Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1295
0

Оболонь снова обыграла журналистов

Товарищеский матч закончился со счетом 4:2

Оболонь снова обыграла журналистов
В середу на тренувальній базі столичної «Оболоні» відбулася традиційна товариська футбольна зустріч між тренерським штабом,адміністрацією «Оболоні» та столичними журналістами. Подібні поєдинки проводяться вже не вперше і щоразу на зеленому газоні верх тримали наставники «Оболоні». Лишень одного разу, коли матч проходив взимку у залі, перемогу отримали журналісти.
 
Ось і цього разу сильнішими виявили оболонці, котрі перемогли з рахунком 4:2 (у складі номінальних господарів тричі відзначився екс-гравець «Оболоні» Артем Мірошніченко та один раз В`ячеслав Руженцев; серед журналістів м`ячі на свій рахунок записали Віталій Місюра та Віктор Вацко) .
 
Матч проходив у скороченому режимі (два тайми по 25 хвилин) і вийшов досить цікавим. Рахунок відкрили оболонці, але невдовзі майстри пера і мікрофону вирівняли ситуацію. Утім, ще три м`ячі екс-професійних футболістів розставили все на свої місця. Лишень під завісу зустрічі журналісти зуміли уникнути розгромного рахунку, коли Віктор Вацко використав вихід віч-на-віч з голкіпером оболонців Миколою Коберським.
 
Як відзначали у «третьому таймі» головний тренер «Оболоні» Сергій Ковалець, експерт телеканалу «Футбол» Йожеф Сабо, котрий приїхав подивитися на це дійство та його коллега Сергій Морозов, який взяв участь у поєдинку, журналісти Геннадій Мороз, Віктор Вацко та Ігор Циганик, подібні зустрічі на футбольному полі не просто зближують, але й надають змогу журналістам відчути справжній адреналін і ще більше зрозуміти, як непросто заробляється футбольний хліб.
 
Що ж, подібна перемога тренерів повинна надихнути і гравців головної команди, котрі в пятницю відправляються до Криму, де проведуть важливий поєдинок проти «Севастополю». Вони повинні тепер зіграти не гірше своїх наставників.    
 

www.fc.obolon.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стало известно условие, при котором тренер Мудрика будет уволен из Челси
Футбол | 25 апреля 2024, 05:00 1
Стало известно условие, при котором тренер Мудрика будет уволен из Челси

Маурисио Почеттино должен вывести «пенсионеров» в еврокубки, иначе покинет пост коуча

ВИДЕО. Обнародован момент, после которого Миколенко получил травму в АПЛ
Футбол | 24 апреля 2024, 23:29 4
ВИДЕО. Обнародован момент, после которого Миколенко получил травму в АПЛ

Виталий не сумел продолжить поединок «Эвертон» – «Ливерпуль»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.