Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
1851
2

ГОЛОВКО: «Делал бы ставку на Калитвинцева и Яковенко»

Тренер юношеской сборной Украины о назначении главного тренера национальной команды

Сьогодні має відбутися майже історичне засідання виконкому ФФУ, на якому, хочеться вірити, дізнаємося ім’я головного тренера національної збірної України, який і готуватиме «синьо-жовтих» до Євро-2012.
Головними претендентами на пост керманича називають Юрія Калитвинцева, Олега Блохіна та Павла Яковенка. Шанси та можливості кожного з них оцінив відомий футболіст і тренер юнацької збірної України Олександр Головко. 

- Скажу відверто, мені видається, що найбільше шансів очолити збірну України в Юрія Калитвинцева і Павла Яковенка. Принаймні я б робив ставку на них. Наскільки мені відомо, гравці та багато фахівців справді з довірою ставляться до того, що робить Юрій Калитвинцев. Урешті, він знає молодих футболістів, яких привів до чемпіонства Європи. Павло Олександрович також працює з молоддю, знає її можливості. І це серйозні плюси на їх користь, адже на моє переконання: майбутнє нашої збірної саме за молодими гравцями.
Та головні якості, які мають і Калитвинцев, і Яковенко – це характер і розуміння футболу, його сучасних тенденцій. Це сучасні тренери з прогресивними думками. Так, Юрій Миколайович наразі переміг на чемпіонаті Європи тільки з хлопцями до 19 років, але це вже про багато що свідчить. 

Зокрема, про те, що він знає, в якому керунку варто рухатися, як будувати команду, щоб досягнути успіху. А стосовно того, що в команді при Калитвинцеві через невелику різницю у віці між деякими гравцями і тренерами будуть панібратські стосунки, то я цю проблему вважаю надуманою.
Я знаю Юрія Миколайовича, йому стане характеру і мудрості поставити і себе, як тренера, і гравців, як свої підопічних, так, що жодних проблем із дисципліною не буде. 

sportanalytic.com

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ses147
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
car10s
У нас в стране остались ещё обьективные люди?
Это как динамо за 10 лет скатилось от уровня Барселона до уровня Крымтеплицы. Так у нас Сборная скатилась за 4 года от уровня середнячков таких как Греции, Швеция, Хорватия до уровня Грузии...