Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
2027
2

На варшавском стадионе доделывают крышу

Официальное открытие арены запланировано 27 августа 2011 года

На варшавском стадионе доделывают крышу
На Національному стадіоні у Варшаві закінчуються масштабні роботи з монтажу покриття. Встановлено понад 70% арок, які підтримуватимуть мембрану. Розкладено 10 з 72 сегментів мембрани.
 
Одночасно ведеться робота з монтажу споруд, які незабаром розмістяться під шпилем покрівлі. Завершено збірку несучих конструкцій для встановлення чотирьох великих екранів на спільній технічній платформі. Минулого тижня Національний центр спорту провів перевірку встановлення зовнішнього фасаду у національних біло-червоних кольорах. Наразі встановлено понад 70% алюмінієвої сітки, що нагадує хвилю.
 
Із зовнішніх робіт PL.2012 відзначає роботи на сходах, що ведуть з усіх боків до стадіону - і від набережної Вісли, і з боку автодороги. На трибунах стадіону встановлено понад 3 тисячі крісел. Термін закінчення будівництва Національного стадіону - наприкінці червня.
 
 Офіційне відкриття арени заплановано на 27 серпня 2011 року.
 
www.ukraine2012.gov.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ne_fanat
Вобще-то ванты уже натянули давно... где ты смотришь???
sega-78
Колесников обещал, что у нас ванты разложат 13-14апреля....а на веб-камерах видно, что работы даже не начинались...отставание 6-8месяцев....а пиз...ят, что все в графике...так, к газону еще даже не приступали....