Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
811
0

Національна збірна U-19: цьогорічну підготовку почали з французів

Матч юнацьких збірних Франції та України став яскравим завершенням футбольного свята

Матч юнацьких збірних Франції та України став яскравим завершенням футбольного свята, яке у перший весняний день приймало французьке містечко Монтелемар. Спершу на чудовому газоні місцевого стадіону змагалися дитячі команди, а «на десерт» організатори приготували двобій національних команд U-19, можна сказати, найближчого резерву молодіжок. І подивитися було на що – сучасна, затишна футбольна арена, на якій, до речі, виступає напівпрофесіональний клуб, зібрала аншлаг, 5 тисяч глядачів. Розщедрилися господарі й на рекламу – місцеві біг-борди повсякчас нагадували про майбутній захід.

„Під прицілом” уболівальників
Українська збірна прибула „на місце події” за два дні до матчу, і мала для підготовки достатньо часу й хороші умови. Французи виявилися справді гостинними, і команда сповна відчула це на собі. Під час усіх трьох тренувань наша збірна була об’єктом постійної уваги близько трьох сотень прихильників. Особливо відкрито поводилися діти, які жваво „атакували” хлопців, щоб зробити фото чи отримати автограф.

Другим номером
Сама гра, як і її результат, більше потішила господарів. І дала чимало корисної інформації тренерському штабу „синьо-жовтих”. Поза сумнівом, французи, чемпіони Європи „дворічної давнини”, - чи не найкращий варіант для перевірки підопічних. І вони це довели своєю перевагою на футбольному полі, що втілилася у два м’ячі. Практично всю гру французи вели, діючи другим номером. Впевнено зіграла оборона, куди гірше – напад та півзахист.

Сильні клуби – сильна збірна
Наші футболісти не поступалися у русі та бажанні боротися, однак очевидною була різниця не на нашу користь у технічній оснащеності та командній зіграності (у команді Анатолія Бузніка грало 4 новачків, які з’являлися у складі епізодично або ж дебютували). Як наслідок – 0:2. На 35-й хвилині ми пропустили зі стандарту, а на 50-й – після швидкої флангової атаки. У другій половині гри наставник українців зробив п’ять замін, однак намагання свіжими силами змінити хід гри не мали бажаного результату – ініціатива залишилася за „триколірними”. До слова, вихованці Філіппа Бежердо успішно виступають в основних складах своїх команд, представляючи клуби вищого дивізіону Франції та Англії.

Наступний спаринг-партнер
У рамках підготовки збірної U-19 до елітраунду чемпіонату Європи, що відбудеться у травні на Донеччині, заплановано виїзд до Словенії. Там 3 та 5 квітня українці зустрінуться з місцевими однолітками.

Україна: 1.Володимир ГРЕБЕНЮК (23.Олег ЧУВАЄВ,46), 3.Ігор КОРОТЕЦЬКИЙ, 4.Максим ПАШАЄВ, 5.Іраклій ЦИКОЛІЯ (19.Сергій ВОРОНІН,75), 6.Євген ПИСОЦЬКИЙ (15.Михайло ЦИМБАЛ,46), 7.Павло КСЬОНДЗ (18.Дмитро ТКАЧУК,75), 8.Сергій БОЙКО, 10.Олександр ЯКОВЕНКО, 11.Олександр ГЛАДКИЙ (17.Сергій КОЛЕСНИЧЕНКО,46), 14.Павло НОВИЦЬКИЙ, 16.Роман БОЧКУР.

Запас: 2.Дмитро НАЗАРЕНКО, 9.Дмитро КЛОЧКО.

Голи: 1:0 (35), 2:0 (50).

Попередження: Цимбал (60).

Сайт ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.