Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Вторая лига
| Обновлено 24 марта 2011, 16:29
3202
4

Перевага за грою, але не за рахунком

Новини зі станів команд другої ліги

| Обновлено 24 марта 2011, 16:29
3202
4
Перевага за грою, але не за рахунком

СТАЛЬ. Підвела реалізація

Кремінь — Сталь Д — 0:0.
Кремінь: Олійник (Чумак, З0; Чуваєв, 60), Тининик, Борш, Масюткін (Некрасов, 46), Проненко, Лещенко (Отришко, 65), Сумцов (Момот, 70), Степанчук, Місяйло (Сутула, 50; Бородін, 81), Вовченко, Рябцев (Апришко, 46).
Сталь: Полуляхов, Обревко, Патула, Абрамченков, Ломко, Бобак (Волошин, 54), Передистий, Герасичкін, Шутов (Савін, 84), Савченко (Романчук, 46; Перетятько, 63; С.Алієв, 71), Гаранян (С.Алієв, 29; Савченко, 59).

Контрольний матч між «Кременем» і «Сталлю» проходив на новому стадіоні зі штучним покриттям, який було здано в експлуатацію у кінці минулого року. Дніпродзержинці з перших хвилин гри заволоділи ініціативою, що дозволило їм організовувати нагоди для взяття воріт суперника. Ще до свистка на перерву «сталевари» створили голевих нагод на кілька ігор наперед, але підвела реалізація.

У підсумку матч завершився внічию, хоча по грі «Сталь» повністю переграла свого суперника, підтвердивши репутацію одного з лідерів першості. Наступний контрольний матч дніпродзержинці проведуть 24 березня в Дніпропетровську проти «Дніпра-2».

МИКОЛАЇВ. Завершили тренувальний збір у Криму


У третьому контрольному матчі, що відбувся на спортивній базі в селищі Куйбишевому, МФК «Миколаїв» програв «Зірці» (Кіровоград) — 2:3. М'ячі у ворота клубу першої ліги забили Полтавець та Маткевич — з пенальті.

У завершальному спарингу миколаївська команда обіграла «Карпати-2» (Львів) — 5:1. У ворота львів'ян забивали Полтавець — тричі, Маткевич і Голенков.

Завершальний етап підготовки до чемпіонату МФК «Миколаїв» проведе вдома. На цей період заплановано кілька контрольних матчів. Серед передбачуваних суперників — «Бастіон» (Іллічівськ) та «Чорноморець-2» (Одеса).

ОЛІМПІК. «Вентспілс» устояв

Олімпік — Вентспілс — 1:1.
Олімпік: Левченко (Махарадзе), Змієвський, Варивода (Левицький), Чех, Іванов (Кравченко), Піднебенний (Богданов, 82), Санжар (Тарнов, 54), Лебедь, Головченко (Драченко), Артюх, Ареф'єв (Гельзін).

З перших хвилин гри «Олімпік» узяв ініціативу до своїх, так би мовити, ніг. Уже на 21-й хвилині Ареф'єв міг відзначитися, але не забив м'яч у порожні ворота з кількох метрів. Не пощастило йому і вдруге, на 32-й хвилині, коли з подачі кутового 19-й номер обіграв двох оборонців «Вентспілса» в їхньому штрафному і лівою пробив у дальній кут, але — стійка! Був момент й у форварда олімпійців Артюха. Після подачі Головченка з правого флангу Сергій зіграв на випередження з голкіпером прибалтійців, але м’яч пролетів за кілька сантиметрів від лівої стійки.

Другий тайм почався також за домінування «Олімпіка». Передумов для хвилювань не було. Але на 51-й хвилині воротар донеччан Махарадзе в простій ситуації схибив, збивши з ніг нападника суперників, — пенальті. Вирок чітко виконав темношкірий легіонер «Вентспілса» Макі — 1:0. Проте це лише по-спортивному завело команду Петрова. І її зусилля згодом були винагороджені. На 79-й хвилині Артюх із-за меж штрафного обвідним ударом забив красень-м'яч у «дев'ятку». На цьому «Олімпік» не заспокоївся. Були моменти поставити крапку в матчі у Тарнова, Піднебенного і Лебедя. Обсяг роботи до кінця другого тайму у вартового воріт «Вентспілса» зріс удвічі, але більше забити донеччани не змогли.

СУМИ. «Привезли» самі собі гол

Колос — ПФК Суми — 2:1.
Колос: Шевченко, Фетисов, Киселевський, Ломака (Кириєнко, 46), Чалий, Богочаров (Гусаров, 60), Буравльов (Озюм, 65), Мішуренко, Копильченко (Кінчин, 65), Дурнєв, Лихолат.
Суми: Бабак (Оникієнко З0; Бабкін, 65), Лойко (Башлай, 46), Калиненко (Котелюх, 46), Пукась (Вечтомов, 46), Радіонов (Салатін, 46), Абакаров (Войтович, 46), Репа (Морозов, 46), Ретушняк (Климов, 46), Князєв (Рохоцький, 46), Ситник (Шимко, 46), Горкун (Белмохтар, 46).
Голи: Лихолат (20), Кириєнко (75) — Ситник (1).

«Суми» провели перший матч другого нікопольського збору. Суперником був місцевий напівпрофесіональний футбольний клуб «Колос». У зв'язку з проведенням юнацьких турнірів цей спаринг довелося проводити на стадіоні «Обрій».

Хоча сумчани й повели у рахунку вже на першій хвилині гри, у підсумку перемогу здобув нікопольський «Колос» — 2:1. Відзначимо, що рік тому суперники на цьому ж стадіоні також зіграли контрольний матч і з таким же результатом «Колос» святкував перемогу.

Провівши на цих етапах підготовки п'ять контрольних матчів, ПФК «Суми» здобув три перемоги й зазнав двох поразок. Утім, наставник команди Ігор Жабченко не драматизує ситуацію. Передусім у цих іграх переглядаються потенційні новачки, які претендують на місця в колективі.

Наступний контрольний матч сумчани проведуть 24 березня. Суперниками ПФК «Суми» стануть футболісти запорізького «Металурга-2».

Після гри з нікопольським «Колосом» Ігор Жабченко поділився своїми враженнями про спаринг і не лише:

—Команді трохи тяжко, почалися навантаження, але нічого страшного — хлопці набирають форму. Зіграли з нікопольським «Колосом», програли 1:2. Хороший був спаринг. Перший тайм зіграли жахливо ті футболісти, які перебувають на оглядинах у команді. А в другому таймі вийшли ті гравці, які, сподіваюся, будуть у стартовому складі, тобто — основними. Ще кілька позицій нам треба зміцнити. По грі скажу так, що «привезли» самі собі гол: не розібралися захисники з воротарем і пропустили м'яч. Тренувальний процес триває. Зрозуміло, що результат завжди потрібний, але футболісти, передусім, повинні отримати хороше навантаження, тому ми працюємо в дворазовому режимі.

—Чому Богачов не грав у цьому матчі? Як справи у травмованих гравців?

—У Богачова були проблеми зі спиною, тому він нині працює за індивідуальною програмою. Ще Захарченко був травмований, і він також працює за індивідуальною програмою, а всі інші в строю.

Черговим новобранцем сумчан став 26-річний атакувальний півоборонець Олександр Морозов. Попереднім його клубом був «Фенікс-Іллічівець», який виступав у першій лізі (команда ця нині знялася зі змагань). У складі калінінців Морозов провів 11 матчів. Він також має досвід виступів за київську «Оболонь» (9 матчів), симферопольський «Ігросервіс» (у 94 матчах забив 9 м'ячів) і команду «Княжа» з селища Щасливе (16 матчів). Також відомо, що Олександр узимку 2009 року був на оглядинах у команді прем'єр-ліги ФК «Харків», але працевлаштуватися в ній йому не вдалося. Влітку 2009-го Олександр став гравцем ФК «Зірка» Кіровоград, за який зіграв 24 матчі і забив 3 м'ячі. Цікаво, що тоді головним тренером кіровоградців був нинішній наставник сумчан Ігор Жабченко.

Вадим СІРИЙ, Олександр ТРАВЯНКА, газета «Український футбол»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Мичел оценил ничейный матч Жироны, в котором украинцы отметились ассистами
Футбол | 11 мая 2024, 08:01 0
Мичел оценил ничейный матч Жироны, в котором украинцы отметились ассистами

10 мая «красно-белые» упустили победу в поединке 35-го тура Ла Лиги против «Алавеса» (2:2)

Известно, как Лунин отреагировал на новость, что в финале ЛЧ сыграет Куртуа
Футбол | 11 мая 2024, 00:14 7
Известно, как Лунин отреагировал на новость, что в финале ЛЧ сыграет Куртуа

«Реал» сыграет с «Боруссией» 1 июня в финале главного еврокубка

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
bn1978_1
Обновление на сайте WWW.MIKEBETTOR.COM, новые прогнозы на 25-26.03.11 - http://www.mikebettor.com/index/prognozy_tekushhego_mesjaca/0-7. Для владельцев платного доступа - http://www.mikebettor.com/index/platnye_prognozy/0-35. Также обновление в разделе "Прогнозы на отборочные матчи Евро-2012". Подробности - http://www.mikebettor.com/index/prognozy_na_otborochnye_matchi_evro_2012/0-36.
mariupol2010
нет,он идиот.
Chak_Norris
ты террорист???))))
Necid
Якщо викладаєте матеріал про стан справ друголігових команд, то пишіть про всі команди, а не ті, в яких все благополучно. Бо я вас, шакалята, забомблю гранатами за непрофесійність. Хто писав цей матеріал - типовий Калігула в ранніх літах: єбе всіх підряд, але старших не слухається.!!!! Знаю, що я Хея не гірший і дякую тим, хто розділяє мою думку, особливо донецьким і луганеським націоналістам!!!