Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1302
0

Рамон ЛОПЕС: «Волынь очень изменилась»

Хавбек выступает в команде Виталия Кварцяного с весны 2009 года

Рамон ЛОПЕС: «Волынь очень изменилась»
Рамон Лопес
Півзахисник Рамон Лопес з’явився у «Волині» навесні 2009 року в процесі омолодження команди. Проте працьовитий бразилець не загубився і вже незабаром відігравав ключову роль в «основі» лучан. Пройшовши з командою шлях до Прем’єр-ліги він і нині вважається одним з ключових гравців команди. Тому пропонуємо до уваги уболівальників розмову з Рамоном Лопесом…
              
- Рамон, ти у «Волині» вже два роки і разом з командою пройшов шлях до Прем'єр-ліги. Що за цей час тобі запам'яталося найбільше у футбольному плані?
- Найбільш пам’ятним є саме наш вихід до Прем’єр-ліги. Минулого сезону усі гравці і тренери, й навіть рядові працівники клубу були єдині в прагненні досягти результату, боротися разом, щоб підвищитися в класі. Тому я був дуже щасливий, що нам це вдалося. Нині ж на новому рівні я, як і усі інші гравці радий працювати щоб допомогти команді проявити себе на новому рівні.
 
- А якщо порівняти футболіста Лопеса восени 2009-го і зараз, які будуть відмінності?
- За час від моєї появи у «Волині», звичайно, багато що змінилося. Можу відверто сказати, що нині я став більш зрілим у футболі і з кожен днем, проведеним на вищому рівні доводиться все більше і більше працювати над собою.
 
- Цього сезону «Волинь» виступає не надто стабільно. Що на твій погляд є причиною таких результатів?
- Наша команда нині переживає фазу певного спаду, яка, звичайно ж, не йде нам на користь. Проте подібне трапляється навіть з найкращою командою в світі. Я думаю, що додаткові проблеми виникають й через велику кількість травмованих гравців, з-за чого присутня певна незлагодженість в лініях.
 
- На жаль, з-за травми ти змушений був пропустити ледве не половину поточного сезону…
- Якщо чесно, я не дуже хочу коментувати свою травму. Адже вже був момент, коли я відновився і в процесі підготовки до чергової гри спробував на тренуванні проявити себе трохи краще, як відчув сильний біль і знову вибув на півроку. На щастя, тепер, здається, одужав повністю і хочу продовжувати грати, приносити користь команді.
 
- Віталій Кварцяний використовує тебе як універсального гравця - то на лівому, то на правому фланзі півзахисту. А яка твоя улюблена позиція на полі?
- Так, наш тренер завжди ставить мені завдання виконувати різні функції на полі. В Бразилії ж я завжди грав лівого півзахисника або вінгера. Та я не бачу проблеми в тому, що доводиться грати на різних флангах. Зрештою, це допомагає мені дізнатися більше про специфіку позицій на полі.
 
- У першій лізі тобі не раз вдавалося відзначитися забитими голами. Не плануєш поповнити свій гольовий доробок на вищому рівні?
- Звичайно хочеться відзначатися голами. Я наполегливо працюю щоб досягти більш високих кондицій і проявити себе на вищому рівні. А взагалі усі гравці команди знають, що нам необхідно поліпшити результативність і це командна справа. Головне ж – грати так, аби «Волинь» достойно завершила чемпіонат і залишила за собою гарне положення в турнірній таблиці.
 
- Найближчим суперником «Волині» буде київська «Оболонь». Що скажеш про цього суперника і як команда налаштовуватиметься на гру?
- Як усім відомо, «Оболонь» – хороша команда, яка також спрямована на досягнення результату, про що свідчать їхні останні матчі. Але й ми докладемо максимум зусиль для досягнення перемоги!
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.