Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
884
0

Сергій Бубка відвідав Сестрієре

Вчора президент НОК України Сергій Бубка відвідав Олімпійське селище в Сестрієре, де зустрівся зі спортсменами і тренерами

Сергій Бубка відвідав Сестрієре

Дорога до селища простирається гірським серпантином, дозволяючи насолоджуватись чудовими краєвидами. Погодні умови поблизу селища не найкомфортніші – пронизливий вітер не сприяє приємному самопочуттю. Селище знаходиться фактично на фінішній прямій траси гірськолижного спуску, виникає враження, що змагання гірськолижників можливо переглядати прямо з вікна власного номеру.

На сьогоднішній день у цьому гірському селищі вже перебувають 35 осіб, серед яких 19 спортсменів (лижні гонки, санний спорт, лижне двоборство, гірськолижний спорт, стрибки з трампліна).

Сергій Назарович відвідав їдальню, житлові приміщення та кімнату для роботи штабу нашої делегації. “Це італійський гірський курорт. Умови тут цілком пристойні і нарікати на комфорт не доводиться”, - поділився він своїми враженнями.

«Дуже радий зустрітися з вами. Я хотів би підтримати вас перед важливими стартами і запевнити, що за вас вболіває вся Україна», - звернувся до атлетів і тренерів Сергій Бубка. «Виходьте на старт і робіть свою справу так, наче це чемпіонат України. Побільше впевненості у власні сили. Продемонструйте все, що вмієте», - сказав він.

Президент НОК України наголосив на тому, що спортсмени і тренери мають чудову мотивацію для того, щоб продемонструвати свої найкращі якості і досягти максимального результату. «Напевно ви знаєте, що державні премії за олімпійську нагороду залишились на тому ж рівні – 100, 75, 50 тисяч доларів у відповідності до ґатунку медалі. Крім того, генеральний спонсор Олімпійського комітету компанія “UMC” встановила премії переможцям та призерам Ігор у розмірі 100, 75 і 50 тисяч гривень, а інший спонсор – «Родовід банк» вручить олімпійському чемпіону 25 тисяч умовних одиниць. Приємним сюрпризом стало рішення Федерації футболу України встановити для призерів Ігор свої нагороди – 50, 40 і 30 тисяч доларів. До того ж, ще одним цінним стимулом стане можливість отримати квартиру у Києві. За рішенням Київського міського голови Олександра Омельченка її одержать всі призери зимової Олімпіади», - відзначив Сергій Бубка.

Після цього відбулося спілкування президента НОК зі спортсменами і тренерами, а також фотографування на пам'ять. Нагадаю, що це вже третій візит Сергія Бубки до Олімпійських селищ, раніше президент НОК вже відвідав селища у Турині і Бардонеккії.

Іван Бондарчук
(Турин)

Сайт НОК Украины

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.