Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 12 мая 2011, 22:51
2791
5

«Милиция сияла от счастья»

Пеший марш перед матчем «Карпаты» - «Динамо» прошел гладко и без эксцессов

| Обновлено 12 мая 2011, 22:51
2791
5
«Милиция сияла от счастья»
Нещодавно Гладіатор, як один з лідерів львівських фанів, розповідав про заходи, які плануються до матчу «Карпати» – «Динамо». На сьогодні Гладіатор вже є керівником ГО «Завжди вірні», членами якої є активні фанати «Карпат». У розмові з Інформаційним центром Гладіатор розповів про мету, завдання та діяльність новоствореної організації.
 
– Ідея створення такої організації виникла у нас ще торік. У нас постійно виникали проблеми з виїзними матчами, бо не було печатки юридичної особи, щоб ми замовили автобуси. Те саме стосувалося і маршів. Нам була потрібна печатка, аби мати можливість повноцінно проводити все задумане. Нарешті ми створили ГО «Завжди вірні», і тепер у нас вільні руки. 
 
– Хто буде її керівниками і скільки людей у ній вже є?
– ГО «Завжди вірні» тільки-но зареєстрували. Наразі в ній лише троє засновників, які відомі в фанатських колах як найактивніші уболівальники. В першу чергу ми хотіли б зазначити, що ніхто з нас не женеться за кількістю, все це зроблено для якісної підтримки «Карпат» і організації фан-руху в майбутньому.
 
– Хто може стати членами ГО «Завжди вірні»?
– Всі бажаючі. Всі, хто хоче підтримувати улюблену команду вдома і на виїзді, можуть долучитися до нашого руху. Зокрема, ми звертаємося до тих, хто має бажання, але не знає, куди його діти і куди з ним іти. Натомість вони сидять вдома і бояться. Не треба боятися. Насправді це круто. Ясно, що акцент ми робитимемо на активних фанів, але двері у нас відчинені для всіх бажаючих.
 
– Що отримає фанат, який прийде до вас?
– Він отримає щастя. Ми не обіцяємо жодних грошей, жодних партквитків. Хіба дешевші квитки (сміється). Той, хто до нас прийде, матиме змогу брати участь у підготовці всього передматчевого, матчевого та післяматчевого перформансу. Ми нікого не будемо затягувати до себе ні силою, ні красивими дівчатами, ні матеріальними обіцянками. До нас треба йти тим, хто справді хоче якісно та оригінально підтримувати «Карпати». На те ми і назвалися «Завжди вірні».
                                                             
– На тижні відбулася зустріч з керівництвом клубу та області...
– Ми дуже нею задоволені. Останнім часом у нас налагодилися теплі стосунки з клубом, до нас дослухаються. Під час розмови ми знайшли багато спільних точок дотику, домовилися про подальшу співпрацю. Надіюся, що нам усе це вдасться реалізувати і стати ще кращими.
 
– Перед грою проти «Динамо» фанати «Карпати» провели масову пішу ходу. Якими є її результати?
– Прекрасними. Зокрема, міліція просто сяяла від щастя. Усе пройшло без жодного ексцесу, всі задоволені. Думаю, керівництво міста має бути задоволеним, адже ми здорово пропіарили Львів. Зараз відео з нашим маршем б’є всі рекорди в youtube. 90% учасників маршу були у вишиванках. Загалом же участь в пішій ході взяло понад чотири тисячі фанатів. Незважаючи на погоду, усе було класно, культурно і яскраво. Єдине, ми ще мали зробити модульне шоу, але на нижніх рядах сусідніх секторів перед початком гри ще не було достатньо людей, тому ми вирішили перенести це шоу, скажімо, на півфінал Ліги Європи (сміється).
 

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
кіrgudu
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
conquistador
а що зміниться
Tihij66
PivZavod — 12.05.2011 15:24
Краще бути рагулем,ніж як ти-фашистом.І чому серп і молот.Свастику втули,пеньок.
PivZavod
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Sirrko
http://www.youtube.com/watch?v=J4_P8Qc8gmU&feature=related
С 20й секунды видно от чего милиция сияла от счастья