Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1805
0

Микола ХАДЖИОГЛО: «Конкуренція завжди стимулює!»

Головний тренер жіночої збірної України - про етапи підготовки до ЧЄ та підсумки чемпіонату України

Микола ХАДЖИОГЛО: «Конкуренція завжди стимулює!»
Николай Хаджиогло

Про підготовку та виступ на чемпіонаті України…

Перед стартом чемпіонату України разом з дорослою та юніорською збірною України провели учбово-тренувальний збір по загальній фізичні підготовці у місті Долина (Івано-франківська обл.). Нам були надані усі необхідні умови для роботи, тим паче, що ми тренувалися на оновленій спортивній базі. Єдине, що нам заважало так це погода. Загалом результатами виконаної роботи я залишився повністю задоволений. Одразу по закінченню цього збору ми поїхали до Севастополя, де з 21 по 27 лютого проходив чемпіонат України…

Цьогорічний чемпіонат України продемонстрував, що конкуренція росте, а особливо це помітно в олімпійських вагових категоріях (51, 60 та 75 кг – авт.). Це безумовно лише з позитивної сторони відобразиться на дівчатах. Яг говориться, конкуренція стимулює! І найголовніше, як показує тенденція, конкуренція ще буде рости.

Бої на цьогорічному чемпіонаті України були дуже високого класу, а особливо на фінальній стадії змагань. Скажу відверто, деякі з поєдинків за накалом пристрастей не поступалися навіть чоловікам.

Про міжнародні старти збірної України…

На початку березня ми виступили на міжнародному турнірі у Росії, де також приймали участь два склади збірної Росії та Англія. Це були фактично зустрічі «стінка на стінку». Першу матчеву зустріч ми проводили з командою Англії, яку ми досить впевнено виграли. А зі збірною Росія-2, скажу відверто, боксували на рівних. Лише в останній зустрічі судді віддали перевагу росіянці, що дозволило господарям виграти цю дуель. Проте, якістю боксу наших дівчат та рівнем їх фізичних кондицій я залишився повініть задоволений.

Про підготовку до чемпіонату Європи…

Наразі усю свою увагу ми зосереджуємо на підготовці збірної до континентальної першості, яка пройде у Роттердамі (Нідерланди) у жовтні. Нами заплановані ще декілька зборів, за результатами яких сформуємо збірну, яка матимемо надію привезе з Роттердаму не один комплект нагород.

fbu.net.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.