Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 30 января 2018, 16:26
1978
4

Олимпиада-2022 привлечет инвестиции?

Глава Львовской облгосадминистрации настроен весьма оптимистично

| Обновлено 30 января 2018, 16:26
1978
4
Олимпиада-2022 привлечет инвестиции?
Євро-2012 став потужним стимулом для Львівського регіону – інвестиційним, геополітичним, економічним та соціальним. Наступним таким поштовхом буде підготовка до зимової Олімпіади 2022 року, проект «Олімпійська надія-2022», який оголосив Президент України. Про це в ексклюзивному коментарі Інформаційному центру «Україна-2012» заявив голова Львівської обласної держадміністрації Михайло Цимбалюк.
 
За його словами, до 2022 року регіон сподівається залучити на порядок більше приватних інвестицій. «Це не тільки будівництво готелів, а й спортивних містечок, місцевих закладів. Для поселення гостей «білої» Олімпіади має бути споруджено два олімпійські селища – одне у Львові, друге в Тисовці або Славському. Селища будуть будуватись за кошти інвесторів, а в майбутньому використовуватись для підтримки гірськолижних курортів. Сьогодні до адміністрації звертається чимало бізнесменів, готових вкладати кошти в ці проекти», – зазначив губернатор.
 
Цимбалюк підкреслив, що Олімпіада зробить з Львівщини міжнародний гірськолижний курорт. Після 2022-го у нас залишаться курорти, кращі за Буковель. «Мова йде про олімпійські бази міжнародного рівня, які буде утримувати держава. Внаслідок конкуренції, переконаний, послуги на відпочинок в Карпатах стануть якіснішим та дешевшим. Сьогодні конкуренції нема, тож ціни на наших курортах подекуди вищі, ніж в Австрії», – пояснив він.
 
www.ukraine2012.gov.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
xamxam11
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
LembergWestUkraine
До кінця побудови львівського стадіону ахметівською компанією " Альтком " за ДЕРЖАВНІ кошти , його вартість становитиме як три аналогічних стадіони ! Відмивання державних коштів на стадіоні і аеропорті продовжеється і є надприбутковою справою ...
Tihij66
Уже ЄВРО привлекло.С такой властью,что теперь,что раньше была,где половина бабла дерибанится в наглую.Пилить бюджет,вот главная цель.А инвестор этого не позволит.
LembergWestUkraine
Лапша від регіаналів !
Нам вже на ЄВРО - 2012 обіцяли купу робочих місць , а відмиває державні кошти ахметівська компанія " Альтком " ...
Короче , " покращення " продовжується ...