Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 08 апреля 2011, 12:48
1526
0

Работать в фан-посольствах пригласят опытных болельщиков

Но четких критериев отбора все равно нет

| Обновлено 08 апреля 2011, 12:48
1526
0
Работать в фан-посольствах пригласят опытных болельщиков
В українських фан-посольствах під час Євро працюватимуть досвідчені вболівальники, які добре розуміються на проблемах приїжджих фанів, повідомив президент «Всеукраїнської асоціації вболівальників Ігор Гомонай.
 
«Чітких критеріїв відбору в нас немає. Ми будемо залучати до роботи надійних та перевірених людей. Адже це не так просто - надати приїжджому вболівальнику кваліфіковану допомогу. Ці проблеми потрібно відчувати на собі», - сказав пан Гомонай під час прес-конференції в Інформаційному центрі «Україна-2012».
 
«Досвід показує, що в країнах, де максимально залучають до роботи вболівальників, менше насилля та безладів на трибунах», - зазначив координатор Об`єднання футбольних вболівальників Європи (FSE ), Томас Гасслер. Водночас в асоціації вболівальників наголошують: українські фан-посольства матимуть чимало роботи, адже більшість іноземців приїдуть до України вперше, а відтак потребуватимуть більше консультацій.
 
Під час Євро стаціонарні посольства базуватимуться поблизу офіційних фан-зон. Посольство кожного приймаючуго міста матиме власну впізнавану емблему. «Фан-посольства повинні забезпечити вболівальнику комфорт. Окрім надання практичних порад та консультацій потрібно створити теплу атмосферу, адже туристи їдуть на Євро як на фестиваль. Ми плануємо встановити під тентами настільний футбол, аби люди могли розслабитися», - розповів Ігор Гомонай.
 
Фан-посольства були започатковані на чемпіонаті світу в Італії в 1990 році. «Тоді не було мобільних телефонів та інтернету, а італійці практично не спілкувалися англійською. Було дуже важко. Думаю, українці виведуть фан-сервіс на якісно новий рівень», - зазначив Томас Гасслер.
 
www.ukraine2012.gov.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины
Хоккей | 25 апреля 2024, 10:00 5
ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион

В Челси принято решение о будущем Мудрика
Футбол | 24 апреля 2024, 19:01 3
В Челси принято решение о будущем Мудрика

«Пенсионеры» расставили приоритеты в отношении украинца

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.