карпати 1 - 2