Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
2648
3

Маркиян ЛУБКИВСКИЙ: «Все жизнь я болел за Карпаты»

Директор Евро-2012 в Украине признался в пылкой любви к львовскому клубу

Маркиян ЛУБКИВСКИЙ: «Все жизнь я болел за Карпаты»
Маркиян Лубкивский
Після презентації карпатівських вишиванок (детальніше можна прочитати ТУТ) організатори провели аукціон, виручені кошти від якого пішли на лікування від лейкемії маленької дитини. Одним з найактивніших учасників став директор Євро 2012 в Україні Маркіян Лубківський. Хоч він і не переміг в аукціоні, але долучився до лікування у фінансовому плані. А згодом від ФК «Карпати» таки отримав вишиванку.
 
- Я приємно вражений цим подарунком і приймаю його зі всією палкою любов’ю до «Карпат», до моєї команди. Сам я зі Львова і все життя уболівав за «Карпати». Щиро бажаю нашій перспективній команді нових яскравих перемог. Те, що Львів прийматиме Євро 2012, це досягнення й усіх львів’ян та «Карпат». Про «Карпати» чудово знають в Європі, знають в УЄФА і дуже їх цінують.
 
- Коли ви почали відвідувати матчі «Карпат»?
- Я пригадую, що це були часи, коли «Карпати» об’єднали зі СКА. Але для мене «Карпати» - це передусім славні часи, коли грали Ігор Кульчицький, а потім Степан Юрчишин, які сьогодні є друзями Євро.
 
- Вишиванка вам подобається?
- Звичайно! Щоправда, на мене вона трохи замала. Я віддам її своєму синові, він мого зросту, але худіший. Очікую на вишиванку трохи більшого розміру. На Великдень я буду у Львові і мене можна буде побачити саме у вишиванці з клубним гербом «Карпат».
 
- Як ви оцінюєте співпрацю «Карпат» з оргкомітетом з проведення Євро?
- Я вдячний керівництву «Карпат», що йде нам назустріч. Сьогодні стадіон «Україна» є базовим стадіоном для «Карпат» і дуже добре, що він увійде до каталогу тренувальних баз однієї зі збірних, що гратиме у Львові. Сподіваюся, що своєю чергою «Карпати» уважно подивляться на новий стадіон, який зараз будується, і саме він стане базовим для команди. Це буде прекрасна арена, гідна «Карпат».
 
Інформаційний центр ФК «Карпати»
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
tsvyatt
підтримую, ато, якби рос статтю зробили навпаки ото було лайна
КРИСТИНА
ну а М.Лубківського я розумію-він-львів"янин!!!!!!!;)
КРИСТИНА
невеличке зауваження-
якщо статтю написано українською мовою,то і заголовок треба б було українською....