Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 25 марта 2011, 17:56
13889
15

Бадр эль КАДДУРИ: «При Газзаеве каждый день были скандалы»

Игрок «Динамо» считает, что Валерий Газаев его попросту не уважал

| Обновлено 25 марта 2011, 17:56
13889
15
Бадр эль КАДДУРИ: «При Газзаеве каждый день были скандалы»
Бадр эль Каддури
Гравець київського «Динамо» Бадр ель Каддурі із грудня 2010 року на лікарняному. Марокканець уже близький до одужання. В ексклюзивному інтерв’ю сайту «Футбол 24» Бадр розповів про свої кондиції, атмосферу в «Динамо», оцінив гру своїх партнерів із «Дніпром» та перспективу в Лізі Європи.
 
- Бадр, як почуваєтеся?
- Почуваюся значно краще. Збираюся спробувати працювати в загальній групі. Подивимося чи зможу витримувати навантаження на рівних з усіма. А коли наберу оптимальні кондиції зараз говорити передчасно.
 
- Пригадайте, як ви травмувалися…
- Це сталося ще в грудні минулого року під час виїзної гри із білоруським БАТЕ. Після стрибка я невдало приземлився, підвернув ногу. Так травмувався.
 
- Де проходили курс лікування?
- На початку проходив курс лікування у себе на батьківщині, в Марокко. Ходив в басейн, працював на велотренажері. Потім проходив реабілітацію в Катарі, там я і раніше лікувався. Звідти вже повернувся в Київ.
 
- Що можете сказати про рівень медицини в Катарі?
- В Катарі дуже хороша клініка, кваліфіковані й досвідчені лікарі, масажисти. До них приїздять люди зі всього світу, багато футболістів із Європи. В Катарі медицина на найвищому рівні.
 
- Мабуть, і ціни відповідні?
- Не думав про витрати, хотів швидко вилікуватися. Якщо порівнювати ціни, то вони не такі вже і високі.
 
- Які враження на вас справив матч «Динамо» - «Дніпро»?
- Прикро, що програли. Але цьому є об’єктивне пояснення. У нас 3 чи 4 футболісти були травмовані. В «Динамо» зараз напружений ігровий графік, а лави запасних не вистачає. Футболісти основи «Динамо» не встигли відновитися після матчу із «Манчестер Сіті». В Англії кияни провели дуже напружену гру, віддали усі свої сили, тому не були свіжими під час протистояння із дніпрянами.
 
- Бадр, одні і ті ж футболісти в «Динамо» грали восени і зараз. Чому у 2010-му «динамівці» не показували такого футболу, як тепер?
- У 2010-му у нас був інший тренер. Зараз нас тренує Юрій Павлович Сьомін. Він створив у команді хорошу атмосферу. Футбол – команда гра, щоби досягнути успіху необхідно створити колектив. В команді є більше 20-ти футболістів, усі вони повинні відчувати себе частинкою колективу. Коли я повернувся в команду після лікування за кордоном, побачив, що усі мої партнери дуже задоволені атмосферою. Змінилася тактика, змінилася манера гри. Цьому одне пояснення – хороша атмосфера, яка допомагає футболістам на полі показувати свій рівень, працювати на команду. Юрій Павлович багато над цим працює, він допомагає гравцям показувати свою майстерність і отримувати задоволення від своєї роботи.
 
- При Валерію Газзаєву була погана атмосфера в «Динамо»?
- Так, атмосфера була дуже поганою, тому і результатів в нас не було. Чи не кожного дня в нас були якісь скандали, проблеми.
 
- А у вас як склалися стосунки із Валерієм Георгійовичем?
- Розумієте, я вихована людина, мене люди поважають. А ось Газзаєв мене не поважав. Він мені не давав можливості грати, хоча я був у хорошій формі. Взагалі, при Газзаєву у нас мало що вдавалося, тому «Динамо» і опинилося в такому жахливому стані.
 
- Із Юрієм Павловичем Сьоміном, судячи з того, що ви недавно продовжили контракт із «Динамо» до літа 2013 року, у вас хороші стосунки?
- Так, я його дуже поважаю, а він поважає мене. Він бачить, як я працюю заради результату команди. Юрій Павлович дає можливість грати так, як я вмію. Це дуже важливо.
 
- Як оціните жеребкування чвертьфіналу Ліги Європи для «Динамо»?
- Суперник у нас дуже сильний. «Брага» - одна із найсильніших команд в Лізі Європи. Вони, хоч і мають скромні здобутки, можуть перемогти будь-яку команду. Не випадково, «Брага» пройшла «Ліверпуль». Потрібно бути акуратними в цих матчах. Португальці дуже вмотивовані, вони хочуть зробити собі ім’я у Європі.
 
- «Динамо» вистачить сил боротися на міжнародній і внутрішній арені?
Повинно вистачити. Буде бажання – будуть сили. А бажання перемагати в кожному матчі у нас величезне.
 
Андрій Захарчук, www.football.24tv.ua
Михаил Шаповалов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Повесила баранку, но проиграла. Известна первая финалистка турнира в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 23:46 1
Повесила баранку, но проиграла. Известна первая финалистка турнира в Майами

Елена Рыбакина в трех сетах переиграла Викторию Азаренко в полуфинале соревнований

«Вы знаете, чей это клуб?» Раскрыта реакция Павелка на поражение Кривбасса
Футбол | 29 марта 2024, 12:46 5
«Вы знаете, чей это клуб?» Раскрыта реакция Павелка на поражение Кривбасса

Фемис Сагиров поделился интересной историей многолетней давности

Комментарии 15
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vitjynia2i.ua
газаєв пес паршивий тай нічо добитись не зміг
RuSIK150
а вообще меня всегда удивляло, что у нас у многих интервью какого ни будь иностранца на украинском вызывает смех, а если на русском, то это нормально. Такая же история и о фильмах на украинском. Люди мотивируют это тем, что смешно слышать ТЕРМИНАТОРА (это пример) розмовляючого украінською мовою!!! Такое впечатление, что для ШВАРЦА русский язык родной!!!
palcemvglaz
что значить отвратительную? не хочешь не смотри! и как это блокируешь?..)
adam.zhorzhevych
Приємно, що "Динамо" тепер також подає інформацію рідною мовою
vadya-metal (Greece)
[quote Tyler — 25.03.2011 20:46]painkiller_88 — 25.03.2011 20:06]БадР очень хороший футболист! Настоящий работяга,всего себя игре отдает,до последнего вздоха,уважаю таких людей! Но никогда не забуду,как он Илсиньо на своем фланге в 1/2 КУЕФА забыл...
________________________________
Целиком и полностью согласен. Тот момент когда он провалил свой фланг и упустил Илсинье был просто ужасен...
Tyler
painkiller_88 — 25.03.2011 20:06]БадР очень хороший футболист! Настоящий работяга,всего себя игре отдает,до последнего вздоха,уважаю таких людей! Но никогда не забуду,как он Илсиньо на своем фланге в 1/2 КУЕФА забыл...
________________________________
Бадр не забыл - он просто потерял концентрацию от усталости, неверно оценил ситуацию, пошел на перехват мяча вместо того, чтобы идти в зону возможной атаки нападающего и был легко обыгран Илсиньо.
Даже Каддури не всесилен - иногда и он устаёт.
По этому поводу, кстати, пара размышлизмов.
В том-то и отличаются успехи тренера, который руководит командой год-полтора от успехов тренера, который целенаправленно строит команду несколько лет.
Семину тогда, что называется, попёрла масть. Все стало складываться в пользу Динамо, пошла игра, появился кураж. Чтобы не рушить командную игру, Палыч играл практически одним составом. На замене никого равноценного основе не было. А те, кто был - лежали с травмами. Был шанс дойти до финала и выиграть евро трофей - все было брошено на достижение этой цели. Вот и выжаты были игроки, как цитрусовые. Отсюда и пришла ошибка в той равной игре - закончилась батарейка у команды.
Другое дело когда команда строится планомерно и долго. Появляется вариативность состава (разумеется если бюджет клуба позволяет держать в запасе равноценную замену основе), даже если случаются травмы - всегда есть кем заменить. И заменить безболезненно для игры - ведь игровые связки и схемы наигранны в разных сочетаниях. Ну и разумеется варьируя составом, проще подводить основу к ключевым матчам.
Так оно тогда и получилось - более свежие горняки дождались ошибки на последних минутах и прошли в финал.
painkiller_88
БадР очень хороший футболист! Настоящий работяга,всего себя игре отдает,до последнего вздоха,уважаю таких людей! Но никогда не забуду,как он Илсиньо на своем фланге в 1/2 КУЕФА забыл...
Mistr19
palcemvglaz — 25.03.2011 18:07
Ты ещё более отвратительную аву не мог найти,всё,блокирую её нах.
SunnyKZ
Бадр, быстрее набирай форму, команде тебя не хватает!
broker10
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Maxza
bogdanalexan — 25.03.2011 18:26
І чо ти пінишся??? Аж до образ діло дішло... Просто цікаво читати в"юху Бадра на українській мові, от я і стьоб маленький написав. Я теж все своє свідоме життя уболіваю за Динамо Київ, і Бадра поважаю, як справжнього бійця на полі. А ти тут без розбору словами кидаєшся.
bogdanalexan
жаба,не п....зди много,лады??
Maxza
Інтерв"ю мовою оригіналу????)))))
palcemvglaz
давай выздоравливай!..