Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1253
3

Карпаты начали подготовку к игре с Севастополем

Тренироваться подопечные Олега Кононова будут во Львове

Карпаты начали подготовку к игре с Севастополем
«Карпати» розпочали підготовку до матчу 22-го туру чемпіонату України. У суботу, 19 березня, наша команда в Сімферополі зіграє гостьовий поєдинок проти дебютанта Прем’єр-ліги ПФК «Севастополь».
 
Свій останній поєдинок, проти донецького «Шахтаря», «Карпати» зіграли в неділю. Вчора у тих, хто виходив на поле у грі з лідером чемпіонату, було невеличке тренування та процедури відновлювального характеру. Натомість решта гравців провели повноцінне заняття. А вже з сьогоднішнього дня «Карпати» розпочинають безпосередню підготовку до матчу з ПФК «Севастополь».
 
Як бачимо, на відміну від попереднього тижневого циклу підготовки до чергового матчу, цього разу у карпатівців немає вихідного. Чому? Все дуже просто: між іграми з «Арсеналом» і «Шахтарем» було шість днів, а між «Шахтарем» і ПФК «Севастополь» – п’ять.
 
До поєдинку в Сімферополі «зелено-білі» в режимі одноразових тренувань готуватимуться у Львові. Де саме, на клубній базі в Брюховичах, на полі стадіону «Прогрес» чи на домашній арені «Україна», це питання буде вирішуватися перед кожним заняттям окремо в залежності від ряду чинників – погоди, стану газону, завдань тренування тощо. 
 
До Сімферополя команда вилетить чартерним рейсом у п’ятницю вранці. Попередньо виліт карпатівської делегації до столиці Криму призначено на 10:00. Цього ж дня відбудеться гра молодіжних команд ПФК «Севастополь» і «Карпат». Поєдинок розпочнеться о 14:00 на полі навчально-тренувальної бази «Скіф» у селищі Новопавлівка, що знаходиться за 15 км від Сімферополя. Зазначимо, що вже два роки поспіль саме на цій базі «зелено-біла» молодь проводить один з етапів своєї підготовки в період зимового міжсезоння.
 
Натомість головна команда клубу у п’ятницю проведе в Криму передігрове тренування. А матч основних складів ПФК «Севастополь» і «Карпат» на полі стадіону «Локомотив» столиці Криму розпочнеться в суботу, 19-го березня, о 16:00 і в прямому ефірі транслюватиметься на Першому Національному.
 
Інформаційний центр ФК «Карпати»
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Реал Сосьедад – Реал Мадрид. Прогноз и анонс на матч чемпионата Испании
Футбол | 26 апреля 2024, 12:41 0
Реал Сосьедад – Реал Мадрид. Прогноз и анонс на матч чемпионата Испании

Sport.ua вместе с GGBET анонсирует интересный поединок в Ла Лиге

Впервые в карьере. Ястремская вырвала победу в матче после 0:6 в 1-м сете
Теннис | 25 апреля 2024, 16:22 22
Впервые в карьере. Ястремская вырвала победу в матче после 0:6 в 1-м сете

Даяна чудесным образом сумела переиграть Эмилиану Аранго в Мадриде

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
conquistador
А ну, Карпати, загоніть цих "русских морячков" назад, до першої ліги!
patriot29
краще б вже червоно-чорні
LembergWestUkraine
Зелені Левввиииииии !