Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Еврокубки
| Обновлено 29 марта 2011, 17:17
1797
0

Азовмаш і Дніпро знову зіграють в Єдиній Лізі ВТБ

В Москві відбулося засідання Ради Єдиної Ліги ВТБ, під час якого було прийнято низку важливих рішень

| Обновлено 29 марта 2011, 17:17
1797
0
Азовмаш і Дніпро знову зіграють в Єдиній Лізі ВТБ

Президентом Єдиної Ліги ВТБ було одноголосно обрано віце-прем’єра уряду РФ Сергія Іванова.
 
Крім того, з наступного сезону кількість учасників турніру збільшиться до 16-ти команд, які будуть розбиті на дві групи по 8 команд у кожній. Склад учасників Ліги поповнили: «Спартак» (Санкт-Петербург), «Локомотив-Кубань» (Краснодар), «Astana Tigers» (Казахстан), «Німбурк» (Чехія).
 
За інформацією промо-директора Ліги ВТБ Олександра Фєдотова та директора з маркетингу БК «Дніпро» Юрія Продана, маріупольський «Азовмаш» і дніпропетровський «Дніпро» залишаються серед учасників Ліги, тож наступного року, як і нинішнього, у престижному міжнародному турнірі українська Суперліга буде представлена двома клубами.
 
Змагання регулярного чемпіонату відбуватиметься у два кола (кожна команда проведе 14 матчів). Переможці груп здобувають пряму путівку до Фіналу чотирьох. Команди, що посядуть 3-те та 4-те місця, зіграють між собою плей-офф із трьох матчів, а переможці цих протистоянь сперечатимуться за путівки до Фіналу чотирьох із командами, які посіли 2-гі місця у свої групах.
 
Бюджет Єдиної Ліги ВТБ збільшився і в наступному сезоні складе 159 мільйонів російських рублів. Головний спонсор турніру Банк ВТБ збільшив свою частку із 65-ти до 80-ти млн., що складає більш ніж 50 % від загального бюджету Ліги. Крім того, 10 млн. Єдина Ліга ВТБ отримає від продажу прав на телетрансляції.
 
Фінал чотирьох Єдиної Ліги ВТБ сезону 2010/2011 відбудеться 22-23 квітня в Казані, на домашній арені БК УНІКС – «Баскет-холл». Нагадаємо, що одним із учасників Фіналу чотирьох став маріупольський «Азовмаш», який у півфіналі зіграє з московським ЦСКА. Іншу півфінальну пару склали «Хімки» – УНІКС.

Суперліга

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.