Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
|
1276
0

Сергій ПОПОВ: «Найвищі шанси мають Барселона та МЮ»

Колишній захисник «Шахтаря» та збірної України - про матчі Ліги чемпіонів

Сергій ПОПОВ: «Найвищі шанси мають Барселона та МЮ»
Сергей Попов

У Лізі чемпіонів визначилися півфіналісти. За звання найкращої команди Європи поборються іспанські клуби «Реал» та «Барселона», а також англійський «Манчестер Юнайтед» і німецький «Шальке».

Цікаво, що чотири клуби у чвертьфіналі здолали своїх суперників у двох поєдинках. Чим пояснити, що у боротьбі на шляху до півфіналу зовсім не було інтриги?

— Такого в Лізі чемпіонів ще не було, щоб усі чотири півфіналісти у чвертьфіналі виграли і домашні, і гостьові поєдинки...
— Можливо, тут є певний збіг. І все-таки «Тоттенгем», «Шахтар», «Інтер» та «Челсі» були слабшими за своїх опонентів. Як би ми не вболівали за донецьку команду, неможливо не визнати, що «Барселона» переважає її за всіма показниками. Про перевагу півфіналістів над своїми суперниками свідчить і те, що у трьох поєдинках ми стали свідками розгрому. Лише «Челсі» з мінімальним рахунком вдома програв клубові «Манчестер Юнайтед».

— Чи справді на фінішній прямій залишилися найсильніші команди Європи?
— Так, можна упевнено сказати, що у півфінал потрапили три найсильніші клуби континенту: «Барселона», «Реал» та «Манчестер Юнайтед». Випадковий гість — «Шальке», що в бундеслізі не хапає зірок із неба. Але й такі колективи Лізі чемпіонів потрібні. Хлопці дуже молоді, і їх тягне до вершин іспанець Рауль. Ось у домашній грі з «Інтером» він знову забив. Це погано для нас, бо Рауль випередив Андрія Шевченка у боротьбі за звання найкращого форварда за підсумками усіх розіграшів Ліги чемпіонів.

— Хто з футболістів вражає своєю грою?
— Такі хлопці, як Мессі, Рауль, Рональду грають на стабільно високому рівні. Але нічим вони не вражають.

— Хто, на вашу думку, вийде до фіналу Ліги чемпіонів?
— Найвищі шанси мають «Барселона» та «Манчестер Юнайтед». Іспанський клуб, до того ж, вражає командними діями, це робить його фаворитом турніру. Цікаво буде побачити, що придумає наставник «Реала» Жозе Моуріньйо, щоб пройти каталонський бар'єр.

Олег ЗУБАРУК, Галичина спортивна

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.