Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 23 апреля 2011, 09:32
3154
11

Четвертьфинал. Ураган - ТВД - 5:1

Все решится в пятом матче. (Счет в серии 2:2) + ВИДЕО

| Обновлено 23 апреля 2011, 09:32
3154
11
Четвертьфинал. Ураган - ТВД - 5:1

Єдиною парою команд на стадії чвертьфіналів, якій для визначення переможця серії знадобилися усі п'ять матчів, стали західноукраїнські «Ураган» і «ТВД». Як і тиждень тому у Львові, суперники обмінялися перемогами в Івано-Франківську, тож рахунок у серії до трьох перемог став нічийним 2:2, і володар останньої путівки до півфіналу стане відомий у суботу ввечері.

На відміну від вчорашньої гри, у п'ятницю команди розпочали без розвідки, тим паче господарі більше не мали права на помилку. Після прикрої поразки в серії післяматчевих пенальті «ураганівці» намагалися реваншуватися і одразу кинулись атакувати. Вже на четвертій хвилині Сержао перевірив на міць стійку воріт, після чого лише Кузь в падінні перед бразильцем перервав ще один небезпечний момент.

Активні дії господарів призвели до забитого м'яча вже на п'ятій хвилині. Той же Сержао, отримавши передачу від Біро Жаде, на правому фланзі «накрутив» Ткачука і змістився ближче до центру, де несподівано на шляху до м'яча опинився Кіндратів, який відкрив рахунок ефектним ударом - 1:0.

Втім раділи господарі недовго, оскільки вже через дві хвилини рахунок знову став нічийним. Причому перший (і ледь не єдиний) гострий момент «ТВД» до перерви завершився взяттям воріт «Урагану». Денис отримав пас з флангу від Кордоби, на замаху прибрав Валенка і лінії воротарської пробив точно в нижній кут - 1:1.

Цей гол тільки розлютив підопічних Сергія Гупаленка, які у відповідь організували кілька гострих атак, після яких львів'янам просто пощастило. Так, Шурак виніс м'яча з лінії воріт після удару Чепорнюка, котрий згодом поцілив у штангу. Три небезпечні удари Сержао парирував Колток, а Біро Жаде двічі пробив поруч зі стійкою.

На 14-й хвилині Чепорнюк ще раз влучив у штангу, а згодом Шотурма не скористався чудовим шансом - у ближньому бою переможцем вийшов голкіпер «ТВД». Та все ж на 17-й хвилині старання івано-франківців увінчалися успіхом. Біро Жаде на лівому фланзі відібрав м'яча у Кордоби, відпасував на «п'ятачок» Сержао, котрий випередив воротаря і захисника, вивівши «Ураган» вперед - 2:1.

Кінцівку першого тайму більш активніше провели гості - Кузь з-під захисника влучив у стійку воріт, а на добиванні Ткачук пробив над поперечиною. З ударами Кузя, Дениса, Хавера і прострілом Ткачука успішно впорався Ципун. Подібні обстріли воріт «Урагану» з будь-якої дистанції продовжились і після перерви.

Львів'яни вдались до пресингу, але надовго їх не стало. Було відчутно, що футболістам «ТВД» після вчорашнього важкого двобою не вистачало свіжості. Цим і скористалися господарі. На 25-й хвилині Сержао після передачі Біро Жаде самотужки створив черговий шедевр. Кремезний бразилець, як на велосипеді, на швидкості пройшов трьох захисників і невідпорно пробив під перекладину - 3:1.

Івано-франківці на куражі намагалися забити ще, але вдало у воротах діяв Колток. На 27-й хвилині Кузь лише ціною попередження зупинив рейд Чепорнюка на підході до карного майданчика. Розіграш штрафного, удар Валенка - і Колток знову рятує свою команду. Далі Сержао «пробачив» гостей, з вигідної позиції пробивши над «дев'яткою», після чого вже Шотурма з шести метрів розстрілював ворота, але Кордоба підстрахував кіпера і прийняв удар на себе.

На 31-й хвилині Кордоба починає виходити п'ятим польовим. Однак створити щось путнє біля воріт Ципуна львів'янам не вдається. Натомість Чепорнюк втратив дві нагоди відзначитись: спершу не влучив у порожню рамку, а потім не реалізував вихід сам-на-сам з Колтком. Лише після тайм-ауту підопічні Леоніда Маковського завдали двох небезпечних ударів, але страж воріт «Урагану» виручив у цих епізодах.

Далі з інтервалом всього у 18 секунд господарі довели свою перевагу до чотирьох м'ячів. Спочатку Біро Жаде з легкістю по лівому флангу обійшов Вахулу і відпасував на Сержао, котрий оформив хет-трик. За мить Кіндратів скористався помилкою Ткачука і зі своєї половини відправив м'яча у порожні ворота - 5:1. Авторами шостого гола могли стати як Ципун, котрий влучив у стійку, так і Біро Жаде з Шотурмою, однак львів'яни в падінні переривали політ м'яча.

Олег ЛАНЯК, спеціально для futsal.sport.ua

«Ураган» - «ТВД» - 5:1


Счет серии 2:2

«Ураган»
: Ципун - Валенко, Павлюк, Чепорнюк, Цвелых - Биро Жаде, Сержао, Киндратив, Шотурма -Ренатиньо, Ярый, Симка
«ТВД»: Колток - Денис, Шурак, Вахула, Кордоба - Маржановский, Ткачук, Кузь, Хавер - Сакивский, Киндий
 Киндратив (5, 37), Сержао (17, 25, 36) - Денис (7)
  Кузь (27)

Удары (в створ): 20 (18) - 8 (6)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ-2024 по футзалу. Все потенциальные соперники Украины. Когда жеребьевка?
Футзал | 20 апреля 2024, 02:41 0
ЧМ-2024 по футзалу. Все потенциальные соперники Украины. Когда жеребьевка?

Жеребьевка финального раунда ЧМ пройдет 26 мая в Самарканде

Итальянский топ-клуб может летом подписать Довбика
Футбол | 24 апреля 2024, 14:37 6
Итальянский топ-клуб может летом подписать Довбика

Форвард «Жироны» может продолжить карьеру в «Наполи»

Комментарии 11
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
uragan2010
не 2, а три рази прихлопнули "єначку". правда, все вдома за останні півтора року. зато з якими рахунками: 6:2, 4:3 і 7:1.
Так що, чекаєм - не дочекаємся 13-14 травня. А потім - за тиждень "райдужний" прийом "у гуцульському Сан-Франциско" ваших "украинских ребят"...
keegan
uragan2010 — 23.04.2011 11:27
Чего нам вас бояться,если за все время выступления в вышке вы у нас всего 2 раза выиграли,вам и айзеры не помогут в этот раз
FAN-URAGAN
оце ти дарма сказав!
casper2009-09
у гуцульському Сан-Франциско тільки Шотурміньйо місцевий.решта непотріб різнокольоровий і запроданець Пилип...!
uragan2010
"я поднимаю свой бокал..." це шо тост? понятно, шо донбасс за ТВД, бо Урагана вони бояться. пам'ятають 7:1 в Івано-Франківську. та й в Єначці все закінчилось "мирно" 7:7.
а взагалі-то "украинские ребята" грають як раз в Єначці, а в ТВД - львівські батяри .
andrmark
браво)))!!!!давай Ураган!!!!
dantist74
За ТВД, за украинских ребят!!!
pgpp36
донбасс за ТВД!!!
tzuyrak
СЕРЬОЖКА МОЛОДЕЦЬ!!!
vladi03
давай ураган
rys75
ГЛАВНОЕ ДЕНЬ ПРОСТОЯТЬ И НОЧЬ ПРОДЕРЖАТСЯ!ЗАВТРА БУДЕТ ОЧЕНЬ ТЯЖЕЛО!