Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
|
6713
0

Володимир МАЗЯР: «Кияни від оборони не гратимуть»

Колишній гравець київського «Динамо» - про матч ЛЄ проти «Манчестер Сіті»

Володимир МАЗЯР: «Кияни від оборони не гратимуть»
Владимир Мазяр

У середу вранці делегація київського «Динамо» вирушає до Великобританії. А вже наступного дня столичні футболісти проведуть матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи проти клубу «Манчестер-ситі».

Саме цю команду ще донедавна вважали основним претендентом на перемогу в турнірі. Тепер «Динамо» опинилося за крок від чвертьфіналу, а «Манчестер-ситі» — за крок від вильоту.

Про шанси наших гравців у протистоянні з третьою командою чемпіонату Англії кореспондент поговорив із колишнім футболістом «Динамо», уродженцем Львівщини Володимиром Мазяром.

— Яку перевагу над «Манчестер-ситі» має «Динамо» після перемоги з рахунком 2:0?
— Я вважаю, що шанси «Динамо» і «Манчестер-ситі» — 50 на 50. Чому? Бо англійці дуже добре грають у рідних стінах і зроблять певні висновки після поразки в Києві. Не варто слухати розмов, що англійці недооцінюють Лігу Європи. Вони вклали величезні гроші в команду і прагнутимуть виграти цей єврокубок.
До того ж у другому таймі англійці мали перевагу над «Динамо». Українцям варто витримати перші 30 хвилин. Якщо не пропустять, то пройдуть цей бар'єр. Треба забути про два домашні голи і починати все з чистого аркуша.

— Як киянам варто діяти в Манчестері: треба відійти назад і грати на контратаках чи все-таки знову наважитись на атакувальний футбол?
— Я думаю, що кияни від оборони не гратимуть. Вони навчилися швидко атакувати, підключати фланги. Такий футбол нагадує мені гру «Динамо» часів Валерія Лобановського.

— Донедавна «Манчестер-ситі» називали головним претендентом на виграш Ліги Європи...
— Ще перед першою грою з «Бешикташем» я казав, що кияни зможуть пробитися у півфінал Ліги Європи. Тепер варто ставити вищі цілі. Щодо конкурентів, то, окрім «Порту», серйозним суперником слід назвати іспанський «Вільяреал» — він спромігся у гостях переграти леверкузенський «Баєр». Відверто кажучи, я б хотів у чвертьфіналі побачити пару «Динамо» — «Спартак».

Олег ЗУБАРУК,  Галичина спортивна

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.