Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 01 марта 2024, 01:53
3165
2

Брайан Грин выиграл конкурс слэм-данков

Сегодня состоялся матч всех звезд украинской Суперлиги + ВИДЕО

| Обновлено 01 марта 2024, 01:53
3165
2
Брайан Грин выиграл конкурс слэм-данков
У конкурсі Слем-данків від Української Аграрної і Хімічної Компанії взяли участь сім гравців: Віталій Коваленко («Київ»), Костянтин Глазирін («Дніпро»), Леонід Стефанишин («Будівельник»), Брайан Грін («Миколаїв»), Деррік Зіммерман («Говерла»), Алан Віггінс (Політехніка-Галичина) та Крістіан Бернс («Ферро-ЗНТУ»).
Учасники повинні були продемонструвати по 2 кидки, на підготовку та виконання кожного з яких могли витратити по 1 хвилині. Можна було користуватися допомогою одного або кількох партнерів. У разі невдалої спроби гравець міг повторити кидок, але мав встигнути зробити це за відведену йому 1 хвилину. В іншому разі його спроба не зараховувалася.
За підсумками відбірного раунду до фіналу потрапили Брайан Грін, який здобув максимальні 100 балів, і Віталій Коваленко (99 балів). Додатковим учасником, якого активно підтримала публіка, став Деррік Зіммерман (97 балів).
Тріумфатором фіналу став Брайан Грін, який набрав 93 бали за дві спроби. Після перемоги баскетболіст поділився першими враженнями: «Чудово було продемонструвати все, на що я здатен, і чути вашу підтримку. Вболівальники – чудові! Місто мені також дуже сподобалося».



Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
andrmark
Зіммерман красавчик))))достойний виступ!!!
Вадим
Николаев респет!!! Грин молодца!!!