Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
11320
52

Болельщики просят Порошенко спасти винницкую Ниву

Фаны команды написали открытое письмо миллиардеру

Болельщики просят Порошенко спасти винницкую Ниву

Вболівальники вінницького клубу стурбовані чутками про можливе розформування «Ниви». І просять підтримки у колишнього міністра закордонних справ Петра Порошенка. Своє прохання вони виклали у листі:

«ШАНОВНИЙ ПЕТРЕ ОЛЕКСІЙОВИЧУ!

До Вас звертаються вболівальники Вінницької «Ниви» та громадськість міста із клопотанням про поліпшення фінансування команди. На жаль зараз колектив «Ниви» знаходиться на грані зникнення.

Знаємо, що Ви є патріотом Вінниці й області, зробили багато добрих справ для міста й регіону. Сподіваємося, що Вам небайдужа доля самої Вінницької «Ниви», адже це перспективна команда, на чолі якої стоять висококваліфіковані тренери.

«Нива» являється однією із 9-ти клубів, які представляли Україну на європейській арені. Напередодні святкування 15-річчя участі Вінницької «Ниви» в єврокубках, склалася складна ситуація: клуб був залишений напризволяще і стоїть перед загрозою зникнення.

На превеликий жаль, сьогодні у команди великі фінансові труднощі, немає можливості проводити тренування на центральному міському стадіоні, тому що клуб не в змозі оплатити ту орендну плату, яку виставляє стадіон.

У Вінниці сьогодні працюють п’ять дитячо-юнацьких футбольних шкіл. В області займаються біля 12 000 дітей та юнаків. Працюють 154 дитячо-юнацьких тренера. Команда майстрів для усіх них справжній футбольний університет, і якщо він зникне то вихованці шкіл залишаться без перспективи на майбутнє.

Раніше Ви надавали фінансову підтримку «Ниві», і всі пам’ятають Вашу щиру любов до футболу. Думаємо, що Ви й надалі сприятимете розвитку спорту на Вінниччині, взявши під опіку футбольну команду міста над Бугом. А футбольні вболівальники віддячать Вам за підтримку Ваших добрих справ на Вінниччині. ФК «Нива» йде в правильному напрямку і у команди є велика перспектива грати у Українській Прем’єр-лізі та збільшувати спортивну славу Поділля.

Зі щирою повагою й вдячністю - велика армія вболівальників міста Вінниці».

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Золотая бутса. Кейн значительно оторвался. Какое место занимает Довбик?
Футбол | 24 апреля 2024, 06:25 15
Золотая бутса. Кейн значительно оторвался. Какое место занимает Довбик?

В топ-3 также входят Серу Гирасси из «Штутгарта» и лидер «ПСЖ» Килиан Мбаппе

КЛОПП: Нам нужно, чтобы МанСити проигрывал. Арсенал выглядел не очень слабо
Футбол | 25 апреля 2024, 01:55 1
КЛОПП: Нам нужно, чтобы МанСити проигрывал. Арсенал выглядел не очень слабо

Главный тренер «Ливерпуля» прокомментировал поражение от «Эвертона» (0:2)

Комментарии 52
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Obolontruefan
металлург З то4но в уефа играл,смотрел мат4и.
манагер
еще были Запорожье и ЦСКА
манагер
а черноморец?
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Duplin
Динамо,Шахтер, Днепр, Металист,Кривбас, Таврия, Ворскла, Металург Д, Ворскла... а кто еще??? напомни!!!вылитело с головы?
csardas
*кроме Нивы
csardas
Что-то они обсчитались, 9 клубов представляли Украину на межд. арене, я только по памяти 10 насчитал.
pechonyi
да,это поросячая рожа в одном из интервью на украинском тв,плакалась,что у него очень мало денюжок,а вот у кого-то .... пацаны,раслабтесь,как не страшно,но это факт,еще одна область без проффутбола!
Поручик Ржевский
ФК По-РошеНиВинница.
ПС. А, вообще, надо было просить Алёну Винницкую. У неё была бы больше мотивация...
BekXan
igorvt — 04.05.2011 19:07
Я в курсе и люди не слепы что он делает и как.Возносите дальше пока опять не начнуться проблемы в чемптоате и зона вылета..Может тогда проснётесь
students2010
он мой сосед))
нормальный мужик)
спасёт Ниву
Mr.Teash
У Порошенко нет денег... Он ещё не закончил ремонт в загородном доме...
zhyr
Опять повторяеться история ((((((((
ViperMX
Ярославский еще семь лет назад, не знал сколько человек на поле играет даже, зато сейчас вбухивает в Металлист нормально денег ;)
Sanyauefa
Мы все верим что Винницкий клуб переживет эти плохие для Винничан времена !
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
patriotua1979
«ШАНОВНИЙ Нікола Яновіч
До Вас звертаються вболівальники Тернопільської«Ниви» та громадськість міста із клопотанням про поліпшення фінансування команди.

Знаємо, що Ви є патріотом Вінниці й області, зробили багато добрих справ для міста й регіону. Сподіваємося, що Вам небайдужа доля самої Тернопільської«Ниви»
Зі щирою повагою й вдячністю - велика армія вболівальників міста Тернополя».
Слава Україні!Слава Героям!
patriotua1979
«ШАНОВНИЙ Нікола Яновіч
До Вас звертаються вболівальники Тернопільської«Ниви» та громадськість міста із клопотанням про поліпшення фінансування команди. На жаль зараз колектив «Ниви» знаходиться на грані зникнення.
Знаємо, що Ви є патріотом Тернополя й області, зробили багато добрих справ для міста й регіону. Сподіваємося, що Вам небайдужа доля самої Тернопільської «Ниви», адже це перспективна команда, на чолі якої стоять висококваліфіковані тренери.
На превеликий жаль, сьогодні у команди великі фінансові труднощі, немає можливості проводити тренування на центральному міському стадіоні, тому що клуб не в змозі оплатити ту орендну плату, яку виставляє стадіон.
У Тернополі сьогодні працюють п’ять дитячо-юнацьких футбольних шкіл. В області займаються біля 12 000 дітей та юнаків. Працюють 154 дитячо-юнацьких тренера. Команда майстрів для усіх них справжній футбольний університет, і якщо він зникне то вихованці шкіл залишаться без перспективи на майбутнє.
Раніше Ви надавали фінансову підтримку «Ниві», і всі пам’ятають Вашу щиру любов до футболу. Думаємо, що Ви й надалі сприятимете розвитку спорту на Вінниччині, взявши під опіку футбольну команду міста. А футбольні вболівальники віддячать Вам за підтримку Ваших добрих справ на Тернопіллі. ФК «Нива» йде в правильному напрямку і у команди є велика перспектива грати у Українській Прем’єр-лізі(якщо потрапить спочатку в першу лігу,і не вилетить з другої) та збільшувати спортивну славу Галичини.
Зі щирою повагою й вдячністю - велика армія вболівальників міста Тернополя».
Слава Україні!Слава Героям!
BekXan
igorvt — 04.05.2011 16:22
Кварца с клубом неасоциирую чем быстрее клуб поменяет тренера тем быстрее они добьються успеха но не с этим человеком!!!
TurboMetal
Жалко, что клуб загинается! А вот если бы играл в Прем.Л. и всё нормально было бы с финансами ох было бы удовольствие спорить с футбольными фанами на таких форумах как СПОРТ.ua. Чем больше чильных команд, тем лучше, особенно если етсь и история у клуба! Удачи "Ниве" выкарапкаться!