Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 28 октября 2021, 03:10
2016
1

Вход на матч Рух – Карпаты будет бесплатным

Минимальная цена на домашние поединки «Руха» – 70 гривен

| Обновлено 28 октября 2021, 03:10
2016
1
Вход на матч Рух – Карпаты будет бесплатным
Керівництво хожувського «Руху» прийняло рішення зробити вільним вхід на завтрашню товариську гру їхньої команди з «Карпатами».
 
Як розповіли кореспондентам Інформаційного центру ФК «Карпати» працівники польського клубу, вхід на гру буде вільним для всіх категорій вболівальників, які виявлять бажання переглянути цей поєдинок. Однак при цьому кожен охочий зможе… придбати квиток. Організатори матчу випустили оригінальні пам’ятні перепустки на матч «Рух» – «Карпати». Вартість одного квитка – 5 злотих. Виручені кошти від реалізації перепусток підуть на благочинні цілі. Зазначимо, що на поєдинки польської Екстракляси вартість квитків на домашні ігри «Руху», який наразі в національному чемпіонаті посідає 11-е місце, від 25 злотих (70 – 75 гривень).
 
Нагадаємо, товариський поєдинок «Рух» (Хожув) – «Карпати» (Львів) розпочнеться завтра, 26 березня, о 12:00 за місцевим часом (у Львові буде 13:00). За інформацією місцевих синоптиків, завтра в Хожуві упродовж всього дня очікується похмура погода з дощем. Температура повітря +8С – +11С.
 
Додамо, що за свою 48-річну історію «Карпати» провели чимало товариських поєдинків з польськими командами. Втім, з хожувським «Рухом» клуб зі столиці Галичини зіграє вперше.
 
Іван Дупнак, Інформаційний центр ФК «Карпати»
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Avatar7772199
"Рух" теж по-моєму українська етнічна команда...