Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 25 марта 2011, 14:42
961
2

На турнірі Безносенка – екватор

Учетверте на Херсонщині проходить турнір пам'яті заслуженого тренера України Петра Безносенка

| Обновлено 25 марта 2011, 14:42
961
2
На турнірі Безносенка – екватор

Цього разу в змаганнях беруть участь дев'ять команд. Це учасники другої ліги чемпіонату країни — новокаховська «Енергія» та «Бастіон» з Іллічівська, шість команд першої ліги чемпіонату Херсонської області, а саме — торішній чемпіон «Кристал» з Херсона, срібний призер «Мир» з Горностаївки Новотроїцького району (який ще й чемпіон країни серед команд КФК), бронзовий призер «Таврія» з Новотроїцького, «Колос» з Хлібодарівки, «Таврія» з Нової Каховки та СК «Каховка» з Каховки, а також одна з провідних команд сусідньої області «Торпедо» з Миколаєва. Чекали й на десяту команду — друголіговий «Чорноморець-2» з Одеси, та останньої миті він відмовився від участі в турнірі.

Організатори розбили команди на три групи й у кожній виникали свої інтриги в боротьбі за право грати у фінальній трійці, що давала право виборювати нагороди турніру. Матчі проходять на хороших для цього часу футбольних полях чотирьох стадіонів у Каховці, Новій Каховці, Новотроїцькому та Чернянці.

У групі «А» беззаперечним лідером була «Енергія». Лідер другої ліги, один з сюрпризів нинішнього чемпіонату, дуже ретельно готується до другої половини турніру, ставлячи перед собою завдання утримати лідерство й пробитися до першої ліги. Новокаховці виграли Кубок «Кримтеплиці», де залишили позаду дві команди першої ліги — «Кримтеплицю» та «Нафтовик» з Охтирки. Вони впродовж зими брали участь у зимовому чемпіонаті Миколаївщини, де увійшли до чільної п'ятірки. Тому й не дивно, що підопічні тренера Сергія Шевцова виграли обидві зустрічі з рахунком 3:0. А постраждали від «Енергії» «Кристал», який нарешті поставив собі за мету повернутися цього року до другої ліги, і СК «Каховка». До речі, гра за друге місце у групі між цими командами завершилася внічию — 1:1, і довелося за жеребом визначати, хто продовжить боротьбу за 4-6 місця, а хто за 7-9-те. Поталанило кристалівцям.

У групі «Б» склад команд був рівнішим. Спочатку «Колос» переміг новокаховську «Таврію» — 2:1. «Торпедо» та «Таврія» зіграли між собою внічию — 1:1. А у вирішальному поєдинку торпедівці виграли 2:1 у хлібодарівців і фінішували першими у групі. Далі розмістилися «Колос» і «Таврія».

Однак найсильніша й рівна за складом виявилася група «В». Уже перший матч звів земляків — «Мир» і «Таврію», які представляють Новотроїцький район. Керівництво команди «Мир» цього року теж має наміри виступити в чемпіонаті другої української ліги і теж веде активну підготовку до сезону. Команда брала участь у розіграшах Кубків «Кримтеплиці» і мера Євпаторії, і хоча високих результатів не досягала, але провела багато ігор. А у цьому дербі «Мир» здолав «Таврію» з мінімальним рахунком — 1:0. Потім до змагань долучився «Бастіон». Він теж переміг «Таврію», але 2:0. І хоча у вирішальній зустрічі за перше місце у групі іллічівців задовольняла навіть нічия, вони програли — 0:1, відтак до призерів потрапив «Мир». Але хто які місця посяде і хто стане переможцем четвертого турніру, стане відомо лише у неділю, 27 березня.

Олександр КРУПІЦА, газета «Український футбол»

футбол
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
fenhelhaus
Каховка - Нова Каховка. Классико Херсонщины
AlexZmey
классно, что проходят у нас такие турниры... Вперёд, Энергия!!!