Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
5439
3

Олег БЛОХИН: «К отбору на ЧМ у нас будет хорошая сборная»

У сборной Украины не такой широкий выбор игроков, как у Италии или Франции, считает специалист

Олег БЛОХИН: «К отбору на ЧМ у нас будет хорошая сборная»
Олег Блохин
Під час брифінгу в Інформаційному центрі «Україна2012» володар «Золотого м'яча» 1975 року заявив, що національній команді нинішнього зразка під силу добитися успіху на наступному чемпіонаті світу, який, нагадаємо, 2014 року прийматиме Бразилія.
 
Олег Блохін підтвердив, що йому цікаво було б попрацювати з нинішньою командою, у якої видно великий потенціал: «На жаль, у нас не такий широкий вибір футболістів, як наприклад, у Франції або Італії. Ці збірні, як і ми, створюють нові команди і, побачите, через рік вони будуть здатні вирішувати найскладніші завдання».
 
Тренер провів паралелі між українською національною командою і київським «Динамо» початку 70-х років минулого століття. «Не завжди виходить, що дублюючий склад регулярно поставляє гравців в першу команду. Нас, свого часу, гравців 1952 року народження, в основному складі виявилося четверо, - згадує Олег Володимирович. - Омолоджування пройшло безболісно. Схожа ситуація спостерігається зараз. Одразу 4-5 футболістів молодіжної збірної залучаютьсся до лав національної. Проблема в тому, що ми не граємо у відбірному турнірі, - в офіційних матчах молодь швидше прогресує. Але попереду молодіжний чемпіонат Європи, де наша команда боротиметься за перші місця, які дають право зіграти на Олімпійських іграх. Велику користь принесе участь на Євро-2012. Це дозволяє припустити, що до відбору на чемпіонат світу у нас буде дуже хороша збірна».
 
www.ukraine2012.gov.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
KventinTarantino
Евро 2012 - это только этап подготовки к отборочному циклу 2014. sickness
piano_lessons_kiev
Блохин+Альман ну или +Базилевич.
geco
Каливинцева нужно убирать , но Блоху клоуна ставить . . ВЫ думайте головой. ВЕРНИТЕ МАРКЕВИЧА И АЛЬТМАНА.