Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 06 апреля 2011, 20:59
4366
0

За крок до плей-офф

Усі варіанти підсумків першого етапу чемпіонату України з футзалу

| Обновлено 06 апреля 2011, 20:59
4366
0
За крок до плей-офф

Цієї суботи, 9 квітня, стануть відомі усі учасники чвертьфінальних пар плей-офф чемпіонату України. Шанси фінішувати першим за підсумками першого етапу змагань мають три команди - «Ураган», а також «Енергія-Тайм» і «Локомотив», які в завершальному турі зійдуться між собою у Львові.

Саме від результату цього двобою буде залежати остаточний розподіл перших трьох місць у турнірній таблиці, тоді як ще три команди вже забронювали за собою шосту, сьому і дев'яту сходинки. Це - «Моноліт», ТВД і ПФС відповідно.

За вихід до півфіналу у серії до трьох перемог стовідсотково посперечаються «Єнакієвець» і «Кардинал-Рівне», причому рівненці зберігають теоретичні можливості обійти свого суперника по чвертьфіналу, посівши у підсумку четверте місце.

1. ЕНЕРГІЯ-ТАЙМ, УРАГАН, ЛОКОМОТИВ
Технічна перемога над «Шахтарем» автоматично додасть «Урагану» три очки, тож івано-франківці з нетерпінням будуть очікувати новин зі Львова. Завершити регулярний чемпіонат на першому місці їм дозволить лише нічия у матчі «Енергія-Тайм» - «Локомотив». Перемога у цьому двобої будь-якої з команд гарантує або «енергетикам», або «залізничникам» перше місце перед матчами плей-офф.

2. УРАГАН, ЕНЕРГІЯ-ТАЙМ
«Ураганівці» нижче другого місця точно не фінішують. А от «Локомотив» другим ніяк не зможе стати - тільки першим чи третім. Для підопічних Сергія Гупаленка чвертьфінальна серія з ТВД можлива лише тоді, якщо суботня гра у Львові не принесе нічиєї. А це - доволі прийнятний результат для «Енергії-Тайму». У випадку нічийного підсумку у суботу дві команди з міста Лева поборються за путівку до півфіналу.

3. ЛОКОМОТИВ, ЕНЕРГІЯ-ТАЙМ
Якщо ж матч у Львові завершиться перемогою «енергетиків» або ж внічию, тоді підопічним Євгена Ривкіна у чвертьфінальній серії нікуди не доведеться виїжджати з Харкова. Третє місце «Локомотива» гарантує йому вихід на «Моноліт», і тоді місцеві вболівальники стануть свідками принаймні трьох харківських дербі.

4-5. ЄНАКІЄВЕЦЬ, КАРДИНАЛ-РІВНЕ
Найімовірніше, що «Єнакієвець» таки залишиться четвертим. Оскільки при можливій рівності очок з «Кардиналом-Рівне» за результатами особистих зустрічей (9:2 і 3:4) донбасівці випереджають свого конкурента. У суботу «Єнакієвець» гостюватиме в Севастополі. Для того, щоб не залежати від результату паралельного матчу у Рівному, підопічним Миколи Шевцова потрібно перемагати. Таке ж завдання стоятиме і перед «Кардиналом», який може піднятись на четверте місце у разі власної перемоги та нічиєї в Криму. Якщо ж ПФС здійснить подвиг і на власному майданчику завоює три очки, то рівненців у домашній грі з ТВД влаштує і нічия.

6-7. МОНОЛІТ, ТВД
Минулого тижня «Моноліт» здобув непросту вольову перемогу у Луганську і може спокійно готуватися до матчів плей-офф, очікуючи майбутнього суперника. Ним можуть стати земляки з «Локомотива» або львівська «Енергія-Тайм». У будь-якому випадку ТВД не зуміє потіснити «Моноліт» з шостої сходинки, оскільки в очних матчах цих команд встановився паритет. В обох поєдинках першого етапу мінімальні перемоги відсвяткували господарі - 2:1 у Харкові і 3:2 у Львові. І лише за рахунок кращої кількість м'ячів, забитих на майданчику суперника, харків'яни стовідсотково фінішують шостими.

9. ПФС
З долею севастопольського колективу стало все зрозуміло ще наприкінці березня, коли ПФС виграв битву за плей-офф у домашньому матчі з луганським ЛТК (2:0). Тепер команда Олега Безуглого прийматиме «Єнакієвець», після чого чекатиме до себе в гості кращу команду за підсумками регулярного чемпіонату.

Нагадаємо, що чвертьфінальний етап розпочнеться наступного тижня. Вісім команд зіграють до трьох перемог - 15, 16, 21, 22 і 23 квітня. На другому етапі переможці і переможені розділяться на два квартети. Півфінальні серії (до трьох перемог) пройдуть 4, 5, 13, 14 і 15 травня, а от аутсайдери зіграють до двох перемог - 30 квітня, 7 та 8 травня. Матчі медальних серій до трьох перемог відбудуться 28, 29 травня, 3, 4 і 5 червня, а ось остаточний розподіл місць у другій четвірці відбудеться за підсумками серій до двох перемог, а ігри заплановані на 14, 21 і 22 травня.

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.