Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
2125
2

Евро: сине-желтое и стильное

Во Львове прошел Lviv Euro 2012 Fashion Day, открывший Львовскую неделю моды

Евро: сине-желтое и стильное
30 березня у Львові довели, що любити, підтримувати Євро-2012 – модно і патріотично.
У місті, що готується прийняти матчі чемпіонату, відбулося яскраве промоційне дійство під назвою Lviv Euro 2012 Fashion Day, що відкрило щорічний Львівський тиждень моди. Основною подією став конкурс на кращу колекцію одягу в стилі чемпіонату Європи 2012 року з футболу.
 
12 майстрів, одна з яких представляла Республіку Польщу, мали одягнути молодь в євро-стилі.
 
Під гаслом «Viva Україна!» подіумом пройшов парад оригінальних, сміливих, неочікуваних та навіть провокативних колекцій в стилі прет-а-порте і арт-шоу. Наскрізь прошиті футбольною темою, спортивним настроєм та кольорами національних прапорів приймаючих країн моделі для спортсменів і дівчат з групи підтримки, фанатів і волонтерів «прозвучали» як заклик відсвяткувати свято футболу разом. Адже футбол – це не лише спорт, а й величезне шоу, де учасником є кожен з присутніх на стадіоні. І хто зна, може з легкої руки карколомного fashion незабаром побачимо футбольних суддів у вузеньких топах з відкритою спиною та міні-шортиках, як пропонує дизайнерка Malva Flora. А літом 2012 року весільні сукні наречених будуть схожі на футбольний м’яч, як натякає Олена Бойчук, чи на український прапор, як вважає дизайнер Христина Бакалінська.
 
Загалом робота кожного з майстрів не залишилась без уваги, і на відміну від футболу, тут не було жодного переможеного.
 
А от переможців було вдосталь. Оцінювали колекції українські знаменитості та керівники міжнародних організацій. Перше місце та грошову нагороду у 10 тис. грн отримала Ольга Романова за колекцію, що виявилась найбільш практичною. За словами дружини мера Львова, мистецтвознавиці Катерини Кіт-Садової такий одяг лише прикрасить панянок міста в очікуванні події європейського рівня. За свій талант Ольга також отримала з рук керівника МОК «Євро-2012 Україна» Маркіяна Лубківського спеціальний подарунок – статус Друга Євро. Друге місце та туристичну поїздку до Туреччини від компанії Turkish Airlines отримала Роксолана Баран за колекцію з недвозначною назвою «Поланд енд Юкрейн». Приз за третє місце з рук відомої української дизайнерки Оксани Караванської отримав єдиний з-поміж дизайнерів чоловік Ярослав Гродський.
 
Вибір журналу «Ательє» з запрошенням на фотосесію в стилі fashion story отримала дизайнерка Олена Бойчук.
 
Виступ польської авторки Клаудії Розвадовської, що брала участь у змаганні на рівні з українськими майстрами, також додав емоцій. Тут спрацювало все: і море оригінальності під промовистою назвою «Сooperation», і патріотичний кольоровий запал, і несподівані янгольські крила у моделі з фінальною сукнею.
 
Молоді дизайнери креативного міста з Львівського Коледжу легкої промисловості зробили фінальний акорд у Lviv Euro 2012 Fashion Day. Тож відтепер не лише Lviv Fashion Week зможе козирнути іменами відкритих талантів, а й світ через Євро-2012 дізнається про яскраву країну Україну.
 
www.ukraine2012.gov.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Экс-чемпион мира: Фьюри выставляет себя идиотом. Он знает, что попал в беду
Бокс | 29 марта 2024, 01:57 0
Экс-чемпион мира: Фьюри выставляет себя идиотом. Он знает, что попал в беду

Карл Фроч прокомментировал поведение Тайсона перед боем против Александра Усика

«Нейтралка» уничтожена. Определена вторая финалистка супертурнира в Майами
Теннис | 29 марта 2024, 04:39 5
«Нейтралка» уничтожена. Определена вторая финалистка супертурнира в Майами

Даниэль Коллинс в двух сетах разгромила Екатерину Александрову в полуфинале соревнований

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
RuSIK150
це слушна пропозиція!!!
tarasvs8
забацайте форму для збірної!!!!!!!!!!