Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1240
0

Андрей КОРНЕВ: «Не поверили своему счастью»

Полузащитник «Таврии» - о предстоящей встрече с «Волынью»

Андрей КОРНЕВ: «Не поверили своему счастью»

Півзахисник «Таврії» Андрій Корнєв дав інтерв’ю прес-службі ПЛ напередодні першого матчу 27-го туру Епіцентр Чемпіонату України, у якому кримчани прийматимуть «Волинь».

− Андрію, весняний безпрограшний старт «Таврії» не мав логічного продовження…
− Як таку, оцінку нашим виступам давати зарано. Так, ми програли два матчі поспіль. Спочатку поступились вдома на останній хвилині «Шахтарю». Вважаю, що у тому поєдинку на поразку ми не заслуговували − нам просто не пощастило. Можливо, саме цей факт відбився на наступній зустрічі у Львові. Проти «Карпат» виглядали відверто невиразно. Їхали за перемогою, а вийшло зовсім навпаки.

− Ще свіжі згадки про останню поразку. Ви дуже швидко отримали чисельну перевагу після вилучення Олега Голодюка, однак візуально це було важко помітити. Чому так сталось?
− Мабуть, не повірили своєму щастю, що ситуація складається на нашу користь. Зазвичай, коли команда залишається у меншості, вона швидко перебудовується, думаючи більше про оборону. «Карпати» відійшли від цього і у меншості заграли більш агресивно: і самі атакували часто, і нас пресингували, коли втрачали м’яч. У львів’ян було три центральних півзахисники, тренери залишили тактичну схему без змін: у центрі поля залишилось два гравця. Просто захисники грали без підстраховки. У чомусь наш суперник ризикував, але цей ризик і приніс йому успіх.

− Наступний суперник «Волинь». Можливо, багато хто забув, що це команда-дебютант. Чим пояснити її нинішню високу 6-у позицію?
− Взагалі-то «Волинь» новачком чомусь важко назвати. Луцька команда стоїть окремо в українському футболі через колоритність головного тренера Віталія Кварцяного. Цей фахівець давно працює в українському футболі. Його команда завжди була бойовита, небезпечна для будь-якого суперника, у тому числі і для лідерів. Лучани нікого не бояться. Мабуть, саме сміливість дає високі результати. У нас було мало часу на вивчення суперника. Переліт зі Львова, вихідний на Великдень, а проти лучан грати вже у п’ятницю. Тому тактичні особливості «Волині» будемо дізнаватись від тренерів в останній день.

− «Таврія» прийматиме сусіда по турнірній таблиці. Своє поле має допомогти?
− Хто грає вдома, той раніше мав більшу перевагу. Принаймні, перемоги господарів у зустрічах рівних команд траплялись частіше, ніж зараз. Тепер ситуація настільки вирівнялась, що рідні стіни не завжди допомагають. Звичайно, фактор свого поля нам має стати у нагоді. Підтримка вболівальників примусить грати з подвоєною енергією. Але, повертаючись до особистості Віталія Кварцяного, не маю сумніву, що «Волинь» також не стане грати другим номером.

− Напружена гра першого кола у Луцьку принесла результативну нічию 2:2…
− Наскільки я пам’ятаю, з нашого боку перший тайм вийшов дещо невиразним, адже ми не створили жодного стовідсоткового моменту, тоді як «Волинь» відкрила рахунок. Після перерви зуміли перебудуватись і не лише вийшли вперед, а й могли закріплювати успіх. Однак не зовсім логічний гол за кілька хвилин до завершення зустрічі у наші ворота позбавив нас повноцінних трьох очок.

− Які втрати у сімферопольській команді перед черговим туром? Наскільки вони відчутні?
− Так, на жаль, не всі зможуть взяти участь у п’ятничному матчі. Мабуть, всі бачили зіткнення у Львові Станіслава Причиненка та Артема Федецького. У тому моменті наш молодий гравець зламав ніс і вибув на певний час. Також травма гомілкостопу не дозволить зіграти Слободану Марковічу. Як відомо, ще раніше у Німеччину відбув Антон Монахов, де йому належить провести операцію. До того ж після червоної картки дискваліфікований Андрій Донець. Все це вагомі втрати, але іншим гравцям випаде можливість проявити свої найкращі якості.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Возможен немецкий финал. Боруссия Д в 3-й раз сыграет в решающем матче ЛЧ
Футбол | 08 мая 2024, 00:15 0
Возможен немецкий финал. Боруссия Д в 3-й раз сыграет в решающем матче ЛЧ

Шмели выбили ПСЖ в полуфинале турнира и сыграют за титул либо с Баварией, либо с Реалом

Рим. Стародубцева не пробилась в основную сетку
Теннис | 07 мая 2024, 20:42 5
Рим. Стародубцева не пробилась в основную сетку

Украинка проиграла Кэти Волынец в финале квалификации

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.