Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 10 мая 2011, 10:47
2464
12

Резван КОЧИШ: «Динамо не наиграло на победу»

Форвард «Карпат» считает, что наиболее справедливым результатом была бы ничья

| Обновлено 10 мая 2011, 10:47
2464
12
Резван КОЧИШ: «Динамо не наиграло на победу»
Резван Кочиш
Автор гольової передачі у складі «Карпат» Резван Кочіш після гри з «Динамо» у розмові з кореспондентом Інформаційного центру клубу сказав, що і він, і всі карпатівці розчаровані поразкою і вважають її не заслуженою. 
 
– На твою думку результат справедливий?
– Думаю, що ні. Ми непогано відіграли перший тайм, а ще краще виглядали в другому. У нас був значно кращий контроль м’яча, особливо, це було помітно, як я вже казав, після перерви. Саме завдяки цьому ми мали деяку перевагу. Створювали ми й небезпечні моменти, але забити змогли лише раз. Але й цього могло вистачити для перемоги. Однак, дві грубі помилки в обороні не дозволили нам цього зробити.
 
– Але ж помилки – це складова футболу...
– Так, але я вважаю, що «Динамо» на перемогу не награло. Але зважаючи, що ми припускалися грубих помилок в захисті, то найбільш справедливим результатом була б напевно нічия.
 
– У другому таймі «Карпати» багато часу провели на половині поля «Динамо». Але по-справжньому гольових моментів ви створили мало. Чому?
– «Динамо» сильна команда і мені здається, що саме лінія захисту у них чи не найсильніша. Ми весь час шукали можливість вивести когось з партнерів на хорошу позицію для удару, але вдавалось це насправді рідко, бо суперник грав дуже щільно в захисті і дисципліновано. До того ж в них добре налагоджена підстраховка. Після того як ми забили гол, почали ризикувати і майже всією командою йшли в атаку, бо дуже хотіли якщо й не перемогти, то принаймні зіграти внічию. Але «Динамо» добре захищалося, а користуючись вільними зонами в нашому захисті, проводило швидкі контратаки. За такої гри забити могли і ми, і вони. Але рахунок залишився незмінним. На жаль, для нас він був програшним.
 
– Як тобі тмосфера на стадіоні?
– Просто супер! Я нічого подібного ще ніколи не бачив.
 
– Хіба в Румунії трибуни свою команду підтримують не так?
– Ні, звичайно, румуни також вміють добре вболівати. Але я мав на увазі, що ніколи не бачив, щоб стільки людей прийшло на футбол в національному вбранні. Несподіванкою для мене як і для решти гравців команди, стало те, що після гри ми також одягнули українські національні сорочки. А також скажу, що за той час, який я граю у Львові, в суботу підтримка була найкращою. Коли відверто, то я навіть не очікував такого. Ще раз скажу, що фанати «Карпат» та й весь стадіон загалом – всі просто супер! Саме тому нам дуже прикро, що ми не змогли віддячити нашим вболівальникам за таку підтримку, шкода, що не зіграли хоча б внічию. Але сподіваюся, що принаймні своєю грою і самовіддачею ми їх не розчарували.
 
– Ти вже встиг за «Карпати» зіграти проти всіх трьох лідерів українського чемпіонату – «Шахтаря», «Динамо», та «Металіста». Хто з них сподобався тобі найбільше?
– «Шахтар» ми обіграли, але саме з цією командою нам було найважче. Її рівень насправді дуже високий. Дуже мені сподобалось й «Динамо». Саме ці дві команди виділяються в Україні і невипадково займають перше і друге місця. А от з «Металістом» було легше і я думаю, якби не вилучення Зеньова, то ми би їх обов’язково обіграли.
 
– На твою думку, чи далеко ще «Карпатам» за рівнем гри до «Шахтаря» та «Динамо»?
– Ні, не далеко. В «Шахтаря» ми виграли, при чому не завдяки лише хорошій обороні, а переграли їх загалом по грі. «Динамо», як ви бачили, ми також нічим не поступалися. Так, програвали по ходу матчу 0:2, але це не стільки їхня заслуга, скільки результат наших помилок. До того ж один м’яч ми відіграли, а могли забити й другий. Так що ми поступилися лише по рахунку, а по грі, були щонайменше не гірші, а в другому таймі й кращими.
 
– Шансів на бронзу вже немає. Чи буде у команди мотивація на два наступні матчі?
– Звичайно, що буде. Ми можемо ще піднятися на четверте місце.
 
– Для тебе особисто є суттєвим яке місце, п’яте чи четверте, займуть «Карпати»?
– Так. Четверте місце це вище ніж п’яте і для команди це буде хоча й один, але крок вперед. До того ж четверте місце дозволить нам грати на одне коло кваліфікації менше в Лізі Європи на шляху до групового турніру. Тому ми не збираємося розслаблятися і будемо грати як завжди на виграш в обох заключних іграх. Важливим також є закінчити чемпіонат з переможним настроєм, щоб з позитивними емоціями піти у відпустку.
 

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Перес поздравил Лунина и принял решение насчет продления контракта украинца
Футбол | 18 апреля 2024, 08:35 4
Перес поздравил Лунина и принял решение насчет продления контракта украинца

Флорентино остался явно в восторге от игры Андрея в поединке Манчестер Сити – Реал

С кем сыграет Лунин? Определена вторая полуфинальная пара Лиги чемпионов
Футбол | 18 апреля 2024, 06:30 15
С кем сыграет Лунин? Определена вторая полуфинальная пара Лиги чемпионов

В полуфиналах ЛЧ встретятся: Боруссия Д – ПСЖ, Бавария – Реал

Комментарии 12
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Андрій Кардащук
Кнок, а гра-то рівна було. І ти сам це знаєш. Динамо переграло Карпати за рахунок свого обережного футболу.
kacavelli
Правильно, вали всё на защиту. Это же они виноваты что ты ни чего не показал у ворот соперника...
таварисчь Пуаро
и пральна! нада правила переписать:
победу присуждать не по количеству забитых голов, а по справедливости!
prospekt_20
што за служили то и имеют-болтуны!
prospekt_20
inj pfcke;bkb nj b yf nf,kj!
che5021
А Карпаты наиграли на 4 очка BRAVO*
che5021
А Карпаты наиграли на 4 очка BRAVO*
chernikov68
Та не надо было спать. До гола Карпат на них жутко смотреть было. Балажиц - это полный кошмар в конкретном матче. Я не болельщик ДК ,но Карпаты еще слабоваты - Динамо намного лучше играло.
pechonyi
та прям таки,зак задрали эти все нытики,всякие циганеску,срнанеску и т.д.,ну что надо сделать,чтобы считали победу заслуженной??забить 8 голов или играть втроем???идиотизм,нету силы признать поражение???запомните,без проигрышей не бывает побед!!!
Sirrko
– Як тобі тмосфера на стадіоні?
Что такое тмосфера? )))
knock-Kyiv
Ось приклад - Карло АНЧЕЛОТТИ: «Соперник был лучше нас и победил по праву».
Вчиться програвати гідно.
knock-Kyiv
Во, маячня!
Вас послухати, то на словах ви всі чемпіони світу.
Вас переграли чисто за грою. Радійте, що мало ще вам забили. Балакуни...