Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 19 апреля 2011, 16:19
2326
0

Сборная Украины U-19: репетиция в Конча-Заспе

Завтра наша команда проведет товарищеский матч с эстонцами

| Обновлено 19 апреля 2011, 16:19
2326
0
Сборная Украины U-19: репетиция в Конча-Заспе
сборная Украины (U-19) по футболу
Готуючись до старту відбірного еліт-раунду ЧЄ-2011 (U-19), юнацька збірна України (футболісти 1992 року народження) у середу, 20 квітня, проведе товариський поєдинок проти естонських однолітків.
 
Два десятки кандидатів
 
На збір, який розпочався у неділю, наставник синьо-жовтих Олександр Головко викликав 20 виконавців, шість з яких також виступають за команду 18-річних. Спаринг відбудеться на тренувальній базі київського «Динамо» в Кончі-Заспі й почнеться о 12.00. Як і наші співвітчизники, естонці успішно подолали перший раунд відбору ЧЄ-2011 і наразі готуються до наступних випробувань.
 
Шлях до Румунії
 
Нагадаємо, що в еліт-раунді українці виступатимуть у 4-й групі, ігри якої проходитимуть у Польщі з 16 по 21 травня. За єдину путівку до Румунії підопічні Головка змагатиметься з господарями, італійцями та ірландцями.
 
Склад збірної України:
 
Воротарі: Артур Денчук («Металіст» Харків), Максим Коваль («Динамо» Київ);
 
захисники: Антон Братков («Динамо»), Олександр Насонов («Дніпро» Дніпропетровськ), Іван Ордець («Іллічівець» Маріуполь), Олександр Чорноморець («Скала» Моршин);
 
півзахисники: Руслан Бабенко («Дніпро»), Віталій Буяльський, Владислав Калитвинцев, Дмитро Рижук (усі − «Динамо»), Антон Долгий, Євген Трояновський (обидва − «Металург» Донецьк), Олександр Караваєв («Шахтар» Донецьк), Олександр Нойок («Закарпаття» Ужгород), Ігор Озарків («Карпати»), Борис Тащі («Чорноморець» Одеса);
 
нападники: Віталій Іванко («Металург» Д), Володимир Коваль («Динамо»), Сергій Подригуля («Волинь»), Юрій Яковенко («Оболонь» Київ).
 
www.ffu.org.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.