Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2567
6

Рябоконь будет возглавлять ФК Львов только до конца сезона

По словам президента клуба Юрия Киндзерского, формирование команды еще не завершено

Рябоконь будет возглавлять ФК Львов только до конца сезона
Александр Рябоконь
У першому офіційному матчі 2011 року ФК «Львів» на своїй домашній арені в Добромилі переміг «Кримтеплицю» з Молодіжного. Програючи за грою з рахунком 1:0, «городяни» завдяки влучним ударам Романа Мачуленка й Тараса Яворського здобули три очки.
 
«Нам нічого втрачати. Програвали 0:1, тому напруження, яке виникло в першому таймі, після перерви зникло, — прокоментував підсумок зустрічі наставник львів'ян Олександр Рябоконь.—У другому суперники почали грати розкутіше, ну й, відповідно, вільніше рухалися, вся команда додала в маневреності. Під час перерви вказав на деякі помилки, вказав на те, що в жодному разі не потрібно допускати авантюри. Тому мені здається, що в другому таймі в захисті зіграли надійніше».
 
У поєдинку з «Кримтеплицею» О. Рябоконю довелося випустити в основному складі тих футболістів, які ще торік восени грали в другій команді «Львова». За словами наставника кримчан Олександра Севідова, в його колективі також чимало молоді «У моїй команді немає гравців, які колись виступали б у Прем'єр-лізі, — каже пан Севідов. — Погляньте в заявку: в нас значно більше молодих футболістів, аніж у ФК «Львів», хоча маємо й досвідчених виконавців. Трошки не вистачило майстерності, холоднокровності, власне досвіду. Були хороші перехоплення, однак гравці ними не скористались, а почали підсаджуватися».
 
Нагадаємо, впродовж кількох тижнів Олександр Рябоконь проводив із керівництвом «Львова» переговори стосовно продовження співпраці. Поки фахівець не міг визначитися зі своїм майбутнім, його обов'язки виконував Едуард Павлов. Але за тиждень до поновлення чемпіонату Олександр Дмитрович дав згоду на продовження роботи з «городянами». За новою угодою, він очолюватиме «Львів» лише до завершення цього сезону. Тож О. Рябоконь повернувся на тренерський місток команди й відразу взявся за комплектацію колективу. На початку березня «Львів» подав у Професійну футбольну лігу заявку на весняно-літню частину сезону. До того списку ввійшло лише 16 гравців. За два дні до поновлення чемпіонату з «городянами» уклали угоди ще семеро футболістів.
 
Троє з них перейшли до «Львова» з калінінської команди «Фенікс», яка відмовилася надалі виступати в першій лізі. Найстаршим новобранцям «Львова» — Яремі Каваціву й Ігореві Мельнику — по 25 років, іншим — не більш ніж 22. За словами президента «Львова» Юрія Кіндзерського, трансферну роботу ще не завершено. «Команду ще повністю не сформовано. Думаю, невдовзі ми представимо новачків і всі про все дізнаються. А нині продовжуємо селекційну роботу», — заявив «Газеті» Юрій Іванович.
 
У турнірній таблиці «Львів» надалі на другому місці. «Городяни» набрали 43 очки. В лідера турнірних перегонів — ПФК «Олександрія» — на три пункти більше. Одеський «Чорноморець» розташувався на третій сходинці. «Моряки» набрали 41 очко, а ужгородське «Закарпаття» — 38.
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Сенсационный вылет Алькараса. Определены полуфиналисты Мастерса в Майами
Теннис | 29 марта 2024, 02:59 2
Сенсационный вылет Алькараса. Определены полуфиналисты Мастерса в Майами

Карлос неожиданно проиграл Григору Димитрову, Александр Зверев выбил Фабиана Марожана

«Нейтралка» уничтожена. Определена вторая финалистка супертурнира в Майами
Теннис | 29 марта 2024, 04:39 5
«Нейтралка» уничтожена. Определена вторая финалистка супертурнира в Майами

Даниэль Коллинс в двух сетах разгромила Екатерину Александрову в полуфинале соревнований

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
bn1978_1
Обновление на сайте WWW.MIKEBETTOR.COM, новые прогнозы на 25-26.03.11 - http://www.mikebettor.com/index/prognozy_tekushhego_mesjaca/0-7. Для владельцев платного доступа - http://www.mikebettor.com/index/platnye_prognozy/0-35. Также обновление в разделе "Прогнозы на отборочные матчи Евро-2012". Подробности - http://www.mikebettor.com/index/prognozy_na_otborochnye_matchi_evro_2012/0-36.
S_L_B
roade
Necid
"Програючи з рахунком 1:0". Щоб ти здох, дебіл.
а что изменилось от того что он написал так? по моему ты переоценил масштабы катастрофы
===================
Особисто для мене змінилася думка про саме розуміння футболу цим журналістом. Можна бути спортивним журналістом, любити і розуміти футбол, а можна бути журналістом, який лише пише, шукаючи сенсації, слави і т.п., не до кінця усвідомлюючи що.
Саме таким я собі тепер представляю автора цієї статті.
roade
а что изменилось от того что он написал так? по моему ты переоценил масштабы катастрофы
Necid
"Програючи з рахунком 1:0". Щоб ти здох, дебіл. Програючи 0:1 треба писати, мутант!!!
ne_fanat
Самый загадочный клуб. То они снимаются, то нет. То денег нет, то есть...
LembergWestUkraine
Молодці ФеКали !
Повністю оновили склад і мочать всіх !