Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3518
23

Артем ФЕДЕЦКИЙ: «Гуйе грубо сыграл локтем»

Если и нужно было удалять, то обоих, считает защитник «Карпат»

Артем ФЕДЕЦКИЙ: «Гуйе грубо сыграл локтем»
Артем Федецкий
Через перебір жовтих карток Артем Федецький не міг допомогти партнерам у матчі в Харкові. Тож за грою змушений був спостерігати по телебаченню. Втім, упродовж його розмови з кореспондентом Інформаційного центру ФК «Карпати» одразу по завершенні зустрічі, склалося враження, що 44-й номер «зелено-білих» перебував безпосередньо на полі усі 90 хвилин. 
 
 – Хлопці молодці, всі добре відіграли. По грі повинні були перемагати, але знову довелося грати в меншості. Причому знову абсолютно незрозуміле вилучення. У матчі з «Таврією» порушили правила проти Голодюка, а потім ще й його спровокували. Але червону отримав тільки він, а для футболіста «Таврії» обійшлося лише попередженням. І знову те ж саме. Я так і не зрозумів, за що суддя вигнав Зеньова…
 
– Вважаєш, що суддя несправедливо вилучив з поля Сергія?
– Я не люблю і намагаюся не коментувати суддівство. Але це вже не вперше нас судять по якимось подвійним стандартам. Папа грубо зіграв ліктем, це було добре видно всім. Я думаю, що в подібних епізодах коли й давати червону картку, то обом.
 
– У підсумку карпатівці заробили ще й низку жовтих карток…
– Вони також були різними. Наприклад, Ткачук попередження отримав по ділу, у Кожанова десь верх взяли емоції і він не стримався. А от за що отримав жовту картку Ощипко, я також так і не зрозумів.
 
– Як оцінюєш гру оборони «Карпат»? Напевне, за такого розвитку подій один пропущений гол це не так вже й погано?
– Ні, я так не вважаю. Як захисник, скажу, що оборона зіграла добре лише тоді, коли суперник нічого не забив взагалі. А ми пропустили, це погано. Так, Девіч здорово забив. Були ще в них моменти, але Мартін виручив.
 
– Що скажеш про гру Тараса Петрівського, який діяв на правому фланзі оборони?
– Вважаю, що давати оцінку його грі з мого боку було б некоректно. Але якщо брати загалом, то зіграв він на своєму рівні, нормально.
 
– Ти в команді другий сезон. Чи помітний прогрес у грі «Карпат» в матчах саме з «Металістом»? Бо деякі фахівці вважають, що «Металіст» по грі все ще помітно сильніший за «Карпати».
– А деякі говорять, що «Карпати» сильніші за «Металіст». Вважаю, що ми додаємо у грі з кожним матчем. Прогрес у нас є, це очевидно, і не тільки в іграх з «Металістом». Думаю, що вже в найближчому майбутньому «Карпати» будуть ставити в чемпіонаті України завдання здобути медалі.
 

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 23
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
patriot502
Ребята, а кто такой Федецкий?
il_cetriolo
вместо соплей лучше скажите почему не дали пеналь за игру рукой в штрафной площадке.. ведь сразу вспоминается момент когда за похожий эпизод в ворота Метала назначили без роздумий.. причем наш игрок уже лежал на земле, и той рукой в которую попал мяч - упирался о землю.. вот вам и обиженые карпаты! ; )
il_cetriolo
3 мяча от севастополя и 3 от волыни - это уровень. : ))))))
Djum1979
Федецкий сам грязно играет, вон в прошлом туре Причиненко нос сломал локтем, и ничего, так что пусть за собой сначала посмотрит...
КРИСТИНА
san68-68 — 03.05.2011 14:46 У Карпат действительно сейчас серьёзный прогресс с приходом Кононова.
____
+500!!!!!!!! КОНОНОВ_МОЛОДЧИНА!!!!!!!!!!!!!!!!
Sirrko
Дыминскому еще бы деньками не жлобится, можно было бы такую команду симпотичную забабахать, с таким то тренером.
korsar_kharkov
из твоей логики получается была борьба за 1 е место
valenok2
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
FanDK11
__________________________________________________________
Все, что написал - СТОПРОЦЕНТНО К МЕТАЛЛИСТУ отнести можно. Честный ты наш...
valenok2
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
valenok2
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
knock-Kyiv
А що, в цьому чемпі була боротьба за друге місце? Справді?!
san68-68
В турнирку посмотри, споритель! СТоит кому-то оступиться и аля-улю!
Vasiliy-86
Ну папа там точено правил не неарушал, а почкму зенев вскочил и наброился на него не порнятно...
JohnyTempus
Дивився сьогодні огляд чемпіонату Англії. Матч Бірмінгем - Вулверхемптон здається. Там була набагато серйозніша стичка через грубий підкат. Підійшов суддя показав 1 жовту за підкат, другому за емоції.
Червона як на мене явно була лишня.
novopramen
Вот так и становятся бомжами."...могу поспорить на любое лаве...".Ты видел,как харьков последнее время уродуется?Какое нах 3-е место?Дай Бог,в пятёрку попасть.
vova562
какая борьба????Ты о чем????могу поспорить на любое лаве,киев-2,харьков-3,днепр-4,львов-5.все ясно давно.
san68-68
У Карпат действительно сейчас серьёзный прогресс с приходом Кононова. Ребята набирают и если этот состав удержится в ближайшие пару лет (во главе с этим тренером), как по мне, они вполне могут претендовать на медали. Конечно ещё и многое зависит от внутренней политики клуба. Ну а что касается судейства... Этот тур отметился достаточным количеством судейских ошибок. Возможно судейкам физухи нехватает, устали под конец сезона, возможно психологическая нагрузка высока, не справляются... Когда у нас в чемпе была ситуация, когда за 3-4 тура до конца чемпа была такая борьба за 2-6 место?!
Андрій Кардащук
Ще рік назад я вважав Карпати середняком, Металіст і Дніпро, найпреспективнішими командами УПЛ. Перша(Металіст) вже пару років бере бронзу, хоча, нібито, збираються грати в ЛЧ. Таке саме й Дніпро - скільки Коломійський вивалив грошей на підсилення і гарних тренерів(Протасов, Рамос) прогрес не значний. Плюс, враховуючи який бюджет в цих команд і яких гравців вони купляють...
Завданя в турнірці, як мінімум, не гірше минулого сезону, а скочити вище буде не легко, принаймі наступні сезони(Враховуючи яке зараз Дніпро і Металіст).
vova562
О,еще один мандрагор.Федецкий.Их че специально учат в львове такую ахинею нести.Еще Ощипко в студию,то знатный типок