Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 10 марта 2011, 11:04
1457
0

«Друзей Евро-2012» стало на 18 талантов больше

Известны победители творческого конкурса

| Обновлено 10 марта 2011, 11:04
1457
0
«Друзей Евро-2012» стало на 18 талантов больше

Вчора, 9 березня 2011 року, журі творчого конкурсу для футбольних уболівальників «Вболіваємо за нашу збірну – Творимо історію разом» у складі «Друзів ЄВРО 2012» Олександра Педана, Сергія Притули, Олесі Теліженко, а також співробітників організатора конкурсу – Місцевого організаційного комітету «ЄВРО 2012 Україна» визначило його 18 переможців, яких буде удостоєно почесного статусу «Друг УЄФА ЄВРО 2012».

«Ми були приємно здивовані, що переможцями конкурсу стали мешканці з усієї України - Івано-Франківської, Львівської, Черкаської, Чернігівської, Запорізької, Київської, Донецької, Тернопільської, Житомирської областей, АРК Крим, і навіть наш співгромадянин, який мешкає у Великобританії, - розповідає директор турніру УЄФА ЄВРО 2012 в Україні Маркіян Лубківський, - це свідчить про те, що турнір з нетерпінням чекають у всіх куточках нашої країни, і з такими талановитими і активними «Друзями», Україна, без сумніву, гідно зустріне гостей європершості».

Журі конкурсу обрало по шість переможців у кожній категорії – літературна, фото і художня, а також визначило авторів найкращих робіт з-поміж 18 переможців. Згідно умов конкурсу, саме вони отримають окрім почесного статусу ще й спеціальний приз, який стане приємною несподіванкою для всіх учасників церемонії.

Нагадаємо, творчий конкурс для футбольних уболівальників «Вболіваємо за нашу збірну – Творимо історію разом» проходив у рамках проекту «Друзі ЄВРО 2012» від 22 грудня 2010 року до 28 лютого 2011 року. Упродовж цього періоду всі бажаючі мали можливість продемонструвати свій талант в одній з творчих категорій – художня, літературна і фото, і висловити своє неординарне бачення проведення Чемпіонату Європи з футболу УЄФА ЄВРО 2012™ та його гасла «Творимо історію разом», щоб таким чином приєднатися до ексклюзивної групи «Друзів УЄФА ЄВРО 2012™».

Проект «Друзі ЄВРО 2012» передбачає надання почесного статусу 50 відомим особистостям і 50 представникам громадськості, яких буде удостоєно званням «Друг УЄФА ЄВРО 2012» за результатами різноманітних конкурсів. На сьогодні, у когорті відомих Друзів ЄВРО 2012 вже 22 достойні постаті, до яких, зокрема, минулого тижня приєдналися мешканець України британського походження,  який подолав у подорожах найдовшу відстань, завдяки чому потрапив до «Книги рекордів Гіннеса» - Фред Фінн, найвідоміший голос радіо-простору України – Павло Шилько і легенда львівського футболу Ігор Кульчицький. Перших «Друзів  ЄВРО 2012» з-поміж громадськості було оголошено у листопаді 2010 року. Ними стали 20 переможців конкурсу дитячого малюнку. До завершення проекту, який триватиме до 8 червня 2011 року, почесний статус

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.