Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
768
0

Юнацька збірна U-17: на фінішній прямій

Підопічні Вадима Дьордя завершають підготовку до матчів елітного раунду чемпіонату Європи-2006 серед 17-річних

Нагадаємо, що юнацька збірна команда України потрапила до другої групи, де на неї очікують спаринги з португальськими, шведськими та угорськими однолітками. Змагання нашої четвірки прийматиме Португалія з 26-го по 30 березня 2005 року.

Після зборів у Алушті українці провели контрольні матчі в Молдові та Болгарії. Наставник команди прокоментував прес-службі результати останніх зборів та поділився планами підготовки до „елітних” матчів європершості.

- По завершенні кримського збору тренерський штаб команди зробив „кадрові” висновки, і на збір до Придністров’я поїхав дещо оновлений склад збірної. Ми мали чудові організаційні умови для роботи, провели два матчі на штучному покритті в манежі тираспольського „Шерифа”. У першій зустрічі 18 лютого зіграли з молдовською командою (2:2, голи на рахунку Васіна, Коншина), а за два дні звели внічию матч з румунами (1:1, Назарчук). Після цього вирушили до Болгарії, де також двічі розійшлися миром (0:0) з місцевими однолітками.
Можу сказати, що на 90 % вже визначилися з виконавцями, які вирушать до Португалії. Звичайно, будуть мінімальні зміни, адже нас не влаштовує гра деяких футболістів. Тому, гадаю, троє нових виконавців, яких вже залучали під знамена команди, порівняно з останнім болгарським збором змагатимуться за місце в заявці.

Уже 18 березня ми збираємося в Києві, де проведемо 4-денний збір, який передбачає медичний контроль, педагогічне тестування та навчальну гру. За підсумками роботи й визначимо 20-х гравців, які вилетять до Португалії.

З 22-го по 26 квітня заплановано чотири тренувальних дні і напередодні матчів елітраунду. За ці дні відпрацьовуватимемо стандартні положення, награватимемо ігрові зв’язки та тактичні схеми.

Особливих проблем організаційного характеру не маємо. Але існують труднощі, пов’язані з кліматичними умовами, – через непогоду всі клуби тренуються на штучних полях. З огляду на це нам буде важко перейти з такого покриття на трав’яний газон. Хочу висловити подяку національній федерації: завдяки її зусиллям збірна напередодні турніру протягом чотирьох днів матиме можливість випробовувати португальські поля.

- Про суперників володієте інформацією?
- Між зборами у Криму та Молдові вдалося переглянути турнір у Португалії. Господарі приймали збірні Нідерландів, Франції та Ірландії. Я побачив господарів у дії у двох матчах, маю інформацію про слабкі і сильні сторони суперника по елітраунду. Менше знаємо про команди Швеції та Угорщини: володіємо лише відеозаписами цих ігор.
Під час змагань багато чого залежатиме від психологічного стану гравців. І якщо нам вдасться налаштувати хлопців належним чином, то нам буде під силу обіграти усі три команди в офіційних змаганнях.

У Молдові на зборах брали участь 22 футболісти:
Воротарі:
Артем КИЧАК (“Динамо” Київ), Костянтин ОДОЛЬСЬКИЙ ("РВУФК" Київ).
Польові гравці:Павло РИБКОВСЬКИЙ ("Волинь" Луцьк), Олег МІЩЕНКО, Роман ЗОЗУЛЯ, Антон ПРИХОДЬКО, Тарас ПІНЧУК, Артем КРАВЕЦЬ, Артем БУТЕНІН, Олександр НАЗАРЧУК, Олесандр ВОЛКОВ (усі - "Динамо" Київ), Ярослав КУЦЯБА, Ярослав МАРТИНЮК (обидва - "Карпати" Львів), Артем ЗАЛИВАЦЬКИЙ ( "Металург" Донецьк), Сергій ЯВОРСЬКИЙ ("Олімпік" Донецьк), Сергій ПОЛІТИЛО ("РВУФК" Київ), Денис ВАСІН, Дмитро КОЛОДА ("Чорноморець" Одеса), Максим КОВАЛЬОВ, Юрій КОНШИН, Денис ПШЕНИЧНИЙ (усі - "Шахтар" Донецьк), Антон АНТОНОВ (ДЮСШ-2-Олімпік Кіровоград)

На збори до Болгарії було викликано 22 футболісти:
Воротарі:
Артем КИЧАК, Костянтин МАХНОВСЬКИЙ (обидва - “Динамо” Київ), Костянтин ОДОЛЬСЬКИЙ ("РВУФК" Київ).
Польові гравці:Артем БУТЕНІН, Олексій ДОВГІЙ, Артем КРАВЕЦЬ, Олег МІЩЕНКО, Тарас ПІНЧУК, Антон ПРИХОДЬКО, Олександр ВОЛКОВ, Роман ЗОЗУЛЯ (“Динамо” Київ), Кирило ДОРОШЕНКО, Юрій КОНШИН, Максим КОВАЛЬОВ, Євген КОНОПЛЯНКО, Денис ПШЕНИЧНИЙ (“Шахтар” Донецьк), Ярослав МАРТИНЮК ("Карпати" Львів), Сергій ПОЛІТИЛО ("РВУФК" Київ), Павло РИБКОВСЬКИЙ ("Волинь" Луцьк), Денис ВАСІН ("Чорноморець" Одеса), Сергій ЯВОРСЬКИЙ (“Олімпік” Донецьк), Олег ЛУЧКЕВИЧ (“Металург” Запоріжжя).

Сайт ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Челси продлил контракт с Мудриком на один сезон – источник
Футбол | 15 апреля 2024, 16:35 3
Челси продлил контракт с Мудриком на один сезон – источник

Правда, эта информация не слишком стыкуется с тем, что сообщалось ранее

Цыганков заинтересовал два европейских гранда
Футбол | 15 апреля 2024, 14:22 6
Цыганков заинтересовал два европейских гранда

«Бавария» и «Барселона» хотели бы заполучить украинца в состав своих команд

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.