Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 11 апреля 2011, 17:28
3184
8

Как одеть сборную на Евро?

Молодые украинские дизайнеры готовы помочь

| Обновлено 11 апреля 2011, 17:28
3184
8
Как одеть сборную на Евро?
Молоді українські дизайнери активно займаються спортом і мріють залучити до своїх fashion-експериментів не лише організаторів Євро-2012 від України, а й футболістів національної збірної.
 
Розмова Інфоцентру «Україна - Євро-2012» з Оленою Бойчук відбулась по завершенні показу Lviv Euro 2012 Fashion Day, де молода амбітна дизайнерка презентувала свою колекцію під назвою EURO BOOM.
 
Моделі prêt-a-porte у спортивному стилі повністю відтворили кольори та символіку приймаючих країн. Суміш червоно-білого, жовто-блакитного та чорного передавала дух ідеї чемпіонату, настрій загальнонаціонального піднесення та сподівань. Тож на подіумі стався справжній Євро-Бум. Авторка колекції, що закінчила Львівську Національну Академію Мистецтв як дизайнер- модельєр одягу, намагалася намалювати майбутні перемоги України та української збірної під час ЧЄ-2012.
 
На її переконання, футбол як прекрасна командна гра, де кожен має можливість досягти мети, для України є найбільш повчальною. «Футбол допомагає спрямовувати свою енергію в правильний напрямок і рухатись без помилок до мети! Саме тому для мене, як для дизайнера, ця тема була близькою», – підкреслює Олена.
 
Така любов до спорту і знайшла своє відображення у спортивному стилі показаної колекції, і пояснює її дизайнерка тим, що вона сама практично живе спортом. «Лінія мого життя активна - я займаюсь різноманітними видами спорту: лижі, сноуборд, водний спорт та багато іншого. А до футболу любов мені привили…у великому тенісі, бо наш тренер вважав, що найкращою розминкою перед тренуванням є саме футбол!», – пригадує Олена.
 
Вона зізнається, що на пропозицію участі в такому незвичному конкурсі пристала залюбки, не вагаючись ні хвилини. Адже інновації, виклик та дух великої справи завжди вабили її. Після того, як ще у 12 років показала свою першу колекцію в будинку школяра, нині 23-літня дизайнерка намагалась щороку розробляти нові варіанти колекцій, працювати над своїм стилем – з основним акцентом на спорті.
 
Олена наголосила, що найбільше у роботі її надихає завдання поєднати креатив з функціональністю та прагнення зробити звичні необхідні речі естетично привабливими та індивідуальними. Внутрішнє завдання Олени, пов’язане з Євро-2012, - одягти українських футболістів. «Як кожному дизайнеру, мені хотілось би створити таку лінію одягу, яка була б корисною як спортсменів , так і для персоналу», - зізнається вона.
 
Тож не дивно, що журнал «Ательє» зупинив свій вибір саме на колекції Олени. Тим більше, що наприкінці минулого року за участь у конкурсі молодих дизайнерів «Саботаж» під час Lviv Fashion Week весна/літо 2011 її було відзначено французьким модельєром Кензо Такада за колекцію одягу для лижників і сноубордистів. У фотосесії в стилі fashion story в журналі «Ательє» Олена покаже свій «Євро-Бум» з акцентом на популяризації в одязі символіки Євро-2012.
 
www.ukraine2012.gov.ua
Михаил Шаповалов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
neuzovka
Блин игры у сборной нет, они об одежках мечтают! Тьфу на вас...
Krava1705
100% а не первая цитата...)
spqr-te
Одягніть краще мєнтів. Гіршої форми ніж на теренах екс СССр немає ніде напевно. Фуражки метром в діаметрі взагалі перше місце займають.
a510
Да играйте хоть голыми, лишь бы результат был!!!
mr-Chonkin
На крена нам форма от молодых дизайнеров?! Пусть они на кошках тренируются. Есть мировые ателье, мировые тенденции, там и заказывайте!!!
mafioziLVIV
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
ivtretyak
Реально в мире футбольных форм пошли новые тенденции и наша форма отстает на пару лет. Ща в моде формы как у Франции или Бразилии. Полоски адидас и тд явно бред