Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 04 апреля 2011, 01:29
29314
91

Волынь - Карпаты - 0:3

Гра в одні ворота … + ВИДЕО

| Обновлено 04 апреля 2011, 01:29
29314
91
Волынь - Карпаты - 0:3
Волынь - Карпаты

Такого ажіотажу перед матчем не було навіть з «Динамо» та «Шахтарем». Місцеві вболівальники заповнили 8000 місць, і гості не забарились, відіславши до Луцька 3000 львівських «Левів». Стадіон був забитий вщент.

«Волинь» розпочала з атак, але на третій хвилині перша атака гостей закінчилась взяттям воріт господарів. Поки захист господарів розбирався з зонами, львів’яни провели швидку контратаку і Кожанов, вийшовши один на один, вивів гостей вперед – 0:1.

Після голу лучани виглядали паралізованими. Склалось таке враження, що «Волинь» не очікувала на такий перебіг подій. Оговтавшись, господарі перехватили ініціативу, але в атаці нічого конструктивного не могли зробити, м’яч проходив середню лінію та розбивався в щільний захист львів’ян. «Волинь» атакувала часто, а «Карпати» гостро. Лучанин Лисенко спробував декілька разів пробити здалеку, але його наміри не сподобались Кварцяному, і Володимир на 20-й хвилині був замінений на Гошкодерю.

На 22-й хвилині грубо провалився захист «Волині», і Зеньов мав закріпити перевагу гостей, але м’яч після його удару дивом пролетів над поперечиною воріт. До 29-ї хвилини гра проходила в гострих атаках суперників, а на 30-й «Карпати» закріпили успіх. На лівому фланзі атаки Зеньов обігрався з Кажановим у дотик, і останній, вийшовши на ударну позицію, не схибив, пробивши в нижню шістку воріт. Воротар був безсилий – 0:2. Після цього гра заспокоїлась – в основному проходила у центрі поля. За розмови та грубу гру гірчичники отримали Максимюк, Карковський у лучан та Мілошевич у гостей.

Провівши декілька атак в одну та іншу сторону, команди за переваги «Карпат» пішли на перерву.

Другий тайм розпочався з обопільних атак. На удар Ткачука, після грубої помилки захисту «Волині», відповів Павлов, який в падінні через себе переправляв м’яч у ворота суперника, але не влучив по м’ячу. А на 51-й хвилині, здавалось, буде поставлена жирна крапка у матчі – вийшовши один на один з воротарем господарів Неділько, Кожанов дивом не влучив у ствір воріт.

І все ж таки на 60-й хвилині «Карпати» поставили знак оклику. Півзахисники гостей кинули в прорив на правий фланг Худоб’яка, який, увійшовши до карного, катнув круглого в ствір. Воротар господарів очікував потужного удару і не зреагував на сферу, яка ледь котилась та врешті закотилась у ворота – 0:3.

Лучани практично встали, а львів’яни ще деякий час продовжували атакувати за інерцією. На полі була одна команда –  «Карпати». Після цього гості просто віддали ініціативу, але нічого у господарів в атаці не вийшло. З 61-ї до 90-ї хвилини господарі володіли ініціативою, та гольових моментів не було, слід надати належне захисту гостей, який в цей день діяв чітко та безпомилково. Команди так і дограли матч. Беззаперечна перевага гостей, як по рахунку, так і у класі. 

Якщо взяти 23 матчі, проведені «Волинню» в цьому сезоні, то це, мабуть, найпровальніша гра з усіх, за винятком гри з «Ворсклою» у першому турі чемпіонату. За останні 4 матчі волиняни пропустили 10 голів, не забивши жодного. Це не може насторожувати уболівальників, надто негарна весняна тенденція існує у команд Кварцяного… Та попереду ще 7 турів, і все може помінятись в протилежну сторону. Все ж таки варто спробувати поборотись за місце в 10-ці кращих команд чемпіонату. А «Карпати» впевнено крокують до зони Єврокубків.

Костянтин ДЕМЧЕНКО

«Волынь» - «Карпаты» - 0:3

«Волынь»: Недилько, Бутко,  Карковский, Ващук, Зозуля, Пичкур, Максимюк, Параскив (Герасимюк, 54), Пищур, Бабыр (Павлов, 46), Лысенко (Гошкодеря, 23)
«Карпаты»: Тлумак, Федецкий, Гомез, Милошевич, Петривский, Ткачук, И.Я.Худобяк, Голодюк, Кочиш (Тистык, 82), Кожанов (Кополовец, 75), Зенев (Батиста, 67)
  Кожанов (3, 33), Худобяк (59)
  Карковский (38), Максимюк (39) - Милошевич (22), Кожанов (33), Тистык (92)

Удары (в створ): 17 (7) - 13 (8).
Угловые: 11 - 7.
Офсайды: 2 - 1.

Зрителей: 11.200
Оценка поля: 4
Честная игра: 7,000 - 7,714

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

0:1 Кожанов

0:2 Кожанов

0:3 Худобяк

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 91
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
t_chaikovskaya
страшного ничего не произошло,состав сыгранный немного необходимо поработать с защитой и правым полузащитником и изменить тактику на выездные матчи так ,как это было в конце прошлого года и результат будет положительный.
funnynut
Вспоминается мне сезон 05/06: на зиму Волынь идет на третьем месте, а в последнем туре сезона вылетает из вышки, проограв почти все матчи весной. Волынь - это команда которая всегда сливала матчи, сливает и будет сливать и не за очень большие деньги (как мне кажется). Хорошая команда, класный тренер, но бл**ь не может она нормально по-чесному играть все матчи.
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Volynyaka
Тільки з роботи прийшов, а слухи в Луцьку вже поповзли, повторяю слухи, що положили собі в карман наші 400 тищ у.е. Говорили люди близькі до футболу. Сам не знаю чи вірити, але диму без вогня...
kloffi
Нєєєє... не жени, Дим жадний, він хіба Спартачам(сум) міг підігнати пару "косих", мож ше кому, подєшовці в першій лізі, а тут вишка, тут тільки заробітництво...
Злили Севасу, дружня внутрішньопартійна допомога, думаю не задаром)))
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
FIFALVIV
Нічого щей до москаликів доберемся!!!!
sasha_lytskr
Я з Луцька, але радий що Карпати виграли, їм більше потрібні очки щоб вже точно грати в ЛЄ, а що до Волині надіюсь не вилитять знов як раніше
LembergWestUkraine
Краще б росіян з сєваса так взули , ніж братів волиняк ...
emre.aka.hwk
Ну и что же на этот раз по мнению Кварцяного помешало выиграть?
portobello2011
не то что у металлиста купленные мячи.Уверенно красиво надежно.растите быстрее бороться будим)))
portobello2011
ото раскатали))) молодцы. с победой львов!
triguba
Зі всією повагою до Карпат - ви б так з Севастополем грали.
LembergWestUkraine
Що в Збірній Україні роблять ніякі Сєлєзньов і Алієв ?!
І чому там немає нормальних гравців типу Худоб"яка і Кожанова ?!
fan11111
третий мяч - красавцы.
SvLutsk
Волинь з такою грою навіть у 10 не попаде, хоча склад не такий вже і поганий, захист тільки кульгає...
sasha_lytskr
ЗГІДНИЙ НА ВСІ 100
Ivanpg
Волинь це Лужний, Тимощук, Девіч, Сачко, та багато інщих футболістів. Після осені Волинь втратила ключових гравців.Вірніше продала. Волинь команда селекціонер для інших клубів.Кварцяний дає путівку в великтй футбол.
Jurij_Nazarkevich
в корень смотришь
BekXan
igorvt — 03.04.2011 22:01
Команда набралва игроков хорошего уровня нужен креативщик и атмосфера!Кварц ещё 20 лет будет что Волыни топтаться на одном месте?)Нет нада рости!
volunyak — 03.04.2011 22:18
Деньги?Тут и да и не совсем.Нужен в первую очередь колектив атмосфера и желание стремление.Это нету есть куча заявлений тренеров то ему футболисты плохие то ещё что то так команду не делают.!!