Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
754
0

Комітет арбітрів ФФУ: Ігоря Бицкало відсторонять від проведення матчів вищої ліги

Щойно завершилося засідання Комітету арбітрів ФФУ, де було підбито підсумки проведення матчів 20-го туру чемпіонату України у вищій лізі

Зокрема, розглядався арбітраж матчу „Іллічівець” – „Динамо”. Підсумки засідання прес-службі ФФУ прокоментував голова Комітету арбітрів Віктор Дердо.

„Ми особливо детально розглядали відеофрагменти матчу, що викликали резонанс у представників „Іллічівця” та ЗМІ. Йдеться про призначення пенальті у ворота маріупольської команди на перших хвилинах зустрічі, скасований гол у ворота Олександра Рибки через сумнівний „офсайд”, в якому „опинився” Левіга, та момент, що стався поблизу воріт „Динамо” у другому таймі, коли було призначено штрафний удар біля штрафного майданчика.

Ми розуміємо, що матч був важкий і досить емоційний. Детально переглянувши відповідні відеофрагменти, дійшли висновку, що асистент арбітра справді помилився під час взяття воріт „Динамо”, зафіксувавши положення „поза грою” у Левіги. За цей момент делегат матчу абсолютно справедливо поставив Ігорю Бицкало оцінку „незадовільно”. Згідно з Дисциплінарними правилами ФФУ він понесе покарання у вигляді відсторонення від проведення матчів вищої ліги. Дії арбітра оцінено як задовільні. В свою чергу делегат матчу Юрій Махно керувався виключно тими методичними вказівками, що відповідають рекомендаціям оцінювання діяльності футбольних арбітрів України”, - зазначив Віктор Дердо.

Сайт ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.