Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 29 марта 2011, 15:48
1510
2

Карпаты начали подготовку к игре с Волынью

В среду команду ждут две тренировки, а в пятницу и субботу по одной

| Обновлено 29 марта 2011, 15:48
1510
2
Карпаты начали подготовку к игре с Волынью
Вильям Роша Батиста
Сьогодні «Карпати» розпочали безпосередню підготовку до гостьовому матчу 23-го туру чемпіонату України проти луцької «Волині», який відбудеться найближчої неділі.
 
З польського Хожува, де заповнюючи паузу в календарі Прем’єр-ліги, «Карпати» з рахунком 3:0 у контрольному спарингу взяли гору над місцевим «Рухом», «зелено-білі» повернулися до Львова в ніч з суботи на неділю. Команда переночувала на клубній базі в Брюховичах. Там же у неділю, в першій половині дня, карпатівці пройшли відновлювальні процедури, після чого відправилися по домівках.
 
Вчора гравцям було надано вихідний, а сьогодні команда о 14:00 збереться на базі в Брюховичах. Там же відбудеться і тренування. Щоправда, в ньому візьмуть участь далеко не всі гравці. Однак всі відсутні мають поважні причини. Зокрема Ігор Худоб’як, Артем Федецький та Ігор Ощипко готуються сьогодні ввечері зіграти за національну збірну України з командою Італії, а Олег Голодюк сьогодні разом з партнерами по «синьо-жовтій» молодіжці повертається з Данії до України. У таборі своїх національних збірних перебувають македонець Мартін Богатінов, румун Резван Кочіш та грузин Сандро Гурулі. Всі вони приєднаються до своїх одноклубників вже завтра.
 
Як розповів Інформаційному центру клубу головний тренер «Карпат» Олег Кононов, у середу на команду чекає два тренування, а в четвер, п’ятницю і суботу – по одному. У суботу ж «зелено-білі» на клубному автобусі вирушать до Луцька.
 
Нагадаємо, галицько-волинське дербі на полі стадіону «Авангард» у Луцьку розпочнеться у неділю, 3-го квітня, о 17:30. Поєдинок у прямому ефірі транслюватиме телеканал «2+2».
 
Інформаційний центр ФК «Карпати»
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
shakhtarzarya666611
Воылнью???
Чё это за новая команда такая???
Вы хоть иногда,проверяйте,чё пишите.)))))