Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 28 октября 2021, 03:09
1704
1

Сегодня Карпаты сыграют с польским Рухом

В составе львовян могут дебютировать Борха Гомес и Роман Данкович

| Обновлено 28 октября 2021, 03:09
1704
1
Сегодня Карпаты сыграют с польским Рухом
Карпаты
Головний тренер львівських «Карпат» Олег Кононов взяв з собою 17 гравців. Через виклики до збірних він не може розраховувати відразу на сімох футболістів основи. Однак у цьому є свої плюси. Адже в товариських матчах на першому плані стоїть не результат, а гра. Хоча, звісно, здаватися ніхто й не думає, і карпатівці гратимуть на перемогу.
 
Олег Кононов має намір надати шанс зіграти усім, хто приїхав до Польщі. Тож дебютувати в основі «зелено-білих» можуть і 18-річний воротар Роман Данкович, і іспанський захисник Борха Гомез. Щодо останнього, то, ймовірно, він проведе на полі усі 90 хвилин, зважаючи на те, що наразі не мав можливості грати. Стартову одинадцятку Олег Кононов назве безпосередньо перед грою.
 
Досить тривала мандрівка автобусом трохи втомила гравців, але вони зможуть повноцінно відпочити і підготуватися до матчу. Принаймні, судячи з передматчевого тренування, ніхто б і не сказав, що «зелено-білі» провели в дорозі понад 10 годин. Вони виглядали впевненими та свіжими, а комбінації, після яких забивалися голи, просто тішили око.
 
У «Руха» практично нема кадрових втрат, пов’язаних з викликами гравців до збірних. Тож головний тренер команди Вальдемар Форналік має змогу випустити на поле бойовий склад. Правда, як вдалося дізнатися, «Рух» тільки зараз починає грати з двома нападниками. Справа в тому, що завдяки продажу одного з своїх форвардів до «Корони» з Кельце, клуб збагатився мільйоном євро, але при цьому команда припинила тішити фанів результативністю.
 
Тож о 13:00 у відповідному розділі офіційного сайту розпочнеться он-лайн трансляція поєдинку між «Рухом» та «Карпатами».
 
Стартовий склад «Карпат» (версія Інформаційного центру):
 
Тлумак – Гірський, Борха, Мілошевіч, Петрівський – Мартинюк, Ткачук, Тістик – Кожанов, Батіста, Кополовець.
 
Ростислав Ящишин, Інформаційний центр ФК «Карпати»
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
terentyev2010
Опаньки!!! Данкович может дебютировать за "Карпаты"? Очень хорошо!!! По юношам хорошим вратарём был, в сборную привлекался...