Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
5587
46

Игорь ХУДОБЯК: «С Динамо нам будет тяжело»

А «Металлист» игрока «Карпат» ничем не удивил

Игорь ХУДОБЯК: «С Динамо нам будет тяжело»
Игорь Худобяк
Капітан «Карпат» Ігор Худоб’як після гри у Харкові був дуже втомлений, а ще більше пригнічений нічийним результатом. Тим не менше, він знайшов у собі сили поділитися враженнями від гри та відповісти на питання Інформаційного центру клубу.
 
 – Дуже сильно розчарований результатом. Ми були дуже близькими до перемоги. Досить добре відіграли, особливо в першому таймі – контролювали гру, багато пресингували, першими забили, мали шанси забити ще і при цьому нічого не дали створити супернику. Непогано почали і другий тайм, знову могли забити, але вилучення поламало нам гру, а залишившись у меншості, ми пропустили.
 
– По перерві, ще за рахунку 1:0, у тебе був хороший шанс подвоїти перевагу, але пробиваючи в дотик, ти не влучив у рамку.
– Я знав, що буде хороша передача з лівого флангу від Кожанова в зону за спини захисникам. Тому пішов на неї, але трохи невдало підставив ногу і м’яч пройшов повз ворота.
 
– Що скажеш про вилучення Зеньова?
– Вважаю, що на вилучення цей момент не тягнув. Логічним було б рішення дати дві жовті картки. А коли все ж вилучати, то обох. 
 
– Вилучення сильно позначилося на грі?
– Звичайно, що так. Тим паче, що ми залишилися у меншості за аналогічної ситуації і в попередній зустрічі. А грати два матчі поспіль, маючи на одного гравця менше, дуже важко. Це вимагає великих додаткових затрат сил. У Харкові грали майже ті самі футболісти, що й проти «Таврії». І знову мусиш віддавати у грі додаткові сили – це зовсім не просто.
 
– Після червоної карпатівці отримали ще кілька жовтих карток. Причому не всі вони були чисто ігровими…
– Якщо відверто, то ми дуже завелися. Ви б бачили очі гравців у ці хвилини! Але й ви нас зрозумійте – ми ж живі люди, а тут вже вкотре маємо справу з таким суддівством. Не хочу обговорювати дії арбітрів, всі все самі бачили і кожен може зробити висновки.  
 
– По грі результат 1:1 закономірний?
– Якби ми грали 11 на 11 весь матч, то не сумніваюся, що ми б не лише виграли, а й забили б другий гол. А так, коли залишилися вдесятьох…
 
– «Металіст» чимось здивував?
– Коли чесно, то нічим. Тайсон дуже здорово відіграв у другому таймі, але ми цього чекали. У них вся гра побудована на ньому. От в першому таймі у Тайсона гра не пішла, бо йому нічого не давали робити, і в «Металіста» взагалі нічого не виходило. Також можу відзначити ще Девіча – і все.
 
– У «Карпат» попереду матч з «Динамо», в якому через дискваліфікацію не зможе зіграти ціла низка гравців…
– Звичайно, нам буде важко. Але у будь-якому випадку ми будемо битися до кінця. З «Металістом» у нас також не всі могли зіграти, але тим не менше, ми відіграли добре і були близькими до того, щоб перемогти.
 
– Що скажеш про підтримку вболівальників у матчі в Харкові? 
– Ми дуже добре чули фанатів. Особливо у другому таймі, вони якраз були неподалік від наших воріт. Їхня підтримка нам додавала сил і ми їм за це дуже вдячні. Сподіваюся, що на грі з «Динамо» трибуни «України» будуть заповнені. Адже ми гратимемо не в найсильнішому складі, а тому 12-й гравець нам буде потрібен, як ніколи.
 
Інформаційний центр ФК «Карпати»
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 46
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ABCD4321
Какой "довбень" пишет заглавие на русском,а текст на українській мові?
ABCD4321
Какой "довбень" пишет заглавие на русском,а текст на українській мові?
КРИСТИНА
LEX66 КРИСТИНА — 03.05.2011 23:33
Выиграют "Карпаты" у "Динамо"
НУ это ты погорячилась. Динамо не Шахтер
____
..а Львов-не Киев!;)тсссс..
КРИСТИНА
Starshoi — 04.05.2011 12:21 Так а чем аппеляция то закончилась , розсмотрели её уже ..или вообще отозвали?)) Кто знает отпишитесь пжлста)
___
fairplay знает.зайди к нему в блог
Starshoi
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
LembergWestUkraine
Сказав один про " кістяк команди " і понеслось !
В мене питання чому Калитка ставив в основу ніякого Алієва , який вже 2 роки як не грає в футбол , а став теле і радіо зіркою ! При тому , що не дав пограти і спробувати свої сили Худоб"яку ?! Чи Худоб"яку обовязково спочатку на лавку сісти і грати за ДК-2 , щоб вийти на поле за ЗбУ ?!
LEX66
НУ это ты погорячилась. Динамо не Шахтер
КРИСТИНА
dadaali — 04.05.2011 11:04
а разве можно с этих украинцев делать костяк сборной?.......ведь акцент делали именно на это, ничего плохого не хочу говорить в сторону карпат, у каждой команды свой путь.........
___
согласна,костяком-нельзя,да никто и не собирается этого делать.
Но говорить о том,что "успели окрестить самой украинской командой" тоже нельзя;) костяк таки украинский!;)
Даже Годвин теперь львовянин(женился и остался)))
dadaali
а разве можно с этих украинцев делать костяк сборной?.......ведь акцент делали именно на это, ничего плохого не хочу говорить в сторону карпат, у каждой команды свой путь.........
КРИСТИНА
Пожаловаться |
Думай что говоришь, легионеров хватает.....а то тут уже карпаты успели окрестить чуть ли не самой украинской командой, и костяком сборной
___
Извините,а Вы не могли бы назвать "самую украинскую команду" из претендентов на первые 5-ть мест?
"Шахтёр"?"Динамо"? "Металлист"?"Днепр"? "Карпаты"?
dadaali
БОГАТИНОВ, Ткачук, Ощипко, Кожанов (ГУРУЛИ 90), КОЧИШ (Кополовец 89), МИЛОШЕВИЧ, БАТИСТА (ЛУКАС 69), Петривский, Худобяк, ГОМЕС, ЗЕНЁВ
Думай что говоришь, легионеров хватает.....а то тут уже карпаты успели окрестить чуть ли не самой украинской командой, и костяком сборной
КРИСТИНА
У Львоі наразі+5. Дощ...
а Любко-Львів-патріот своєї команди!І прошу на нього не наїзжати!)))Дай Бог кожній команді таких фанів,як у Львові!
Шануймося!
бо ми того варті!)))
vladka76
JohnyTempus
Да все верно, но видишь ли в чем дело, у них есть ЖЕЛАНИЕ и ЖАЖДА. А этого у наших других клубов маловато весьма будет. Плюс к этому - у них много местных, украинцев. Разумно добавить к ним сильнейших укр. игроков др. клубов "пятерки", и что-то может вылупиться. В конце концов, поразмяться на узбеках - самое то...
Пример для прикола: Посмотри, сколько постов от ЛюбкоЛьвов и некоторых др. львовян на ветке про якобы техничку для Металла! Да он СПАЛ с регламентом и интернетом! А какая завзятость!!! А теперь представь, если половина сборной будет таких...
Испания из раздевалки на 2-й тайм не выйдет...
JohnyTempus
Оооой. Ну вспомните Федецкого в сборной. Сколько же было критики в его сторону.
Вспомните выступление карпат в Лиге Европы. вот это их уровень. Ну не летайте вы в небесах. Металист не в форме сейчас. Можно конечно игроков звать в сборную, но основа сборной Карпаты - явно не то.
Ну уступают они ДК в полузащите. Нету у них Коноплянки и селезня. ну в защите наших нету, кроме Федецкого.
КРИСТИНА
dudigo78 — 03.05.2011 22:43 Хренова погода на суботу намічається. Все свято зіпсує
___
насправді.. у нас намічається похолодання,і може бути дощ...(((
КРИСТИНА
vladka76 — 03.05.2011 21:20
Еще мне кажется, что Блоха будет молодцом, если вопреки всему, базовым клубом для сборной сделает именно "Карпаты". Эта жажда победы, самоотверженность, самоотдача - то, на чем может выехать наша сборная. Увы, но больше не на чем. ИМХО.
Но также я уверен, что он так НЕ сделает - боссы не поймут.
____
+100 !
КРИСТИНА
Выиграют "Карпаты" у "Динамо"
ben1308
Металлист» игрока «Карпат» ничем не удивил
Аты УДИВИЛ????????????????????????????
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
patriot502
На матчи з Дынамо буде злыва и Дынамо отрымае перемогу