Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1596
0

Богдан КРАКОВСКИЙ: «Мечтаю играть за сборную Украины»

Защитник «Волыни» пропустил целый год из-за травмы

Захисник Богдан Карковський у зв’язку з важким ушкодженням змушений був залишитися поза футболом на увесь 2010 рік. За цей час «Волинь» встигла підвищитися в класі та знову утвердити себе у Прем’єр-лізі. Однак прихильники луцького клубу з нетерпінням очікували на появу у складі самовідданого захисника, котрий, безумовно, у кожному матчі викладається на повну задля перемоги. Відтак, пропонуємо до уваги уболівальників інтерв’ю з Богданом…

- Богдане, у зв’язку з травмою ти змушений був провести поза грою увесь минулий рік, тому хотілося б поцікавитися як справи із здоров'ям, наскільки ти готовий до матчів нині?
- Так, дійсно, минулого року мені не довелось зіграти жодного матчу. Відтак, наполегливо працював, щоб якнайшвидше одужати та вийти на поле. Нині ж я вже повністю готовий, але відчувається, що пропустив досить багато. Але з кожною грою буду намагатися доводити свою придатність на полі.

- Свої останні матчі перед травмою ти провів ще коли «Волинь» грала у першій лізі, а повернувся на поле вже у статусі прем’єрлігового гравця. Тож що можеш сказати про різницю між луцькою командою зразка осені 2009-го і весни 2011-го року?
- Звичайно ж, різниця відчувається. У Прем'єр-лізі гравці значно вищої кваліфікації. Вміють добре відкриватись і тому за ними не так вже й просто встигнути. Та зараз у нас підібралася непогана команда. Думаю, ми зможемо конкурувати на належному рівні з нашими суперниками.

- Є якісь особливі складності при перелаштуванні гри у Прем'єр-лізі? Щось новеньке для себе відкрив на новому рівні?
- Особливих складностей немає. Головне – це порозуміння з партнерами. Адже тут набагато менше часу щоб десь підказати своєму партнеру. Прем'єр-ліга – це зовсім інший рівень, потрібно налаштовуватись і готуватись до кожного матчу дуже серйозно, тут помилок не пробачають.

- Цього сезону ти вже провів три гри у складі «Волині» і хоча вони склалися не надто вдало для нашої команди, хотілося б почути твою оцінку даних матчів.
- Так склалося не так, як би нам того хотілось. Але візьміть, до прикладу, матч в Луганську – ви бачили те поле, ну і гра з «Шахтарем». А з «Арсеналом» ми загалом зіграли непогано, та хотілося, звичайно, виграти. Тому я вважаю, що всі наші перемоги ще попереду.

- І все ж таки, у Луцьку ти граєш уже третій рік. За цей час багато що змінилося і у команді, і у її статусі. Який з проведених матчів запам'ятався тобі найбільше, а також скажи, який поєдинок з проведених ти вважаєш найкращим для себе?
- Найбільше мені запам'ятався останній матч з «Шахтарем» на «Донбас-арені». Наразі, думаю, кожен український футболіст мріє зіграти на цьому модерновому стадіоні і тому такі матчі запам'ятовуються надовго. Та й атмосфера на арені була така, що просто не передати. Хоча ми й поступилися у цій грі, я вважаю, що цей матч вказав нам на наші помилки, та й команда, можна сказати, вперше вийшла на такий газон.

- А чого б хотів досягти Богдан Карковський як гравець у майбутньому?
- Звичайно, як і будь-який футболіст, мрію грати в престижному європейському клубі та за збірну України.

- Наразі ж «Волинь» проводитиме відповідальний поєдинок з львівськими «Карпатами». Що можеш сказати про нашого суперника і що уболівальникам очікувати від цього поєдинку?
- Це буде один з найважливіших наших матчів навесні, адже це західноукраїнське дербі. Вболівальники від нас очікують тільки позитивного результату. Тому ми зробимо все щоб їх не розчарувати.

www.fc.volyn.net

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Байеру на заметку: выскочки никогда не повторяют чемпионский триумф
Футбол | 26 апреля 2024, 11:35 35
Байеру на заметку: выскочки никогда не повторяют чемпионский триумф

Вспоминаем неожиданных чемпионов топ-5 в контексте их следующего сезона

Новый шанс сборной Украины. Анонс чемпионата мира по хоккею
Хоккей | 26 апреля 2024, 12:51 5
Новый шанс сборной Украины. Анонс чемпионата мира по хоккею

Команда Дмитрия Христича попробует выйти в Дивизион 1A

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.