Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 07 мая 2011, 20:12
49651
227

Карпаты - Динамо - 1:2

«Динамо» оформило «срібло» у Львові + ВИДЕО +ФОТО

| Обновлено 07 мая 2011, 20:12
49651
227
Карпаты - Динамо - 1:2
Карпаты - Динамо

Не зважаючи на прохолодну, дощову погоду центральний матч туру зібрав майже повну чашу стадіону «Україна», в тому числі був заповнений і гостьовий, 30-й, сектор фанатів «Динамо».



Враховуючи кадрові проблеми «Карпат», Олегу Кононову довелося зробити певні кадрові перестановки. На правому краю оборони діяв Петрівський, а в центрі – Балажіц, яким доводилось протидіяти Шевченку та Мілевському.

Обидві команди почали гру без особливої розвідки. І небезпечні моменти не забарились. Першим міг відзначитись досвідчений Шевченко, який, увірвавшись до штрафного, пробив повз Богатінова, але влучив у ближню  стійку. М’яч відскочив знову до Шевченка, але його удар у підкаті заблокував Балажіц і все закінчилось кутовим.



А наступна атака «Динамо» завершилась рейдом вже правим флангом Гусєва, але півзахисник киян пробив поруч зі штангою. «Зелено-білі» також збільшили напругу у штрафному суперників, коли Голодюк міг вийти на побачення зі Шовковським, але Юссуф у підкаті встиг ліквідувати загрозу.

В середині тайму Мілевський прострілив  з правого краю і ніхто з партнерів не дотягнувся. А вже наступний простріл з цього ж флангу у виконанні Даніло Сілви головою замкнув Гусєв і пробив в ближній кут.

Пожвавлення на трибунах викликав і простріл з лівого краю Кожанова, але Кочіш до м’яча не дотягнувся. А наступну атаку міг завершити сам Кожанов, але пробив сходу вище воріт.

Під час перерви фанати «Карпат», які підтримують свою команду у 15-16 секторах, вивісили величезний плакат з надписом «Кононов Олег Георгійович – почесний громадянин Львова», де білоруський наставник «Карпат» був зображений у вишиванці. І перед початком другого тайму Олег Кононов оплесками тепло подякував фанатам «зелено-білим».



На початку другого тайму під час чергової атаки «Динамо» асистент арбітра Анатолій Свистун з Чернігова підняв боковий прапорець, фіксуючи положення поза грою у Шевченка. Гравці «Карпат» призупинилися, а Вукоєвич, обробивши м’яча, пробив здалеку повз Петрівского у порожні ворота. Головний арбітр Дмитро Жуков побіг радитись до свого помічника під багатотисячне скандування «Ганьба!!!», в підсумку «Карпатам» довелося розпочати з центра поля.

Львів’яни не знітились з таким розвитком подій і продовжували шукати шляхи взяття воріт. І реальну нагоду скоротити рахунок мав Кожанов, який з лівого краю атаки вийшов на ударну позицію, але удар Дениса розгадав досвідчений Шовковський. А дальній удар Голодюка прийшовся у «молоко». Згодом Олег Кононов зробив результативну заміну, і джокер Михайло Кополовець, завершуючи масовану атаку «Карпат», пробив з-за межі штрафного, і м’яч, рикошетом від Ощипка, застав зненацька Шовковського.

Господарі поля, за шаленої підтримки своїх уболівальників, продовжували штурмувати ворота «Динамо» і нагоду відзначитись мав капітан «Карпат» Худоб’як. Кияни ж створили гольовий момент наприкінці матчу, коли Гусєв з декількох метрів пробивав у ближній кут, але дивовижну реакцію продемонстрував Богатінов, вибивши м’яч на кутовий.

Заключні компенсовані хвилини пройшли в безперервних атаках «Карпат», але уникнути першої у весняній частині домашньої поразки львів’янам так і не вдалося. Не зважаючи на поразку, вболівальники стоячи оплесками проводжали «Карпати» з поля, дякуючи «зелено-білим» за самовідданий та видовищний футбол.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ
Фото - Влад ДУДКА, Sport.ua

«Карпаты» - «Динамо» - 1:2

«Карпаты»: Богатинов, Гомез, Балажиц, Ощипко, Петривский, Ткачук, Худобяк, Голодюк, Кочиш (Гурули, 86), Батиста (Лукас, 57), Кожанов (Кополовец, 72)
«Динамо»: Шовковский, Бетао, Попов, Данило Да Силва, Юссуф, Вукоевич, Гусев, Еременко, Шевченко (Кравец, 62),  Милевский, Зозуля (Гармаш, 71)
  Кополовец (75) - Гусев (32), Вукоевич (53)
  Кочиш (41), Батиста (54), Ткачук (90) - Юссуф (45), Кравец (77), Вукоевич (87), Еременко (94)

Удары (в створ): 7 (3) - 7 (5)
Угловые: 3 - 6
Оффсайды: 1 - 6.

Зрителей: 27.500
Оценка поля: 4
Честная игра: 7,000 - 6,250.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА


Протокольные данные сверены с официальными.


0:1 Гусев

0:2 Вукоевич

1:2 Кополовец

События матча

75’
ГОЛ !
Михаил Кополовец(Карпаты) пробил из 43-го сектора и мяч, задев Ощипко, по дуге опустился в угол ворот.
53’
ГОЛ !
Гусев сделал длинную передачу, Шевченко, находившийся в оффсайде, остановился, а Огнен Вукоевич(Динамо К) проскочил неосмотрительно выскочившего Богатинова и из 47-го сектора закинул мяч в пустые ворота.
32’
ГОЛ !
Данило навесил с правого фланга и Олег Гусев(Динамо К) из 36-го сектора с линии вратарской головой отправил мяч в сетку.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

МЮ хочет продать самого высокооплачиваемого игрока команды саудитам
Футбол | 07 мая 2024, 21:28 2
МЮ хочет продать самого высокооплачиваемого игрока команды саудитам

Каземиро может вскоре вновь объединиться с Криштиану Роналду

Карло АНЧЕЛОТТИ: «Против Баварии сыграет Андрей Лунин»
Футбол | 07 мая 2024, 14:53 9
Карло АНЧЕЛОТТИ: «Против Баварии сыграет Андрей Лунин»

Главный тренер мадридского «Реала» поделился ожиданиями от матча против «Баварии»

Комментарии 227
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Monster
таке враження, що після будь-якого матчу за участю ДК потрібно знайти епізод аби його роздути, "висмоктавши з пальця", щоб потім сказати: "Ага! Суркіс і тут постарався!", "судді знову на боці ДК!", "Браво ШД, який зміг стати чемпіоном всупереч такій несправедливості!" і тд.
Скажіть, це тільки мені одному набридло кожного разу чути таку нісенітницю? Чи це комусь все таки вигідно, щоб саме така реакція була? І якщо в попередньому реченні я помилився, то чому більшу частину першого тайму матчу ШД - МД коментатори говорили не про матч, а про ДК, про Суркіса, про суддів? Це професіонали такі на ТРК Футбол? Чи заздалегідь спланована розмова?
renetua
"Карпати" та "Динамо" влаштували "парад вишиванок" (ВІДЕО) - http://vinnikiplus.in.ua/news/2011-05-08-1370
nemec111
Смотрите Матч ПФК-Севастополь -Оболонь первый мяч забитый Ибраими,такая-же ситуация Ференчак находился в положении внеигры игол по праву засчитан.................
r3x86
иди нафиг знаток правил. шева мяча не коснулся и никому не помешал а то вратарь лох так это его судьба. чистый и классный гол вукоевича.
читай правила может поумнее станешь
galas_s
Згоден, може то був не його день.
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
galas_s
Воротар у Карпат - рідкісний тормоз. Продивився голи і перша думка - "договірняк",бо воротар не може так грати. Два голи - помилка воротніка.
Sirrko
============================================================
+1000
Lucasworkmail
Lviv ultras Ми львів'яни - ми найсильніші !
vadoss777
Это так было раньше. Сейчас УЕФА внесло поправку, пока игрок, который находился в оффсайде, не коснётся мяча, оффсайда нет.
clair-obscur
Ще один послідовник fairplay'a. Тільки той проповідував бредіння ВІД (а не до) воріт ;)
Це ж які правила і де саме так гласят? Ти хоч Правила гри бачив колись своїми очима? Треба спочатку хоч раз прочитати Правила, а вже потім просторікувати.
Правила (а саме Правило 11 - Положення "поза грою"), щоб ти знав, зокрема "гласят" (копіпаст з Правил російською):
"Само по себе нахождение игрока в положении "вне игры" не является нарушением Правил."
І немає в них ніяких пасажів про "участвующих в атакє" і тому подібної єресі.
tyman83
Вратарь это что то. Но овсайд можно было увидеть даже с вертолета!!! Пока так под суживают Динамо со второго места не кто не скинет!!!
kapr83
А если бы не было там Вукоевича?Было бы вне игры Шевы.
Eugenich
В случае с Карпатами - всех с толку сбил вратарь, даже Вукоевича.. но ему дали время опомниться от такого подарка судьбы
Tatacat
ВСЕМ, кто привык жаловаться на судейство, посмотрите 1й гол: http://football.sport.ua/news/122468 там такая же ситуация - Адриано забегает в оффсайд, но не играет, а из-за спин выбегает Срна и забивает. Даже комментаторы говорят, что это сбило с толку защитников! НО НИКТО НЕ ОРЕТ, что НЕ ЧЕСТНО!!!
Второе, сегодня было очень спорное удаление игрока Днепра, но опять НЕТ столько КРИКОВ, что судья купленный!!! А если бы вместо Зари была игра с ДК, то грязи было бы на всю неделю!
У меня вопрос: ВАМ НЕ НАДОЕЛО ПОДПЕВАТЬ ПОД ДУДКУ АХМЕТОВА и ЛУЧЕСКУ? Или вы цыгане кричать и психовать?
Хотя сегодня как раз Львовяне ведут себя достойно (большинство), и чувствуется, что больше глорят "залетные"!
dima-leonov
правила гласят---что если игроки!!!команды учавствующие в атаке в момент паса находятся на линии......либо ближе...... обратите внимание --утаствеющие!!! шева как ни крути в атаке принимал участие и в направлении ворот карпат после паса бежал. значит в атаке учавствовал и должно быть вне игры. вот зозуля правильно поступил .остановился и побрел к воротам. он в момент паса был в неигры но был пасивен в атаке .тут пасивное внеигры. а какой же пасивный офсайд если на шеве висело 2 защитника?хотя это нестольважно игра понравилась. поздравляю карпаты у вас хороршая команда.
vityavp
Я не о конкретной команде,а вообще о правиле(гол на чужом поле).Надо подумать как его улучшить,чтобы не повторилась ситуация с "Брагой"- в четырех последних матчах ОДНА всего победа и они в финале...
wwowa
ех однієї перемоги до повного щастя забракло.............
Динамо не сильно по грі напрягалося, просто наші тупили
vityavp
Да ладно уже,забыли.Все знали,что ДК не подарят никому серебро...Пора менять другие правила УЕФА..."Брага" горнякам-бразильцам ПРОДУЛА 5-0, у киевлян НЕ ВЫИГРАЛА,не забила НИ ОДНОГО ГОЛА,с "Бенфикой"-общая НИЧЬЯ.И она в финале...ИДИОТИЗМ.