Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
| Обновлено 26 марта 2011, 14:13
2960
0

Закарпатье – Арсенал БЦ – 2:2

Команда Игоря Гамулы продемонстрировала характер, но упустила победу

| Обновлено 26 марта 2011, 14:13
2960
0
Закарпатье – Арсенал БЦ – 2:2
Ігор Артимович: - Хід матчу такий – не влаштовував нас результат, ми мали перевагу. Так само й закарпатці. Тобто, при рахунку 1:0 на нашу користь, перевага була на боці закарпатців, а при результаті 2:1 на користь господарів перевага вже була на нашому боці. Ми зрівняли рахунок. Більше того, арбітр не поставив чистий пенальті у ворота «Закарпаття» за 4 хв. до кінця гри.
 
- Прокоментуйте будь ласка, гру ваших новачків?
- Грою Налигача та Леонова задоволений, Фурта, можливо мав замало часу, але він поки що не в оптимальній формі.
 
- Обидва голи були зі стандартів – це фірмові «домашні заготовки»?
- Кожна команда має домашні заготовки – кутові, штрафні. Загалом, багато забиваємо зі стандартів у цьому сезоні – це як то кажуть наш козир.
 
Ігор Гамула: - Важко щось коментувати – це перша гра другої половини сезону. Гравці дуже хотіли виграти, переживали за результат і це відбилося на грі. Двічі помилився воротар й пропустили два голи. Коли забили другий гол, замість того, щоб додати, ми чомусь хвилин на 15 віддали ініціативу. Згодом, знайшли свою гру, але провалилися і пропустили гол. Перший млинець став для нас гливким, - так вийшло. Є питання до окремих гравців, які замість того, щоб допомогти команді займаються дурницями. Будемо йти далі, у нас не було права на помилку, тепер буде важче, але будемо битися до кінця. Адже в нас непогані футболісти, хороший футбол демонстрували на зборах. Сьогодні нам трохи не вистачило, можливо, фарту.
 
- Головна зброя «Арсеналу» - стандарти. Сьогодні вони нічого не створили в атаці, але забили зі стандартів. Ви знали про цю зброю «канонірів»?
- Попереджували футболістів, що команда мало створює в атаці, але загрозу несуть у собі стандарти. Отримали два голи, у нас була подібна проблема на тренувальних зборах над нею працювали. Сьогодні «Арсенал» показав нам наші недопрацювання.
 
- Прокоментуйте дії новачків команди?
- У нас так вийшло, що награвали один склад, а на поле вийшли зовсім інші футболісти – Бабенко, Трішовіч захворіли, сьогодні прооперували Бойко. Давидов повернувся, забив гол, Нудний непогано відіграв, Чучман нав’язував боротьбу, але в м’ячі є й частка його вини. Непогано взаємодіяли Мелікян трохи слабше Муховиков. Загалом колектив непоганий.
 
- Видно, що в команді хромає реалізація, чи робитимете з цього висновки?
- Будемо поправляти. Я не прихильник міняти стадіони, сьогодні ми грали на незнайомому полі, інша атмосфера – це теж наклало свій відбиток на гру. А працювати, звісно, будемо над помилками. До прикладу, Бобаль, він хоч і забив 13 голів, а сьогодні вийшов і метрів з 40 запускає м’яч у синю даль. Й захисникам потрібно більше працювати над стандартами, нападникам працювати над реалізацією.
 
- Якщо порівнювати «Арсенал» у першому колі і тепер. Тоді ви на виїзді обіграли «канонірів» 3:1, а в двох матчах весняної частини першості команда з Білої Церкви грає дві нічиї з лідерами. «Арсенал» став сильнішим?
- Так, звичайно. Команда змінилася. Давайте почекаємо два-три тури, а потім будемо давати оцінки командам.
 
«Закарпаття» (Ужгород) – «Арсенал» (Біла Церква) – 2:2
Голи: Давидов, 29, Нудний, 54 (з пенальті) – Гудзік, 15, Лебединець,81;
 
«Закарпаття»: Надь, Лисицин (Муховиков,46), Нудний, Райчевіч к/к (Бобаль,83), Шендрік, Давидов (Малиш, 71), Целих (Невуче,46), Мелікян, Штурко, Чучман, Комарницький. Запасні: Лютнянський, Олефір, Микуляк.
Тренер – Ігор Гамула
«Арсенал»: Суслов, Стоян, Лебединець, Налигач, Антоненко, Рибковський (Костюк,66), Коваленко, Огір’я (Товкацький, 58), Гудзікевич к/к (Алексанов,63), Леонов (Фурта, 78), Івашко.
Тренер – Ігор Артимович
Попередження: Антоненко, 55; Рибковський, 63
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.