Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1643
0

Олег ГЕРАСИМЮК: «Игроки Волыни знают особенности Кварцяного»

В жизни наставник «Волыни» – нормальный человек, всегда готовый выслушать своих футболистов

Олег ГЕРАСИМЮК: «Игроки Волыни знают особенности Кварцяного»
Олег Герасимюк
Перед стартом 26-го туру Епіцентр Чемпіонату України прес-служба ПЛ поспілкувалась із півзахисником «Волині» Олегом Герасимюком.
 
− Олеже, «Волинь» − єдина команда, яка навесні ще не святкувала перемогу…
− Все не задалось із самого початку другої частини змагань, коли ми у незрозумілих умовах поступились у Луганську «Зорі». Потім перша невдача зачепила за собою другу і потяглась ціла низка тих матчів, що не можуть залишити по собі приємних спогадів. Але вже у Маріуполі наша гра стала дещо нагадувати ту «Волинь», яка восени показувала добротний футбол. Гадаю, у матчі проти «Іллічівця» ми повинні були брати три очки, але перемога вислизнула від нас на останніх хвилинах.
 
− Чи згоден ти, що винуватцем поразки був Ісса Ндоє?
− Можливо, він зіграв у ключових епізодах не найкращим чином, але нанести гольові удари дозволили польові гравці. Тож всю провину звалити на голкіпера неправильно. Результат здобуває вся команда, і відповідаємо за нього ми також колективно.
 
− Віталій Кварцяний відомий жорсткими висловлюваннями про своїх підопічних. Де ваш наставник жорсткіший − на тренуваннях чи на прес-конференціях?
− Так, іноді не завжди приємно чути привселюдно, що про тебе говорять. Але кожен, хто йде грати до «Волині», знає особистість тренера. Взагалі Віталій Володимирович живе футболом, тому він надто заводиться і кричить лише на тренуваннях та під час ігор. У житті він − абсолютно нормальна людина і завжди може поспілкуватись із футболістом на будь-яку тему, пройнятись його питаннями, допомогти, зрозуміти…
 
− Наступний суперник «Волині» − «Оболонь». Що скажеш про цю команду?
− Зрозуміло, що погана команда не може перемагати «Шахтар» та «Динамо». І тим більше повторювати свій успіх. Знаю Сергія Ковальця ще по спільних виступах за «Волинь», тож мені зрозумілі причини успіхів «пивоварів». Тренер поставив чудову дисципліну та злагоджені командні дії. Ми ж маємо дуже погану статистику домашніх матчів. Час її покращувати. Гадаю, ми зобов’язані у п’ятницю покласти край нашим невдачам.
 
− Чи будете вивчати «Оболонь» за їхніми перемогами над грандами?
− Це буде зовсім інша гра. Психологічно ніхто не буде налаштовуватись на «Волинь» так, як, приміром, на «Шахтар». Ми зі свого боку маємо сконцентруватись на виконаннях вимог Віталія Кварцяного і діяти так, щоб не залежати від сильних сторін киян. Готуємось до чергового туру у звичному режимі. На жаль, нам не зможе допомогти Богдан Бутко, який отримав четверте попередження у минулому турі. Тільки починає тренування після травми Сергій Сімінін. Решта футболістів готові перемагати «Оболонь».
 
www.fpl.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

В матче отбора к Евро-2024 Украина – Исландия сыграл крупный коэффициент
Футбол | 29 марта 2024, 05:29 0
В матче отбора к Евро-2024 Украина – Исландия сыграл крупный коэффициент

Подопечные Сергея Реброва обыграли исландцев со счетом 2:1 и вышли на чемпионат Европы

«Вы знаете, чей это клуб?» Раскрыта реакция Павелка на поражение Кривбасса
Футбол | 29 марта 2024, 12:46 5
«Вы знаете, чей это клуб?» Раскрыта реакция Павелка на поражение Кривбасса

Фемис Сагиров поделился интересной историей многолетней давности

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.