Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2723
3

Геннадий ЗУБОВ: «Шахтеру будет непросто»

Ветеран «горняков» считает, что Мирча Луческу сделает всего одну-две замены в стартовом составе

Геннадий ЗУБОВ: «Шахтеру будет непросто»
Геннадий Зубов
Ветеран донецького «Шахтаря» Геннадій Зубов буде коментувати недільний матч «Карпати» – «Шахтар» на сайті донеччан. Інформаційний центр «зелено-білих» вирішив поцікавитися думкою одного з кращих гравців «помаранчево-чорних» щодо майбутнього протистояння.
 
«Я переконаний, що матч буде цікавим. «Шахтар» для «Карпат» серйозний подразник. Донецькій команді буде не просто, зважаючи на матчі Ліги чемпіонів. Але у «Шахтаря» зараз дуже добрий настрій і налаштування на перемогу» – каже екс-хавбек донеччан.
 
Геннадій Зубов спробував спрогнозувати склад донеччан – на його думку, Мірча Луческу зробить одну-дві заміни, порівняно з матчем проти «Роми». 
 
«Якщо говорити про сильні сторони «Карпат», я б відзначив хорошу організацію гри. Також не можна не відзначити настрій карпатівців – вони готові боротися у кожному ігровому епізоді. Натомість «зелено-білі» поступаються «Шахтарю» в індивідуальному плані – у донеччан більше гравців, які можуть зробити результат завдяки індивідуальним діям. Попри це я переконаний, що «Карпати» будуть боротися до останньої секунди матчу. Це я по собі знаю. «Карпати» найкраща українська команда в плані бажання та бійцівських якостей. Так завжди було тоді, коли я грав проти них, так є і зараз». 
 
Ветеран «Шахтаря» пригадав найпам’ятніший для нього поєдинок проти «зелено-білих». «Було це у Львові, у 2001 році. Ми виграли 2:0, а мені вдалося забити дуже красивий гол, практично від кутового прапорця – хотів виконати передачу, а м’яч залетів у ворота».
 
Інформаційний центр ФК «Карпати»
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Рикки
у карпат нет шансов
Динамо-Киев
Карпатам по силам сделать маленькое чудо! Сильного преимущества Шахтера не будет явно.
morales35
А мог бы ещё играть.
Вот это фланги были: Геша макеевский + Геша алчевский.