Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2184
0

Энергетик – Прикарпатье – 1:1

Энергетик не смог добыть домашнюю победу

Тренер «Прикарпаття» Микола Пристай:
 
«Сьогодні хорошого футболу глядачі не побачили. Краще виглядав Бурштин за рахунок стабільності складу, наші футболісти тільки звикають один до одного. Ця гра ще раз показала, що треба робити кардинальні зміни в команді. Я говорив своїм футболістам, що їхня доля в їхніх руках. Просив зіграти з максимальною віддачею, але це зробили лиш кілька футболістів. Нам потрібні зміни, футболісти з іншою філософією, бо потрібно повернути Франківську футбол. Хочу сказати, що ми сьогодні побачили своєрідне дербі. Це був своєрідний кубковий матч і він закінчився досить несподівано. Бурштинці, напевне, теж незадоволені грою і результатом, але треба його прийняти і рухатись дальше. Піднімати рівень команди, фінансування… Дай Бог, щоб Енергетик і дальше грав в першій лізі.
 
Тренер «Енергетика» Сергій Пташник:
 
Після виїзної гри з «Чорноморцем» і такої розгромної поразки дуже важко було вивести футболістів з такого психологічного стану. Проте ми готувалися і з часом футболісти почнуть показувати кращий рівень порозуміння на полі і майстерності. Я знаю, що «Прикарпаття» майже завжди грає в Бурштині внічию. Ще коли я тренував франківську команду… Сьогодні ми виглядали краще, але не зуміли втримати перевагу. Всі футболісти дуже розстроєні. Надіюсь, в наступних поєдинках нам посміхнеться удача і ми, нарешті, здобудемо першу весняну перемогу, чого я бажаю і «Прикарпаттю». Хотілось би, щоб дві прикарпатські команди зберегли прописку в першій лізі.
 
«Енергетик» - «Прикарпаття» - 1:1
Голи: Лазорик 64 – Микуляк 86.
 
«Енергетик» Бурштин: Хомин, Данищук, Лазорик, Мостовий, Яневич, Гаврилюк (Прокопович, 89), Ципердюк (Хорольський, 88), Єнілєєв (Червінський, 75), Долотко, Чернов, Барчук (Гордієнко, 55).
«Прикарпаття» Івано-Франківськ: Локатир, Луцик, Логінов (Плехтяк 76), Ковалюк, Мельничук, Стоцький (Барчук 84), Гребинський, Згура (Микуляк 83), Кругляк (Вірстюк, 43), Антонюк, Сокол.
Попередження: Гаврилюк 85 – Ковалюк 32, Стоцький 41, Мельничук 51.
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Динамо готовится к матчу с Кривбассом. Супряга – индивидуально
Футбол | 17 мая 2024, 06:11 1
ВИДЕО. Динамо готовится к матчу с Кривбассом. Супряга – индивидуально

Команды уже гарантировали себе окончательные 2-е и 3-е места в таблице

Украинского арбитра забрали работники ТЦК. УАФ нужно принимать решения
Футбол | 16 мая 2024, 10:09 42
Украинского арбитра забрали работники ТЦК. УАФ нужно принимать решения

Об этом рассказал украинский журналист Владимир Зверов

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.